Strona główna Wiadomości Najnowsze Sweets & Coffee już na rynku!
REKLAMA

Link do wersji elektronicznej w artykule!

Najnowsze Sweets & Coffee już na rynku!

Horecanet.pl, 14 maja 2018

Najnowszy numer czasopisma Sweets & Coffee na rynku! Zawsze i dla wszystkich bezpłatny dostęp do pełnego wydania! Niekwestionowany lider zasięgu w grupie odbiorców tj. właścicieli, zarządzających, „kupcy” oraz profesjonalistów biznesu kawiarni, cukierni, lodziarni i piekarni. Zapraszamy do lektury!
 

Premiera najnowszego wydania!

Autor:

Tym, którzy jeszcze szukają inspiracji i sposobów na przyciągnięcie potencjalnych gości w sezonie, przygotowaliśmy kilka porad. Zaczynamy od tego jak utrzymać personel – Jan Marek Mołoniewicz przekonuje, że warto zacząć od profesjonalnie przeprowadzonej rekrutacji, a później odpowiednio motywować. Idąc dalej mamy ofertę. Na początek propozycje na bazie kawy, która jak się okazuje, nie zawsze musi być czarna lub biała. Eksperci firm SCM i Jura zdradzają jak przygotować kolorowe i zachwycające smakiem napoje. Letnie dni bywają także chłodne, a więc warto w ofercie posiadać różnego rodzaju, dobrej jakości herbatę. A gdy już ją mamy, odpowiednio zaparzyć i podać. Ten temat poruszamy na s. 24-25. Idąc dalej wchodzimy w desery, lody, ciasta, ciasteczka. I w tym przypadku również należy wziąć pod uwagę temperaturę. Goście wybierają lekkie, owocowe i delikatniejsze kompozycje. Warto na takie postawić oraz nie bać się eksperymentować!

Bohaterką najnowszego wydania jest Małgorzata Grycan, współwłaścicielka marki nierozerwalnie już kojarzącej się nie tylko z letnim sezonem. Grycan – Lody od pokoleń z mocno ugruntowaną pozycją wciąż pnie się do góry, zaskakując gości swoimi kolejnymi propozycjami. Gorąco zachęcam do lektury tej rozmowy.

CZASOPISMO SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE I NOWOCZESNE CZASOPISMO BRANŻY
!!! ZAWSZE BEZPŁATNY DOSTĘP DO PEŁNEGO WYDANIA !!!
 link do aktualnego numeru: KWIECIEŃ-MAJ 2018


Egzemplarze czasopisma trafiają bezpośrednio do:

•  niezależnych właścicieli kawiarni, cukierni, lodziarni, piekarni;
•  zarządów spółek będących właścicielami sieci gastronomicznych;
• „kupców” z największych sieci bezpośrednio odpowiedzialnych za zakupy, zaopatrzenie, wyposażenie, inwestycje itp.;
• architektów, doradców inwestycyjnych i ekspertów.

Serdecznie zapraszamy do współpracy!
Zachęcamy również do kontaktu z redakcją. Jeśli otwierają Państwo nowy lub kolejny lokal, wprowadzają nowości do oferty warto nas o tym poinformować!

Czasopismo wydawane jest przez BROG B2B - media efektywnej komunikacji - właściciela magazynów: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store, portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizatora Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Kontakt
BROG B2B
Biuro Reklamy
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
tel.: 664 463 083, 22 290 66 11, z.pak@brogb2b.pl

Redakcja
Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza
tel.: 664 463 096, k.stepniak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Komentarz

Komentarz dnia

Shell Polska: Dzielimy się naszym know-how

Marek Kulesza kierownik ds. rozwoju sieci partnerskiej Shell Polska

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.