Strona główna Wiadomości sierpień 10 Nowy szef oryginalnej restauracji
REKLAMA

Tylko u nas!

Nowy szef oryginalnej restauracji

Horecanet.pl, 10 sierpnia 2017

Robert Dzięsław objął stery w Restauracji Wyspa Wisła, zlokalizowanej w miejscowości Stężyca. Wcześniej był szefem kuchni między innymi w Bistro Spatif w Warszawie, Starej Kuźni czy The Pictures art bar cafe. Pracował także w kilku zagranicznych restauracjach nagrodzonych Gwiazdkami Michelin.

Nowy szef oryginalnej restauracji

Autor:

Restauracja pod przewodnictwem nowego szefa serwuje nowoczesną kuchnie polską, a letni taras z grillem pozwala dodatkowo wzbogacić menu. Sezonowe dania zmieniają się na bieżąco wraz z porami roku, a odpowiednio dobrana karta win dopełnia doznania kulinarne. Flagowe dania to: carpaccio z ozorków cielęcych i kaczka w czereśniach.

Obiekt Wyspa Wisła ulokowany jest na lewym brzegu Wisły, w miejscowości Stężyca, niedaleko Dęblina. To kompleks wypoczynkowo-rekreacyjny położony na nadwiślańskich terenach. Oferuje gościom nie tylko doznania kulinarne.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE I NOWOCZESNE CZASOPISMO RESTAURATORÓW
!!! ZAWSZE BEZPŁATNY DOSTĘP DO PEŁNEGO WYDANIA !!!
link do aktualnego numeru: CZERWIEC-LIPIEC 2017

                                                                                                                                                   

© BROG Marketing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.