EuroGastro 2017

28 grudnia 2016 05.04.2017 - 07.04.2017, Warszawa
Najbliższa edycja targów odbędzie się w dniach 5-7 kwietnia w Centrum MT Polska przy ul. ...

Mamy video z XIV Food Business Forum 2016!

21 listopada 2016
Tegoroczna edycja Forum Rynku Gastronomicznego była dużym sukcesem. Z roku na rok wydarzenie ...

Kolejny 7 Street - Bar & Grill otwarty

24 października 2016
Po uruchomieniu kolejnej, trzeciej warszawskiej restauracji 7 Street, w Ferio Wawer, przyszedł ...

Warimpex: wyniki finansowe za 2015

28 kwietnia 2016
W 2015 roku sytuacja na rynkach była bardzo zróżnicowana. W Polsce i Czechach koniunktura ...

Niemiecki Starbucks w rękach AmRestu

21 kwietnia 2016
AmRest Holdings SE, największa publicznie notowana spółka restauracyjna w Europie Środkowo-Wschodniej, ...

Sfinks dąży do zakończenia restrukturyzacji spółki

16 listopada 2015
Sfinks Polska – spółka zarządzająca sieciami restauracji Sphinx, Wook i Chłopskie Jadło ...

Livecooking w Olimp

30 kwietnia 2015
Już w najbliższą sobotę, 9 maja, szefowie kuchni restauracji Olimp zaproszą klientów znajdującej ...

Trzy pomysły na walentynkowe promocje

29 stycznia 2015
Wkrótce walentynki. Chcesz zaskoczyć swoich klientów ciekawą promocją, ale nie masz na nią ...

Prezes WARS na Food Business Forum 2014

6 października 2014
Paweł Dudek, prezes zarządu WARS, zabierze głos w panelu dyskusyjnym „Wspólne działanie ...

Zmiany kadrowe w olsztyńskim Dyplomacie

1 sierpnia 2013
W wyniku awansu wewnętrznego dyrektorem generalnym czterogwiazdkowego Hotelu Dyplomat w Olsztynie ...
Costa Coffee hotel Gdańsk dyrektor obiekt projekt Hotele kawiarnie nowy hotel Profit Hotel Polsce urządzenia food szkolenia konkurs targi Kompleks przetarg Grycan Grupa Hotelowa Orbis szef kuchni jedzenie Starbucks lokalizacja kuchnia Centrum Dorota Cacek Business speed Dating grill Poznań wzrost otwarcie klient plan lokale smak Polska franczyza Chłopskie Jadło wyposażenie dane oprogramowanie Nowości Business akcja nowe lokale personel punkt wystrój forum prezes Coffeeheaven Mercure nowe obiekty Sheraton ceny Orbis Profit Hotel Awards nowe wrocław Accor działania Ibis potrawy obiekty marketing handlowe Qubus Hotel casual dining sheraton Warsaw Hotel Brog Marketing badania portal trendy plany Gastronomiczny sheraton Warsaw POS produkt producent oferta Hoteli klienci AmRest Wook właściciel Rynek Dostawców Horeca w Polsce - Raport 2014 wydanie czas spa wino Olimp rozwój kampania sprzedaż catering menu Sweets & Coffee współpraca koncept cukier fast food Best Western remont nowy lokal zaopatrzenie biznes nowa restauracja facebook bar Euro 2012 coffee temat miesiąca restauracje Telepizza centrum handlowe McDonald’s McDonald's Polska inwestor restaurator Sfinks wojtex Interferie warszawa piec inwestycja kanapki Pizza Food Business Forum Gastromall Nowości Gastronomiczne goście gastronomia Gastronomiczne uzdrowiska lody lokal zmiany wydarzenie otwarcia sieci Da Grasso sprzęt wyniki inwestycje kawiarnia kuchni szef promocja rozwiązania budowa restauracja dostawcy Pizza Hut Makro konferencja zarządzanie McDonald's produkty Horecanet.pl kulinarne miejsce Biesiadowo Sphinx sezon Burger King danie nowa deser Internet Sfinks Polska konsument siec jakość marki Burger nowy Subway Hilton zysk Dostawców Makro Cash & Carry raport KFC horeca kawa System modernizacja program efekt sieć zarząd Świat Hoteli Kraków Food Business Awards porady pracownik alkohol dania standard

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.