Strona główna Wiadomości Food Business Awards 2017 przyznane!
REKLAMA

Nagrody w 15 kategoriach

Food Business Awards 2017 przyznane!

Horecanet.pl, 14 września 2017

Szósta edycja Food Business Awards 2017 rozstrzygnięta. Finalistów i zwycięzców poznaliśmy podczas uroczystej kolacji wraz z Galą na zakończenie XV Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2017, które odbyło się wczoraj 13 września w Sheraton Warsaw Hotel. Nagrody wręczono 17 laureatom w 15 kategoriach.

Food Business Awards 2017 przyznane!

Autor: Wojciech Bedyński

Food Business Awards już od sześciu lat towarzyszy naszemu Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Konkurs służy promocji najlepszych firm, lokali i restauracji. Jest także formą uznania dla właściciela oraz wszystkich pracowników.

Należy podkreślić, że zgłoszenie oraz udział w konkursie nie wiążą się z zupełnie żadną opłatą!

Serdeczne podziękowania dla wszystkich Jurorów, czyli prelegentów i panelistów tegorocznej edycji, którzy mimo wielu obowiązków, poświęcili swój czas i zaangażowali się w rozstrzygnięcie konkursu.

LISTA FINALISTÓW I ZWYCIĘZCÓW FOOD BUSINESS AWARDS 2017

Kategoria: Debiut konceptu gastronomicznego
Finaliści:
Bistro Ślimaka
Krasin 16A
Właściciel: P.P.H.U. Eko Snails Garden

Amrit Sweets & Coffee
ul. Targowa 72, Warszawa
Właściciel: Amrit

Farina Bianco
Al. Piłsudskiego 14, Łódź
Właściciel: Central Fund of Immovables

Biała – zjedz i wypij
ul. Francuska 2, Warszawa
Właściciel: Grupa Warszawa

ZWYCIĘZCA
Farina Bianco

Kategoria: Nowatorska strategia marketingowa
Finaliści:
EKOlogika
Właściciel: EKOlogika Aneta Sakowicz

Etno Cafe
Właściciel: Etno Cafe

Momu Pieczemy Dymem
Właściciel: Gastro Concept

Dobra Karma Eat & Rest
Właściciel: Dakini Spółdzielnia Socjalna

ZWYCIĘZCA
Etno Cafe

Kategoria: Efektywny rozwój marki
Finaliści:
Etno Cafe
Właściciel: Etno Cafe

Green Cafe Nero
Właściciel: Green Coffee

Gringo Bar
Właściciel: Gringo Bar

ZWYCIĘZCA
Gringo Bar

Kategoria: Najciekawszy wystrój / design
Finaliści:
Etno Cafe
ul. Marszałkowska 87, Warszawa
Właściciel: Etno Cafe

Momu Pieczemy Dymem
ul. Wierzbowa 9/11, Warszawa
Właściciel: Gastro Concept

Panorama Sky Bar
Aleje Jerozolimskie 65/79, Warszawa
Właściciel: spółka LIM

Weranda lunch & wine
ul. Półwiejska 42, Poznań
Właściciel: Jan Poniński The Future

ZWYCIĘZCA
Momu Pieczemy Dymem

Kategoria: Koncept street food / food truck
Finaliści:
Gringo Bar
Właściciel: Gringo Bar

Organic Coffee bus
Właściciel: Organic Project Błaszczyk Hancock

Święta Krowa
Właściciel: Marcin Czerwiński Święta Krowa

ZWYCIĘZCA
Gringo Bar

Kategoria: Fast-food
Finaliści:
Amrit Oriental Food
ul. Kondratowicza 25, Warszawa
Właściciel: Amrit

Salad Story Blue City
Aleje Jerozolimskie 179, Warszawa
Właściciel: Salad Story

Makarun Spagetti & Salad
ul. Świętego Tomasza 10, Kraków
Właściciel: KST Gastro Group Marcin Szworak

ZWYCIĘZCA
Amrit Oriental Food

Kategoria: Stołówka / kantyna/ restauracja pracownicza
Finaliści:
Dave B Taste 5
Neo Park, ul. Cybernetyki 10, Warszawa
Właściciel: Sodexo Polska

A nóż widelec
ul. Rewolucji 1905 r. 50/52, Łódź
Właściciel: A nóż widelec

ZWYCIĘZCA
A nóż widelec

Kategoria: Kawiarnia – Bistro
Finaliści:
Green Cafe Nero
Al. Komisji Edukacji Narodowej 18, Warszawa
Właściciel: Green Coffee

Batida pl. Konstytucji
ul. Marszałkowska 53, Warszawa
Właściciel: Batida

Etno Cafe
ul. Marszałkowska 87, Warszawa
Właściciel: Etno Cafe

ZWYCIĘZCA
Etno Cafe

Kategoria: Restauracja hotelowa
Finaliści:
Restauracja Destylarnia
ul. Mierzęcin 1, Dobiegniew
Właściciel: Pałac Mierzęcin Novol

Regionalna Nosalowy Dwór
ul. Balzera 21, Zakopane
Właściciel: Nosalowy Dwór

U Biskupów
ul. Zamkowa 1, Janów Podlaski
Właściciel: Arche

ZWYCIĘZCY ex aequo
Regionalna Nosalowy Dwór
Restauracja Destylarnia

Kategoria: Restauracja bez obsługi kelnerskiej
Finaliści:
Meat and Fit - Slow Food
ul. Piastowska 15, Tarnowskie Góry
Właściciel: 7 Street Łukasz Błażejewski

