Strona główna Wiadomości grudzień 21 Najnowsze Nowości Gastronomiczne już na rynku!
REKLAMA

NAJWAŻNIEJSZE ARTYKUŁY TYGODNIA - HORECANET.PL

Najnowsze Nowości Gastronomiczne już na rynku!

Horecanet.pl, 21 grudnia 2016

Niekwestionowany lider zasięgu w grupie restauratorów! Czasopismo dostępne bezpłatnie dla ponad 35 000 odbiorców Horecanet.pl, 15 500 subskrybentów newslettera otrzymuje je na swoją skrzynkę, natomiast 8 000 egzemplarzy jest drukowanych i rozsyłanych imiennie. Gwarantuje najszerszy zasięg i najniższe koszty dotarcia. Zapraszamy do lektury i współpracy reklamowej!

Najnowszy numer już na rynku! Bezpłatny dostęp do pełnego wydania!

Autor: BROG Marketing

Zapraszamy do lektury najnowszego wydania naszego czasopisma profesjonalistów branży gastronomicznej. Jak w każdym numerze szereg praktycznych porad dotyczących zarządzania, marketingu, wyposażenia lokali, a także przegląd sytuacji na rynku.

W ostatnim w tym roku wydaniu „Nowości Gastronomicznych” mogą Państwo przeczytać wywiad z Krzysztofem Janiszewskim, znanym warszawskim restauratorem, współwłaściciel miedzy innymi Senses Restaurant, nagrodzonej w tym roku Gwiazdką Michelin. Serdecznie zachęcam do lektury zapisu tej inspirującej rozmowy.

Szczególnie polecamy dział „Zarządzenie”, w którym nasz stały autor Tomasz Habdas opisuje jak ważna jest współpraca z dostawcami oraz kontrolowanie tego obszaru. Zachęcam również do lektury wywiadu z osobami odpowiedzialnymi za zaopatrzenie w sieciach gastronomicznych. To wszystko w dodatku specjalnym Business Speed Dating na stronie 45.

W sekcji Sommelier mogą Państwo przeczytać interesujący artykuł o winach musujących i szampanie, którego z pewnością nie zabraknie w okresie karnawału w Waszych restauracjach.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE 
ZAWSZE BEZPŁATNY DOSTĘP DO PEŁNEGO WYDANIA
- link do aktualnego numeru: LISTOPAD-GRUDZIEŃ 2016

Zachęcamy również do kontaktu z redakcją. Jeśli otwierają Państwo nowy lub kolejny lokal, wprowadzają nowości do oferty warto nas o tym poinformować pisząc na adres: m.kudosz@brogmarketing.pl

W najnowszym wydaniu Nowości Gastronomicznych swoją ofertę zaprezentowały m.in. firmy: Makro Cash and Carry Polska, Plastmet, SCM, Selgros Cash & Carry, Strusia Kraina & Mobax Dudka Motz, Kram, Softech, Metro Plast, Fanex

Serdecznie zapraszamy także do współpracy firmy, którym zależy na dotarciu ze swoją ofertą produktów lub usług do decyzyjnych profesjonalistów sektora HoReCa.

Wydawcą jest BROG Marketing -platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, właściciel czasopism: czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend. 

Kontakt:
BROG Marketing
Dawid Miedziocha - szef zespołu sprzedaży rynku gastronomicznego
tel.: 664 463 079664 463 079
d.miedziocha@brogmarketing.pl
www.brogmarketing.pl

© BROG Marketing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Personalia

Nowa osoba w Vienna House

13 lutego 2017

Komentarz

Komentarz dnia

Grycan: klasyczne smaki wciąż na topie

Marcin Snopkowski dyrektor generalny Grycan – Lody od pokoleń

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.