Strona główna Wiadomości czerwiec 14 O piecach i płatnościach w Nowościach Gastronomicznych
REKLAMA

Kolejny numer już wkrótce!

O piecach i płatnościach w Nowościach Gastronomicznych

Horecanet.pl, 14 czerwca 2017

Jak wybrać odpowiedni piec do restauracyjnej kuchni i na co należy zwrócić uwagę podejmując decyzje? Jakie są niezbędne funkcje oraz jakie korzyści dają płatności bezgotówkowe - to tematy działu Technika i Wyposażenie najbliższego numeru czasopisma Nowości Gastronomiczne.

Autor:

Ponadto, jak w każdym wydaniu, szereg praktycznych porad dotyczących zarządzania, marketingu, wyposażenia lokali, a także przegląd sytuacji na polskim rynku gastronomicznym. Oprócz tego w pozostałych działach piszemy o:

Zarządzanie – skuteczne szkolenia personelu
Marketing – jak tworzyć oferty specjalne
Technika i wyposażenie – piece, płatności bezgotówkowe, zastawa stołowa
Szef kuchni – lody i desery, produkty mleczne
Barman - teqilla

Wszystkich naszych Czytelników serdecznie zapraszamy do lektury najnowszego wydania. Reklamodawców gorąco zachęcamy do współpracy przy wspólnym tworzeniu magazynu. W tym: skutecznej, kontekstowej reklamy w ramach poruszanych tematów, prezentacji aktualnej oferty itp. przeznaczonej bezpośrednio dla osób decyzyjnych – właścicieli restauracji, sieci gastronomicznych, a także menadżerów bezpośrednio odpowiedzialnych za zakupy, wyposażenie, modernizację oraz inwestycje.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE I NOWOCZESNE CZASOPISMO RESTAURATORÓW
!!! ZAWSZE BEZPŁATNY DOSTĘP DO PEŁNEGO WYDANIA !!!
link do aktualnego numeru: MAJ 2017

 Zachęcamy również do kontaktu z redakcją. Jeśli otwierają Państwo nowy lub kolejny lokal, wprowadzają nowości do oferty warto nas o tym poinformować pisząc na adres: m.kudosz@brogmarketing.pl

Wydawcą jest BROG Marketing - platforma mediów skutecznej komunikacji B2B - właściciel czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Kontakt:
Informacje dotyczące reklamy
Adam Stępniak - szef zespołu sprzedaży rynku gastronomicznego
tel.: 664 463 069
a.stepniak@brogmarketing.pl

© BROG Marketing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Ekspert o systemach motywacyjnych w hotelu

Robert Węglarz właściciel firmy szkoleniowo-doradczej Alchemia Hotelarstwa

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.