Strona główna Wiadomości 4 Bolarus wystawcą III Sweets & Coffee Forum 2017
REKLAMA

Najważniejsze w Polsce spotkanie branży!

Bolarus wystawcą III Sweets & Coffee Forum 2017

Horecanet.pl, 4 stycznia 2017

Jeden z największych krajowych producentów urządzeń chłodniczych i niskotemperaturowych firma Bolarus zaprezentuje swoją ofertę szerokiemu gronu właścicieli niezależnych kawiarni, cukierni, lodziarni i piekarni  oraz „kupcom”, prezesom i zarządom sieci. Tegoroczne III Sweets & Coffee Forum 2017 odbędzie się już 16 marca w Sheraton Warsaw Hotel.

Autor: Wojciech Bedyński

Od 50 lat przedsiębiorstwo oferuje rozwiązania chłodnicze dla branży sklepów spożywczych i supermarketów, sektora HoReCa i gastronomii, stacji benzynowych oraz medycyny, laboratoriów i farmacji. Spółka stale udoskonala swoje produkty w zakresie energooszczędności, wzornictwa, jakości i ergonomii. Obecnie zatrudnia około 250 specjalistów, dostarcza urządzenia do ponad 30 krajów świata.

III Forum Rynku Kawiarni - Cukierni – Lodziarni Sweets & Coffee Forum 2017 to nie tylko konferencja, prelekcje, dyskusje panelowe i Gala Sweets & Coffee Awards 2017, ale przede wszystkim wyjątkowe miejsce spotkań i kontaktów biznesowych w gronie przyjaciół oraz partnerów w biznesie. To także najlepsza i jedyna w roku okazja do budowy efektywnych relacji biznesowych.

Jeżeli Państwa firmie zależy na:
 •  udziale w BUSINESS SPEED DATING - serii bezpośrednich spotkań na
    temat współpracy z największymi odbiorcami sieciowymi;
 •  realnej możliwości pozyskania KONTRAKTÓW ROKU
 • efektywnej inwestycji marketingowej przekładającej się na wymierne korzyści
 • budowie i zacieśnianiu relacji biznesowych na najwyższym szczeblu
 • kuluarowych rozmowach w gronie partnerów i przyjaciół w biznesie
 • prezentacji aktualnej oferty wśród decyzyjnych przedsiębiorców w osobach:
   - prezesów, członków zarządów sieci kawiarni, lodziarni, cukierni, piekarni;
   - menadżerów odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje itd.
   - właścicieli niezależnych kawiarni, lodziarni, cukierni, piekarni
• udziale w najważniejszym w roku, oczekiwanym wydarzeniu dla branży
zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania szczegółów ofert lub zarejestrowania uczestnictwa.

SZCZEGÓŁY WYDARZENIA - WWW.SCFORUM.PL

Organizator BROG Marketing
Platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, wydawca
czasopism: czasopism: 
Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem:
Informacje dotyczące sponsoringu, udziału w wystawie oraz w spotkaniach z „kupcami”
Adam Stępniak - szef zespołu sprzedaży rynku sweets & coffee
tel.: 664 463 069
a.stepniak@brogmarketing.pl

© BROG Marketing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Personalia

Nowa osoba w Vienna House

13 lutego 2017

Komentarz

Komentarz dnia

Grycan: klasyczne smaki wciąż na topie

Marcin Snopkowski dyrektor generalny Grycan – Lody od pokoleń

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.