Znamy datę XV Food Business Forum 2017!

20 kwietnia 2017
Reprezentanci 3500 restauracji, kilkudziesięciu „kupców” z sieci i firm gastronomicznych ...

Mamy video z XIV Food Business Forum 2016!

21 listopada 2016
Tegoroczna edycja Forum Rynku Gastronomicznego była dużym sukcesem. Z roku na rok wydarzenie ...

Kolejny 7 Street - Bar & Grill otwarty

24 października 2016
Po uruchomieniu kolejnej, trzeciej warszawskiej restauracji 7 Street, w Ferio Wawer, przyszedł ...

Warimpex: wyniki finansowe za 2015

28 kwietnia 2016
W 2015 roku sytuacja na rynkach była bardzo zróżnicowana. W Polsce i Czechach koniunktura ...

Niemiecki Starbucks w rękach AmRestu

21 kwietnia 2016
AmRest Holdings SE, największa publicznie notowana spółka restauracyjna w Europie Środkowo-Wschodniej, ...

Sfinks dąży do zakończenia restrukturyzacji spółki

16 listopada 2015
Sfinks Polska – spółka zarządzająca sieciami restauracji Sphinx, Wook i Chłopskie Jadło ...

Livecooking w Olimp

30 kwietnia 2015
Już w najbliższą sobotę, 9 maja, szefowie kuchni restauracji Olimp zaproszą klientów znajdującej ...

Trzy pomysły na walentynkowe promocje

29 stycznia 2015
Wkrótce walentynki. Chcesz zaskoczyć swoich klientów ciekawą promocją, ale nie masz na nią ...

Prezes WARS na Food Business Forum 2014

6 października 2014
Paweł Dudek, prezes zarządu WARS, zabierze głos w panelu dyskusyjnym „Wspólne działanie ...

Zmiany kadrowe w olsztyńskim Dyplomacie

1 sierpnia 2013
W wyniku awansu wewnętrznego dyrektorem generalnym czterogwiazdkowego Hotelu Dyplomat w Olsztynie ...
spa siec facebook wydarzenie wojtex Best Western jedzenie Dostawców promocja goście kawa inwestycja właściciele właściciel plan danie konkurs Coffeeheaven Burger marketing wrocław wyniki dane Grycan centrum handlowe Grupa Hotelowa Orbis kuchni horeca badania Business Hoteli Biesiadowo marki menu zmiany Qubus Hotel smak casual dining piec rozwój Wook obiekt Hotele modernizacja program dania Hilton nowe lokale Chłopskie Jadło działania produkt nowa nowy hotel kulinarne biznes bar System Mercure Sfinks Polska POS kawiarnie zaopatrzenie produkty Food Business Forum pracownik ceny miejsce Sweets & Coffee Kraków warszawa cukier klienci Gastronomiczne raport KFC Starbucks bezpłatny kawiarnia wzrost McDonald's Polska koncept nowe obiekty spotkanie dostawcy dostawca Business speed Dating hotel zysk Nowości lody Sweets & Coffee Forum handlowe food Accor restaurator fast food kuchnia Telepizza nowy personel Gdańsk Profit Hotel Awards Food Business Awards nowy lokal wydanie lokalizacja sezon wino Subway Sfinks dyrektor portal coffee producent catering konferencja temat miesiąca Orbis McDonald's sieci Świat Hoteli wydarzenia potrawy inwestor szkolenia podróż Horecanet.pl czas sheraton Warsaw Hotel sprzedaż Polsce Costa Coffee marka punkt standard otwarcia konsument Gastronomiczny urządzenia Sheraton Kompleks sprzęt zarządzanie Nowości Gastronomiczne wyposażenie plany otwarcie franczyza Świat restauracja remont rozwiązania alkohol Poznań uzdrowiska szef Polska klient restauracje nowe Gastromall sheraton Warsaw oprogramowanie lokale Profit Hotel McDonald’s gastronomia nowa restauracja lokal AmRest jakość zarząd Internet projekt Burger King kampania sieć Pizza Sphinx Olimp targi Brog Marketing Centrum deser spotkania Da Grasso oferta budowa forum akcja współpraca Makro Horecanet inwestycje Rynek Dostawców Horeca w Polsce - Raport 2014 prezes wystrój szef kuchni Interferie trendy

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.