Znamy datę XV Food Business Forum 2017!

20 kwietnia 2017
Reprezentanci 3500 restauracji, kilkudziesięciu „kupców” z sieci i firm gastronomicznych ...

Mamy video z XIV Food Business Forum 2016!

21 listopada 2016
Tegoroczna edycja Forum Rynku Gastronomicznego była dużym sukcesem. Z roku na rok wydarzenie ...

Kolejny 7 Street - Bar & Grill otwarty

24 października 2016
Po uruchomieniu kolejnej, trzeciej warszawskiej restauracji 7 Street, w Ferio Wawer, przyszedł ...

Warimpex: wyniki finansowe za 2015

28 kwietnia 2016
W 2015 roku sytuacja na rynkach była bardzo zróżnicowana. W Polsce i Czechach koniunktura ...

Niemiecki Starbucks w rękach AmRestu

21 kwietnia 2016
AmRest Holdings SE, największa publicznie notowana spółka restauracyjna w Europie Środkowo-Wschodniej, ...

Sfinks dąży do zakończenia restrukturyzacji spółki

16 listopada 2015
Sfinks Polska – spółka zarządzająca sieciami restauracji Sphinx, Wook i Chłopskie Jadło ...

Livecooking w Olimp

30 kwietnia 2015
Już w najbliższą sobotę, 9 maja, szefowie kuchni restauracji Olimp zaproszą klientów znajdującej ...

Trzy pomysły na walentynkowe promocje

29 stycznia 2015
Wkrótce walentynki. Chcesz zaskoczyć swoich klientów ciekawą promocją, ale nie masz na nią ...

Prezes WARS na Food Business Forum 2014

6 października 2014
Paweł Dudek, prezes zarządu WARS, zabierze głos w panelu dyskusyjnym „Wspólne działanie ...

Zmiany kadrowe w olsztyńskim Dyplomacie

1 sierpnia 2013
W wyniku awansu wewnętrznego dyrektorem generalnym czterogwiazdkowego Hotelu Dyplomat w Olsztynie ...
facebook warszawa dane czas sezon Mercure plan goście Interferie miejsce Costa Coffee sprzęt KFC Horecanet.pl Internet franczyza Biesiadowo uzdrowiska efekt pracownik zaopatrzenie Burger King alkohol Starbucks klient restauracja prezes sheraton Warsaw Burger zmiany Sfinks Polska marketing Rynek Dostawców Horeca w Polsce - Raport 2014 sheraton Warsaw Hotel kampania Kraków Subway przetarg Chłopskie Jadło Nowości dostawca lokal bar zysk Świat lody kuchnia obiekt Olimp właściciel lokalizacja kuchni wyposażenie dania inwestor sieć nowa projekt punkt Centrum POS trendy restaurator Makro Cash & Carry Kompleks klienci catering wydarzenia koncept konkurs Accor spa rozwój nowe lokale oprogramowanie Hoteli szef kanapki siec biznes zarząd Orbis fast food dyrektor dostawcy Grycan Business speed Dating McDonald's casual dining restauracje Business Food Business Awards Wook obiekty kawiarnia coffee hotel Sweets & Coffee nowe obiekty ceny gastronomia produkty wyniki kawa wzrost wydarzenie promocja remont Makro Gastromall Hilton wojtex horeca marki inwestycje Sweets & Coffee Forum Polska System McDonald's Polska nowe jakość sieci współpraca właściciele personel AmRest wrocław Gastronomiczne wino budowa forum sprzedaż nowy Grupa Hotelowa Orbis podróż cukier Świat Hoteli standard Best Western plany Nowości Gastronomiczne szef kuchni centrum handlowe Coffeeheaven urządzenia produkt inwestycja targi jedzenie Gastronomiczny rozwiązania Profit Hotel Sfinks Hotele Food Business Forum nowa restauracja program McDonald’s Sheraton producent piec zarządzanie Polsce food porady otwarcie Dostawców kulinarne menu akcja handlowe badania deser Sphinx Telepizza działania wydanie raport oferta kawiarnie Gdańsk modernizacja konsument temat miesiąca otwarcia Qubus Hotel danie nowy hotel Profit Hotel Awards wystrój potrawy smak lokale Da Grasso Brog Marketing portal nowy lokal Pizza spotkania Poznań

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.