Znamy datę XV Food Business Forum 2017!

20 kwietnia 2017
Reprezentanci 3500 restauracji, kilkudziesięciu „kupców” z sieci i firm gastronomicznych ...

Mamy video z XIV Food Business Forum 2016!

21 listopada 2016
Tegoroczna edycja Forum Rynku Gastronomicznego była dużym sukcesem. Z roku na rok wydarzenie ...

Kolejny 7 Street - Bar & Grill otwarty

24 października 2016
Po uruchomieniu kolejnej, trzeciej warszawskiej restauracji 7 Street, w Ferio Wawer, przyszedł ...

Warimpex: wyniki finansowe za 2015

28 kwietnia 2016
W 2015 roku sytuacja na rynkach była bardzo zróżnicowana. W Polsce i Czechach koniunktura ...

Niemiecki Starbucks w rękach AmRestu

21 kwietnia 2016
AmRest Holdings SE, największa publicznie notowana spółka restauracyjna w Europie Środkowo-Wschodniej, ...

Sfinks dąży do zakończenia restrukturyzacji spółki

16 listopada 2015
Sfinks Polska – spółka zarządzająca sieciami restauracji Sphinx, Wook i Chłopskie Jadło ...

Livecooking w Olimp

30 kwietnia 2015
Już w najbliższą sobotę, 9 maja, szefowie kuchni restauracji Olimp zaproszą klientów znajdującej ...

Trzy pomysły na walentynkowe promocje

29 stycznia 2015
Wkrótce walentynki. Chcesz zaskoczyć swoich klientów ciekawą promocją, ale nie masz na nią ...

Prezes WARS na Food Business Forum 2014

6 października 2014
Paweł Dudek, prezes zarządu WARS, zabierze głos w panelu dyskusyjnym „Wspólne działanie ...

Zmiany kadrowe w olsztyńskim Dyplomacie

1 sierpnia 2013
W wyniku awansu wewnętrznego dyrektorem generalnym czterogwiazdkowego Hotelu Dyplomat w Olsztynie ...
Gastronomiczne spa Coffeeheaven szef Makro food Nowości pracownik miejsce sieci plany Pizza oprogramowanie sieć zmiany porady Sfinks Internet przetarg personel Gastronomiczny menu koncept McDonald's franczyza otwarcie kulinarne modernizacja Grupa Hotelowa Orbis piec Profit Hotel warszawa klient horeca klienci wrocław Centrum Hilton wino potrawy nowy lokale Costa Coffee obiekt wyniki akcja wydarzenie sheraton Warsaw Hotel centrum handlowe Chłopskie Jadło Profit Hotel Awards POS Świat Hoteli raport Orbis targi otwarcia Gastromall Grycan projekt promocja Food Business Awards oferta właściciel plan jakość Nowości Gastronomiczne handlowe lody Świat Olimp uzdrowiska Brog Marketing program Da Grasso ceny Rynek Dostawców Horeca w Polsce - Raport 2014 siec wydanie Polska Accor McDonald’s konferencja kawiarnie casual dining obiekty Business speed Dating dostawcy szef kuchni sheraton Warsaw Hotele Hoteli restauracje bar Business konkurs produkt Burger hotel gastronomia sezon Interferie zaopatrzenie Subway rozwiązania Telepizza catering Sfinks Polska zysk kawiarnia produkty portal Best Western alkohol współpraca AmRest Burger King Qubus Hotel Starbucks biznes wystrój czas inwestycje dane Food Business Forum Poznań lokal Horecanet.pl zarządzanie dania Sweets & Coffee Forum jedzenie nowe lokale nowa restauracja coffee Makro Cash & Carry forum nowe sprzęt KFC lokalizacja Sphinx Sheraton Dorota Cacek wzrost fast food McDonald's Polska Kompleks facebook Gdańsk budowa marki inwestycja Biesiadowo deser restaurator inwestor kuchni właściciele urządzenia efekt nowe obiekty kawa prezes Sweets & Coffee marketing dyrektor punkt Mercure kanapki danie działania System nowy hotel sprzedaż szkolenia rozwój temat miesiąca Euro 2012 standard zarząd kuchnia Dostawców remont cukier wyposażenie Wook wojtex restauracja goście badania smak Kraków nowa Polsce nowy lokal konsument kampania trendy producent

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.