Mamy video z XIV Food Business Forum 2016!

21 listopada 2016
Tegoroczna edycja Forum Rynku Gastronomicznego była dużym sukcesem. Z roku na rok wydarzenie ...

Kolejny 7 Street - Bar & Grill otwarty

24 października 2016
Po uruchomieniu kolejnej, trzeciej warszawskiej restauracji 7 Street, w Ferio Wawer, przyszedł ...

Warimpex: wyniki finansowe za 2015

28 kwietnia 2016
W 2015 roku sytuacja na rynkach była bardzo zróżnicowana. W Polsce i Czechach koniunktura ...

Niemiecki Starbucks w rękach AmRestu

21 kwietnia 2016
AmRest Holdings SE, największa publicznie notowana spółka restauracyjna w Europie Środkowo-Wschodniej, ...

Sfinks dąży do zakończenia restrukturyzacji spółki

16 listopada 2015
Sfinks Polska – spółka zarządzająca sieciami restauracji Sphinx, Wook i Chłopskie Jadło ...

Livecooking w Olimp

30 kwietnia 2015
Już w najbliższą sobotę, 9 maja, szefowie kuchni restauracji Olimp zaproszą klientów znajdującej ...

Trzy pomysły na walentynkowe promocje

29 stycznia 2015
Wkrótce walentynki. Chcesz zaskoczyć swoich klientów ciekawą promocją, ale nie masz na nią ...

Prezes WARS na Food Business Forum 2014

6 października 2014
Paweł Dudek, prezes zarządu WARS, zabierze głos w panelu dyskusyjnym „Wspólne działanie ...

Zmiany kadrowe w olsztyńskim Dyplomacie

1 sierpnia 2013
W wyniku awansu wewnętrznego dyrektorem generalnym czterogwiazdkowego Hotelu Dyplomat w Olsztynie ...

Sfinks zdobędzie fundusze na rozwój

2 stycznia 2013
Sfinks Polska, zarządzający sieciami Sphinx, Wook i Chłopskie Jadło, zawarł nowe porozumienie ...
Pizza centrum handlowe warszawa Poznań nowa restauracja sieci nowy bar Polsce Da Grasso wojtex Subway nowy lokal Hoteli Burger Profit Hotel Awards obiekty plan Grycan Burger King uzdrowiska danie Sheraton wyposażenie Costa Coffee Best Western wydanie cukier spa pracownik Mercure zysk Sfinks restauracje Business speed Dating zarząd inwestycje Interferie handlowe POS raport konkurs Biesiadowo smak Business nowy hotel konsument Kompleks Kraków kuchnia Coffeeheaven Euro 2012 klienci nowa casual dining Makro nowe McDonald's Polska sieć Olimp Wook Centrum Telepizza Brog Marketing restaurator zarządzanie wyniki Food Business Awards plany lokale System standard sezon kuchni Polska Profit Hotel rozwój nowe lokale modernizacja catering food McDonald's siec prezes oprogramowanie Sweets & Coffee Forum Grupa Hotelowa Orbis miejsce Pizza Hut KFC producent kawiarnie konferencja kulinarne budowa Rynek Dostawców Horeca w Polsce - Raport 2014 kampania Dostawców Starbucks jedzenie hotel targi Orbis piec projekt remont facebook otwarcia lokal Qubus Hotel Sfinks Polska kawa Ibis Gdańsk współpraca portal Hilton Accor akcja Nowości Internet inwestycja Nowości Gastronomiczne promocja wrocław Sweets & Coffee zaopatrzenie badania dostawcy sprzęt szef kuchni obiekt Gastronomiczny klient zmiany Świat Hoteli dane rozwiązania efekt potrawy dyrektor wydarzenie ceny forum Horecanet.pl urządzenia nowe obiekty wino goście szef marki menu program czas sheraton Warsaw Hotel inwestor franczyza Sphinx lokalizacja Gastronomiczne jakość fast food koncept oferta dania AmRest właściciel deser personel kawiarnia horeca kanapki temat miesiąca sprzedaż alkohol Food Business Forum punkt porady sheraton Warsaw wzrost wystrój McDonald’s Gastromall Hotele Makro Cash & Carry marketing działania trendy produkty restauracja szkolenia gastronomia coffee produkt Chłopskie Jadło otwarcie przetarg lody Dorota Cacek biznes

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.