Strona główna Wiadomości czerwiec 14 O piecach i płatnościach w Nowościach Gastronomicznych
REKLAMA

Kolejny numer już wkrótce!

O piecach i płatnościach w Nowościach Gastronomicznych

Horecanet.pl, 14 czerwca 2017

Jak wybrać odpowiedni piec do restauracyjnej kuchni i na co należy zwrócić uwagę podejmując decyzje? Jakie są niezbędne funkcje oraz jakie korzyści dają płatności bezgotówkowe - to tematy działu Technika i Wyposażenie najbliższego numeru czasopisma Nowości Gastronomiczne.

Autor:

Ponadto, jak w każdym wydaniu, szereg praktycznych porad dotyczących zarządzania, marketingu, wyposażenia lokali, a także przegląd sytuacji na polskim rynku gastronomicznym. Oprócz tego w pozostałych działach piszemy o:

Zarządzanie – skuteczne szkolenia personelu
Marketing – jak tworzyć oferty specjalne
Technika i wyposażenie – piece, płatności bezgotówkowe, zastawa stołowa
Szef kuchni – lody i desery, produkty mleczne
Barman - teqilla

Wszystkich naszych Czytelników serdecznie zapraszamy do lektury najnowszego wydania. Reklamodawców gorąco zachęcamy do współpracy przy wspólnym tworzeniu magazynu. W tym: skutecznej, kontekstowej reklamy w ramach poruszanych tematów, prezentacji aktualnej oferty itp. przeznaczonej bezpośrednio dla osób decyzyjnych – właścicieli restauracji, sieci gastronomicznych, a także menadżerów bezpośrednio odpowiedzialnych za zakupy, wyposażenie, modernizację oraz inwestycje.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE I NOWOCZESNE CZASOPISMO RESTAURATORÓW
!!! ZAWSZE BEZPŁATNY DOSTĘP DO PEŁNEGO WYDANIA !!!
link do aktualnego numeru: MAJ 2017

 Zachęcamy również do kontaktu z redakcją. Jeśli otwierają Państwo nowy lub kolejny lokal, wprowadzają nowości do oferty warto nas o tym poinformować pisząc na adres: m.kudosz@brogmarketing.pl

Wydawcą jest BROG Marketing - platforma mediów skutecznej komunikacji B2B - właściciel czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Kontakt:
Informacje dotyczące reklamy
Adam Stępniak - szef zespołu sprzedaży rynku gastronomicznego
tel.: 664 463 069
a.stepniak@brogmarketing.pl

© BROG Marketing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Sztuka serwowania napojów kawowych

Kamil Gaszewski Beverage Category Coordinator Costa Coffee Polska

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.