Znamy datę XV Food Business Forum 2017!

20 kwietnia 2017
Reprezentanci 3500 restauracji, kilkudziesięciu „kupców” z sieci i firm gastronomicznych ...

Mamy video z XIV Food Business Forum 2016!

21 listopada 2016
Tegoroczna edycja Forum Rynku Gastronomicznego była dużym sukcesem. Z roku na rok wydarzenie ...

Kolejny 7 Street - Bar & Grill otwarty

24 października 2016
Po uruchomieniu kolejnej, trzeciej warszawskiej restauracji 7 Street, w Ferio Wawer, przyszedł ...

Warimpex: wyniki finansowe za 2015

28 kwietnia 2016
W 2015 roku sytuacja na rynkach była bardzo zróżnicowana. W Polsce i Czechach koniunktura ...

Niemiecki Starbucks w rękach AmRestu

21 kwietnia 2016
AmRest Holdings SE, największa publicznie notowana spółka restauracyjna w Europie Środkowo-Wschodniej, ...

Sfinks dąży do zakończenia restrukturyzacji spółki

16 listopada 2015
Sfinks Polska – spółka zarządzająca sieciami restauracji Sphinx, Wook i Chłopskie Jadło ...

Livecooking w Olimp

30 kwietnia 2015
Już w najbliższą sobotę, 9 maja, szefowie kuchni restauracji Olimp zaproszą klientów znajdującej ...

Trzy pomysły na walentynkowe promocje

29 stycznia 2015
Wkrótce walentynki. Chcesz zaskoczyć swoich klientów ciekawą promocją, ale nie masz na nią ...

Prezes WARS na Food Business Forum 2014

6 października 2014
Paweł Dudek, prezes zarządu WARS, zabierze głos w panelu dyskusyjnym „Wspólne działanie ...

Zmiany kadrowe w olsztyńskim Dyplomacie

1 sierpnia 2013
W wyniku awansu wewnętrznego dyrektorem generalnym czterogwiazdkowego Hotelu Dyplomat w Olsztynie ...
zaopatrzenie forum Sfinks Polska Burger dyrektor zarządzanie kawiarnie smak Sheraton oprogramowanie wrocław Olimp horeca kuchni wyniki Hotele gastronomia nowy hotel Hilton inwestycje obiekty czas piec Świat Hoteli Kompleks Best Western Poznań Sfinks kuchnia szef kuchni właściciele nowy wino Orbis dane szef lody otwarcia nowe lokale Biesiadowo warszawa wyposażenie Polska akcja sieci potrawy obiekt targi klienci restauracja dania bar jakość temat miesiąca spa nowe miejsce Gastronomiczne marka catering konsument kawiarnia modernizacja nowe obiekty uzdrowiska food lokale konferencja nowa restauracja biznes Accor goście Wook klient Nowości Gastronomiczne projekt Sweets & Coffee Forum inwestor szkolenia jedzenie Gastronomiczny rozwiązania Food Business Awards promocja cukier McDonald's Polska dostawcy Coffeeheaven budowa Horecanet remont wzrost deser Profit Hotel Telepizza casual dining nowy lokal właściciel lokalizacja Internet Business zmiany sprzedaż McDonald’s lokal konkurs Makro Burger King sieć urządzenia działania sprzęt nowa hotel sheraton Warsaw Hotel Centrum portfolio produkt spotkanie restauracje handlowe AmRest inwestycja nowy obiekt wystrój Sphinx Polsce Gdańsk punkt coffee produkty koncept Chłopskie Jadło Da Grasso kulinarne zysk Horecanet.pl siec Gastromall rozwój zarząd menu danie Kraków prezes współpraca sezon Subway centrum handlowe Grycan spotkania program trendy Business speed Dating fast food Sweets & Coffee alkohol podróż raport Starbucks Grupa Hotelowa Orbis KFC sheraton Warsaw ceny kampania wydanie marki Costa Coffee plan restaurator Pizza wydarzenia otwarcie Nowości Qubus Hotel McDonald's portal wnętrza badania Food Business Forum wojtex System wydarzenie Profit Hotel Awards standard personel dostawca Dostawców Interferie kawa plany marketing oferta producent Brog Marketing Mercure Świat Hoteli franczyza pracownik

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.