Nowości Gastronomiczne

Miesięcznik dla profesjonalistów branży HoReCa w Polsce - właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie zarządzania, zaopatrzenia oraz wyposażenia sieciowych i niezależnych lokali gastronomicznych.

 

pełne wydanie zamów prenumeratę czasopisma

 
 

 

Niekwestionowany lider zasięgu w grupie restauratorów!
Czasopismo dostępne bezpłatnie dla 30 tys. odbiorców horecanet.pl., ponad 15 tys. subskrybentów newslettera otrzymuje je na swoją skrzynkę, natomiast 8 tys. egzemplarzy jest drukowanych i rozsyłanych imiennie. Gwarantuje najszerszy zasięg i najniższe koszty. Zapraszamy firmy, którym zależy na efektywnym dotarciu do klientów.


Czasopismo trafia bezpośrednio do odbiorców kwalifikowanych, którymi są:
- zarządy sieci gastronomicznych, właściciele restauracji i lokali niezależnych,
   barów, pubów, kawiarni itp.
- "kupcy" z największych sieci oraz lokali gastronomicznych
- decyzyjni menadżerowie funkcjonujący w branży HoReCa

Ponadto czasopismo jest dodatkowo dystrybuowane i promowane na najważniejszych imprezach targowych i konferencjach w kraju i za granicą.

 


CHI Polska planuje w ciągu sześciu lat podwoić portfolio

10 grudnia 2014
Sieć kawiarni Costa Coffe przechodzi obecnie przemianę. W Polsce trwa ostateczny rebranding ...

Sposoby na stworzenie zimowego menu kawiarni

18 grudnia 2014
Piernik, goździki, cynamon i inne przyprawy to pierwsza myśl o zimowym okresie w kawiarni. ...

Sezon na najdroższe grzyby świata

22 grudnia 2014
Diamenty z Umbrii, tak określa się białe trufle, to prawdziwe klejnoty wśród grzybów. Ich ...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.