Strona główna Wiadomości marzec Prezentujemy zespół Raffles Europejski Warsaw
REKLAMA

ŚWIATOWA PREMIERA! TYLKO U NAS!

Prezentujemy zespół Raffles Europejski Warsaw

Horecanet.pl, 15 marca 2018

Do wspólnego celebrowania i doznań związanych z inauguracją Raffles Europejski Warsaw zaprosi gości już za chwilę, my jednak, już teraz, mamy ogromny zaszczyt przedstawić osoby, w rękach których spoczywać będzie przyszłość tego wyjątkowego obiektu.

PREMIERA ŚWIATOWA TYLKO U NAS! Oto zespół Raffles Europejski Warsaw

Autor: Karolina Jóźwiak, www.fotogenetycznie.pl

Stanowisko dyrektora generalnego objął Thomas Guss. Urodzony w Niemczech, wychowany we Francji, w Paryżu, menadżer posiadający kilkudziesięcioletnie doświadczenie w branży. - Jestem hotelarzem w czwartym pokoleniu, a przez ostatnich 20 lat przeszedłem pełną drogę rozwoju w branży, z czego 13 lat na stanowiskach zarządzających w hotelach na całym świecie. Pracowałem w obiektach podejmujących Gości o najwyższych oczekiwaniach, takich jak np. hotele marki Shangri - La czy JW Marriott – powiedział w rozmowie z nami.

Za dział sprzedaży i marketingu odpowiedzialny jest Grzegorz Włodarczyk, związany poprzednio m.in. z takimi sieciami jak Sheraton czy Radisson. - Raffles Europejski Warsaw jest jednym z najbardziej wyczekiwanych obiektów hotelowych nie tylko w Polsce, ale również na świecie. Prowadząc komunikację, staraliśmy się zaciekawić odbiorcę, jednocześnie nie zdradzając wątków, które chcemy przedstawić dopiero podczas samego otwarcia hotelu – podkreśla Grzegorz Włodarczyk zapytany przez nas o komunikację marketingową na etapie pre-openingu.
 

ŚWIAT HOTELI
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE
I NIEZALEŻNE CZASOPISMO HOTELARZY

link do aktualnego numeru
LUTY - MARZEC 2018

 

Dyrektorem ds. personalnych została Jolanta Neumann. W swojej karierze zawodowej pełniła funkcję HR Managera w sieci Multikino oraz - przez ostatnie pięć lat - starszego dyrektora ds. HR w warszawskim hotelu Intercontinental. - Wysokie standardy procesu rekrutacji w sieci Raffles bardzo wspierają wybór najlepszych kandydatów, jednak to, czego najbardziej poszukujemy w kandydatach, weryfikujemy podczas bezpośrednich spotkań. Na pewno ogrom dotychczas zdobytych doświadczeń w obszarze rekrutacji pozwala mi na ocenę predyspozycji u przyszłego kandydata – tłumaczy Jolanta Neumann.

O podniebienia gości Raffles Europejski Warsaw zadba Executive Chef - Beñat Alonso. - Planując menu dla restauracji Europejski Grill przede wszystkim skupiłem się na stworzeniu nowego konceptu kulinarnego opartego na grillu. Chciałem by nasza kuchnia w dużej mierze była sezonowa, menu przemyślane, odnoszące się do historii miejsca, ale ze współczesnymi odniesieniami – mówi szef kuchni Raffles Europejski Warsaw.

Jego prawą ręką został - znany w polskiej gastronomii - Witold Iwański, poprzednio związany z hotelem Narvil. Natomiast stery w Cukierni Lourse’a objął Igor Zaritskyi.

Więcej szczegółów oraz pełne wywiady z zespołem Raffles Europiejski Warsaw już w najbliższym wydaniu Świata Hoteli. Serdecznie zapraszamy do lektury.   

 

 

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Komentarz

Komentarz dnia

Silver tsunami - nowa grupa gości hoteli

Robert Moskwa dyrektor marketingu i sprzedaży Uzdrowisko Konstancin-Zdrój

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.