Strona główna Wiadomości luty 16 Arabean z prelekcją na III Sweets & Coffee Forum 2017
REKLAMA

Już 16 marca w Sheraton Warsaw Hotel

Arabean z prelekcją na III Sweets & Coffee Forum 2017

Horecanet.pl, 16 lutego 2017

Maciej Duszak, współwłaściciel firmy consultingowej i szkoleniowej Arabean zaprezentuje referat wprowadzający do bloku pt.: „Biznes z kawą – personel, planowanie i rozwój”. III Sweets & Coffee Forum 2017 odbędzie się 16 marca w Sheraton Warsaw Hotel.

Autor:

Maciej Duszak to autoryzowany trener baristów SCA. Doradca w segmencie HoReCa. Z kawą związany od 2010 roku. Jego celem jest rozwój rynku specialty w Polsce oraz podnoszenie poziomu obsługi. Trzykrotny Vice Mistrz Polski Brewers Cup.

BROG Marketing - platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, wydawca m.in. czasopism Sweets & Coffee, Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do BEZPŁATNEGO UDZIAŁU w najważniejszym spotkaniu przedstawicieli branży III Forum Rynku Kawiarni - Cukierni  - Lodziarni Sweets & Coffee Forum 2017, któremu towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie konkursu Sweets & Coffee Awards 2017.

To wyjątkowa okazja promocji najlepszych kawiarni, cukierni, lodziarni i piekarni w Polsce, uhonorowania pracy i osiągnięć ich właścicieli, a także personelu. To również kształtowanie pozytywnego wizerunku całej branży w naszym kraju. Spośród zgłoszeń Jury złożone z prelegentów i panelistów Sweets & Coffee Forum wybiera finalistów - maksymalnie trzech w każdej kategorii, a następnie zwycięzców poszczególnych kategorii.

Właścicielom cukierni, lodziarni, kawiarni i piekarni, które przystąpią do konkursu Sweets & Coffee Awards 2017 (całkowicie za darmo!) przysługuje DARMOWE ZAPROSZENIE do udziału w całym wydarzeniu III Forum Rynku Kawiarni - Cukierni - Lodziarni Sweets & Coffee Forum 2017. Zgłoszenia przyjmujemy do 19 lutego!

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji The Olive w Sheraton Warsaw Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Sweets & Coffee Awards 2017
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Tegoroczne Forum Sweets & Coffee 2017 odbędzie się w dniu 16 marca w Sheraton Warsaw Hotel.

SZCZEGÓŁY WYDARZENIA - WWW.SCFORUM.PL

Organizator BROG Marketing
Platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, wydawca
czasopism: czasopism: 
Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Kontakt:
Marta Kudosz
tel.: 664 463 089
m.kudosz@brogmarketing.pl

Karolina Stępniak
tel.: 664 463 096
k.stepniak@brogmarketing.pl
 

© BROG Marketing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Sztuka serwowania napojów kawowych

Kamil Gaszewski Beverage Category Coordinator Costa Coffee Polska

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.