Nowości Gastronomiczne

Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży - właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych.

 

zamów prenumeratę czasopisma

 
 

 

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE - czasopismo restauratorów. Niekwestionowany lider zasięgu w tej grupie! Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży!
Dostępne bezpłatnie dla 35 000 odbiorców horecanet.pl, ponad 15 500 subskrybentów newslettera otrzymuje je na swoją skrzynkę, natomiast 8000 egzemplarzy jest drukowanych i rozsyłanych imiennie. Gwarantuje najszerszy zasięg i najniższe koszty.

Zapraszamy firmy, którym zależy na efektywnym dotarciu do klientów.
Czasopismo trafia bezpośrednio do odbiorców kwalifikowanych, którymi są:
- właściciele restauracji niezależnych i lokali gastronomicznych
- prezesi i zarządy sieci gastronomicznych
- "kupcy" z niezależnych restauracji, lokali, pubów, stołówek oraz największych sieci
- decyzyjni menadżerowie, wybitni praktycy i eksperci branży HoReCa

Ponadto czasopismo jest dodatkowo dystrybuowane i promowane na wszystkich najważniejszych wydarzeniach branży HoReCa w Polsce.

 


Restauracja do wynajęcia

1 grudnia 2010
Otwarcie dużej restauracji w Katowicach, w której czynsz najmu nie przekroczy kilku tysięcy ...

Dynamiczny rozwój AmRestu

1 grudnia 2010
AmRest, w kolejnych latach, planuje realizować swoją strategię w Europie Środkowo-Wschodniej ...

Stworzenie karty win to nie lada sztuka

2 stycznia 2011
Jedną z najważniejszych zmian w sposobie tworzenia kart win, a w chwili obecnej ogólnie pojętej ...

Pomiar temperatury potrawy

12 stycznia 2011
Potrzeba kontroli temperatury żywności występuje na wszystkich etapach jej przetwarzania: ...

Polski rynek lokali sushi rośnie w siłę

17 grudnia 2010
Rynek lokali serwujących sushi szybko się rozwija. Powstają nowe punkty oraz sieci. Jednak ...

Zadbaj o świąteczną dekorację stołów

20 grudnia 2010
Jeszcze parę lat temu wystrój był w gastronomii sprawą drugorzędną. Obecnie jego ranga jest ...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.