powiększ tekst
Strona główna Wiadomości 2014 28 Biotrem wystawcą na FBF 2014

Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2014

Biotrem wystawcą na FBF 2014

źródło: Horecanet.pl, 28.07.2014 (zaktualizowany 28.07.2014 10:45)

Biotrem Polska, producent biodegradowalnych naczyń jednorazowego użytku z otrąb pszennych znalazł się w gronie wystawców XII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2014, które odbedzie się 28 października 2014 w Sheraton Warsaw Hotel.

Biotrem wystawcą na FBF 2014
 
 

Biotrem to jedyna marka na polskim rynku, która wykorzystuje w pełni naturalny i nieprzetworzony surowiec, jakim są otręby pszenne. Otręby pszenne konsumpcyjne, które wykorzystywane są do produkcji naczyń są ubocznym produktem w procesie pozyskiwania mąki, nie wymagają dodatkowego przetworzenia, a wieloletnie badania nad procesem powstania naczyń z otrąb pozwoliły na wypracowanie takiej technologii, która zapewnia produkty najwyższej jakości. Oferowane przez Biotrem naczynia stanowią pełnowartościowy substytut jednorazowych naczyń tradycyjnych. Przy relatywnie niskiej cenie, oferują cechy użytkowe wyróżniające je na tle konkurencyjnych opakowań ekologicznych.

Naczynia Biotrem są sztywne, wytrzymałe i cięższe od większości naczyń z papieru, plastiku lub styropianu, nie parzą rąk, nie uginają się pod ciężarem potraw, nie zwiewa ich wiatr, można w nich podgrzewać i piec. Produkty Biotrem posiadają atest PZH

Grupy docelowe obecnie dostępnych w sprzedaży produktów Biotrem dzielą się na dwie podstawowe kategorie B2B – rynek HoReCa i B2C – klienci indywidualni.
Odbywająca się równocześnie z konferencją wystawa jest znakomitą okazją dla firm i organizacji do prezentacji swojej aktualnej oferty już na miejscu. To doskonałe miejsce do nawiązania bezpośrednich relacji także z innymi przedstawicielami branży oraz możliwość promocji wizerunku firmy wśród przedstawicieli zarządów sieci gastronomicznych, właścicieli restauracji, kawiarni, barów, kompleksów hotelowo-restauracyjnych oraz firm cateringowych.

RELACJA VIDEO z XI Food Business Forum 2013 - kliknij aby obejrzeć

ZDJĘCIA Z XI Food Business Forum 2013 - kliknij aby obejrzeć

Obecność w prestiżowym gronie firm, mających kluczowe znaczenie dla rynku horeca to nie tylko niepowtarzalna szansa na wymianę doświadczeń i opinii, ale przede wszystkim na zdobycie nowych i utrwalenie dotychczasowych kontaktów biznesowych.

PLAN WYSTAWY TOWARZYSZĄCEJ FOOD BUSINESS FORUM 2014 - kliknij

Kontakt z Organizatorem:
Dawid Miedziocha - doradca klienta
BROG Marketing Sp. z o.o. S.K.
tel.: +48 22 594-45-79, 22 594-45-66, 664-463-79
e-mail: foodbusinessforum@brogmarketing.pl
www.brogmarketing.pl

© BROG Marketing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Konferencje

Komentarz

Komentarz dnia

Dużo niewygodnych pytań

Andrzej Sikora Prezes Instytut Studiów Energetycznych

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.