Nowości Gastronomiczne

Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży - właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych.

 

pełne wydanie zamów prenumeratę czasopisma

 
 

 

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE - Niekwestionowany lider zasięgu w grupie restauratorów!
Czasopismo dostępne bezpłatnie dla 35 000 odbiorców horecanet.pl, ponad 15 500 subskrybentów newslettera otrzymuje je na swoją skrzynkę, natomiast 8000 egzemplarzy jest drukowanych i rozsyłanych imiennie. Gwarantuje najszerszy zasięg i najniższe koszty.

Zapraszamy firmy, którym zależy na efektywnym dotarciu do klientów.
Czasopismo trafia bezpośrednio do odbiorców kwalifikowanych, którymi są:
- właściciele restauracji niezależnych i lokali gastronomicznych
- prezesi i zarządy sieci gastronomicznych
- "kupcy" z niezależnych restauracji, lokali, pubów, stołówek oraz największych sieci
- decyzyjni menadżerowie, wybitni praktycy i eksperci branży HoReCa

Ponadto czasopismo jest dodatkowo dystrybuowane i promowane na wszystkich najważniejszych wydarzeniach branży HoReCa w Polsce.

 


CHI Polska planuje w ciągu sześciu lat podwoić portfolio

10 grudnia 2014
Sieć kawiarni Costa Coffe przechodzi obecnie przemianę. W Polsce trwa ostateczny rebranding ...

Sposoby na stworzenie zimowego menu kawiarni

18 grudnia 2014
Piernik, goździki, cynamon i inne przyprawy to pierwsza myśl o zimowym okresie w kawiarni. ...

Sezon na najdroższe grzyby świata

22 grudnia 2014
Diamenty z Umbrii, tak określa się białe trufle, to prawdziwe klejnoty wśród grzybów. Ich ...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.