Amrit Oriental Food
ul. Kondratowicza 25, Warszawa
Właściciel: Amrit

Roma, Strążyska 39
ul. Strążyska 39, Zakopane
Właściciel: W&L L.Sierpiński, W.Mitan

ZWYCIĘZCA
Roma Strążyska 39

Kategoria: Restauracja z obsługą kelnerską działająca w sieci
Finaliści:
Weranda lunch & wine
ul. Półwiejska 42, Poznań
Właściciel: Jan Poniński The Future

Bułkę przez Bibułkę
ul. Puławska 24, Warszawa
Właściciel: Applecore Dojnikowski

Zielona Weranda caffe & ristorante
ul. Paderewskiego 7, Poznań
Właściciel: Stare Miasto Weranda

ZWYCIĘZCA
Weranda lunch & wine

Kategoria: Restauracja z obsługą kelnerską działająca indywidualnie
Finaliści:
Wyspa Wisła
ul. Rekreacyjna 1, Stężyca
Właściciel: Towarzystwo Przyjaciół Stężycy

Farina Bianco
Al. Piłsudskiego 14, Łódź
Właściciel: Central Fund of Immovables

Restauracja Destylarnia
ul. Mierzęcin 1, Dobiegniew
Właściciel: Pałac Mierzęcin Novol

ZWYCIĘZCA
Farina Bianco

Kategoria: Restauracja – tradycyjna kuchnia polska
Finaliści:
Biała – zjedz i wypij
ul. Francuska 2, Warszawa
Właściciel: Grupa Warszawa

U Biskupów
ul. Zamkowa 1, Janów Podlaski
Właściciel: Arche

Restauracja Regionalna Nosalowy Dwór
ul. Balzera 21, Zakopane
Właściciel: Nosalowy Dwór

ZWYCIĘZCA
Restauracja Regionalna Nosalowy Dwór

Kategoria: Restauracja – tradycyjne kuchnie świata
Finaliści:
Momu Pieczemy Dymem
ul. Wierzbowa 9/11, Warszawa
Właściciel: Gastro Concept

Restauracja u Kretschmera
ul. Kopernika 64, Łódź
Właściciel: Arche

Amrit Oriental Food
ul. Kondratowicza 25, Warszawa
Właściciel: Amrit

ZWYCIĘZCA
Momu Pieczemy Dymem

Kategoria: Najlepsze menu
Finaliści:
Restauracja Halka
ul. Zaruskiego 5, Zakopane
Właściciel: Platan Hotels & Resorts

Gringo Bar Salsownia Koszyki
Hala Koszyki ul Koszykowa 63, Warszawa
Właściciel: Gringo Bar

Restauracja u Kretschmera
ul. Kopernika 64, Łódź
Właściciel: Arche

ZWYCIĘZCY ex aequo
Gringo Bar Salsownia Koszyki
Restauracja Halka


Organizatorem jest BROG Marketing - platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, właściciel czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Kontakt:
Marta Kudosz - redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne
tel.: 664 463 089, 22 290 66 11
m.kudosz@brogmarketing.pl

www.foodbusinesssforum.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Michał Czeladzki o wołowinie

Michał Czeladzki szef kuchni Marcelino Chleb i Wino

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako "RODO", "ORODO", "GDPR" lub "Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych").
W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Państwa danych oraz zasadach, na jakich będzie się to odbywało po dniu 25 maja 2018 roku. Poniżej znajdą Państwo podstawowe informacje na ten temat. Proszę pamiętać, że w razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości w tym zakresie możesz skontaktować się z nami wysyłając e-mail na adres biuro@brogb2b.pl.


Kto będzie administratorem Państwa danych?
Administratorem Państwa danych będziemy my: BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. z siedzibą w Warszawie (dalej będziemy używać skrótu "BROG B2B"). Szczegółowe informacje dotyczące administratora znajdują się w polityce prywatności.

O jakich danych mówimy?
Chodzi o dane osobowe, które są zbierane w ramach korzystania przez Państwa z naszych usług, w tym portali internetowych i innych funkcjonalności udostępnianych przez BROG B2B (np. subskrypcja bezpłatnych newsletterów czy formularz zamówień).

Dlaczego chcemy przetwarzać Państwa dane?
Przetwarzamy te dane w celach opisanych w polityce prywatności.

Komu możemy przekazać dane?
Zgodnie z obowiązującym prawem Państwa dane możemy przekazywać podmiotom przetwarzającym je na nasze zlecenie, np. podwykonawcom naszych usług oraz podmiotom uprawnionym do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa np. sądom lub organom ścigania – oczywiście tylko gdy wystąpią z żądaniem w oparciu o stosowną podstawę prawną.

Jakie mają Państwo prawa w stosunku do swoich danych?
Mają Państwo między innymi prawo do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania. Mogą Państwo także wycofać zgodę na przetwarzanie danych osobowych, zgłosić sprzeciw oraz skorzystać z innych praw wymienionych szczegółowo w Polityce Prywatności. Tam też znajdą Państwo informacje jak zakomunikować nam Twoją wolę skorzystania z tych praw.

UKRYJ TE INFORMACJE