Strona główna Wiadomości luty 16 Arabean z prelekcją na III Sweets & Coffee Forum 2017
REKLAMA

Już 16 marca w Sheraton Warsaw Hotel

Arabean z prelekcją na III Sweets & Coffee Forum 2017

Horecanet.pl, 16 lutego 2017

Maciej Duszak, współwłaściciel firmy consultingowej i szkoleniowej Arabean zaprezentuje referat wprowadzający do bloku pt.: „Biznes z kawą – personel, planowanie i rozwój”. III Sweets & Coffee Forum 2017 odbędzie się 16 marca w Sheraton Warsaw Hotel.

Autor:

Maciej Duszak to autoryzowany trener baristów SCA. Doradca w segmencie HoReCa. Z kawą związany od 2010 roku. Jego celem jest rozwój rynku specialty w Polsce oraz podnoszenie poziomu obsługi. Trzykrotny Vice Mistrz Polski Brewers Cup.

BROG Marketing - platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, wydawca m.in. czasopism Sweets & Coffee, Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do BEZPŁATNEGO UDZIAŁU w najważniejszym spotkaniu przedstawicieli branży III Forum Rynku Kawiarni - Cukierni  - Lodziarni Sweets & Coffee Forum 2017, któremu towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie konkursu Sweets & Coffee Awards 2017.

To wyjątkowa okazja promocji najlepszych kawiarni, cukierni, lodziarni i piekarni w Polsce, uhonorowania pracy i osiągnięć ich właścicieli, a także personelu. To również kształtowanie pozytywnego wizerunku całej branży w naszym kraju. Spośród zgłoszeń Jury złożone z prelegentów i panelistów Sweets & Coffee Forum wybiera finalistów - maksymalnie trzech w każdej kategorii, a następnie zwycięzców poszczególnych kategorii.

Właścicielom cukierni, lodziarni, kawiarni i piekarni, które przystąpią do konkursu Sweets & Coffee Awards 2017 (całkowicie za darmo!) przysługuje DARMOWE ZAPROSZENIE do udziału w całym wydarzeniu III Forum Rynku Kawiarni - Cukierni - Lodziarni Sweets & Coffee Forum 2017. Zgłoszenia przyjmujemy do 19 lutego!

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji The Olive w Sheraton Warsaw Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Sweets & Coffee Awards 2017
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Tegoroczne Forum Sweets & Coffee 2017 odbędzie się w dniu 16 marca w Sheraton Warsaw Hotel.

SZCZEGÓŁY WYDARZENIA - WWW.SCFORUM.PL

Organizator BROG Marketing
Platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, wydawca
czasopism: czasopism: 
Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Kontakt:
Marta Kudosz
tel.: 664 463 089
m.kudosz@brogmarketing.pl

Karolina Stępniak
tel.: 664 463 096
k.stepniak@brogmarketing.pl
 

© BROG Marketing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Prezes Batida o tym jak stworzyć idealny tort

Jolanta Radziszewska współwłaścicielka, prezes Batida

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.