Znamy datę XV Food Business Forum 2017!

20 kwietnia 2017
Reprezentanci 3500 restauracji, kilkudziesięciu „kupców” z sieci i firm gastronomicznych ...

Mamy video z XIV Food Business Forum 2016!

21 listopada 2016
Tegoroczna edycja Forum Rynku Gastronomicznego była dużym sukcesem. Z roku na rok wydarzenie ...

Kolejny 7 Street - Bar & Grill otwarty

24 października 2016
Po uruchomieniu kolejnej, trzeciej warszawskiej restauracji 7 Street, w Ferio Wawer, przyszedł ...

Warimpex: wyniki finansowe za 2015

28 kwietnia 2016
W 2015 roku sytuacja na rynkach była bardzo zróżnicowana. W Polsce i Czechach koniunktura ...

Niemiecki Starbucks w rękach AmRestu

21 kwietnia 2016
AmRest Holdings SE, największa publicznie notowana spółka restauracyjna w Europie Środkowo-Wschodniej, ...

Sfinks dąży do zakończenia restrukturyzacji spółki

16 listopada 2015
Sfinks Polska – spółka zarządzająca sieciami restauracji Sphinx, Wook i Chłopskie Jadło ...

Livecooking w Olimp

30 kwietnia 2015
Już w najbliższą sobotę, 9 maja, szefowie kuchni restauracji Olimp zaproszą klientów znajdującej ...

Trzy pomysły na walentynkowe promocje

29 stycznia 2015
Wkrótce walentynki. Chcesz zaskoczyć swoich klientów ciekawą promocją, ale nie masz na nią ...

Prezes WARS na Food Business Forum 2014

6 października 2014
Paweł Dudek, prezes zarządu WARS, zabierze głos w panelu dyskusyjnym „Wspólne działanie ...

Zmiany kadrowe w olsztyńskim Dyplomacie

1 sierpnia 2013
W wyniku awansu wewnętrznego dyrektorem generalnym czterogwiazdkowego Hotelu Dyplomat w Olsztynie ...
nowy restauracja wydarzenie prezes Sphinx remont efekt dostawcy wino sprzęt miejsce szef kuchni Świat Nowości Gastronomiczne wzrost Dostawców akcja McDonald’s otwarcie piec Telepizza urządzenia kawa kawiarnia sheraton Warsaw handlowe facebook Kompleks pracownik restauracje Gastronomiczny inwestycje Subway fast food produkt Hotele Horecanet.pl zmiany wyposażenie Profit Hotel Awards zaopatrzenie sezon Rynek Dostawców Horeca w Polsce - Raport 2014 rozwój Olimp obiekt działania spa hotel badania jakość nowe lokale klient goście nowa restauracja Mercure Poznań Burger King konkurs budowa kuchni cukier inwestycja Interferie Gastromall Starbucks wydanie jedzenie właściciel szef kulinarne Chłopskie Jadło dane produkty ceny Sweets & Coffee Burger nowy hotel otwarcia Orbis Internet McDonald's uzdrowiska Gdańsk Food Business Forum zarządzanie projekt lokale Grycan kanapki biznes Sheraton alkohol sieć właściciele zarząd siec Best Western marketing warszawa program inwestor przetarg lokalizacja producent kampania standard personel targi wnętrza raport wystrój Makro współpraca McDonald's Polska Brog Marketing AmRest Food Business Awards sieci restaurator nowe obiekty klienci modernizacja smak potrawy Profit Hotel wrocław plan danie plany Sfinks franczyza sheraton Warsaw Hotel sprzedaż promocja deser Nowości nowy lokal porady Gastronomiczne konsument temat miesiąca Business Qubus Hotel Biesiadowo lody Accor centrum handlowe Sfinks Polska Da Grasso kuchnia Pizza nowa Centrum Coffeeheaven bar kawiarnie KFC wojtex rozwiązania food Hoteli forum podróż Wook wyniki POS Grupa Hotelowa Orbis punkt Polska dania oferta Makro Cash & Carry Business speed Dating lokal czas marki System catering coffee gastronomia casual dining koncept trendy obiekty wydarzenia oprogramowanie Hilton zysk Costa Coffee konferencja Polsce Kraków Świat Hoteli dyrektor nowe menu Sweets & Coffee Forum horeca portal

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.