Strona główna Wiadomości 4 Prezes Green Caffe Nero na III Sweets & Coffee Forum 2017
REKLAMA

Już 16 marca w Sheraton Warsaw Hotel

Prezes Green Caffe Nero na III Sweets & Coffee Forum 2017

Horecanet.pl, 4 stycznia 2017

Adam Ringer, stały uczestnik wydarzeń dla branży HoReCa organizowanych przez nasze wydawnictwo, tym razem zabierze głos w dyskusji pt.: „Dynamiczne zmiany – perspektywy rozwoju rynku kawiarni • cukierni • lodziarni” podczas III Forum Rynku Kawiarni - Cukierni – Lodziarni Sweets & Coffee 2017. Tegoroczna edycja odbędzie się już 16 marca w Sheraton Warsaw Hotel.

Prezes Green Caffe Nero na III Sweets & Coffee Forum 2017

Autor: Karolina Jóźwiak, www.fotogenetycznie.pl

Marka Green Caffè Nero została stworzona przez Gerry’ego Forda – właściciela Caffè Nero i Adama Ringera – założyciela i szefa Green Coffee. Od momentu otwarcia pierwszej kawiarni w 2012 roku, Green Caffè Nero pozostaje wierne misji, która przyświecała jej założycielom: oferowaniu najlepszej kawy i tworzeniu kameralnej, domowej atmosfery, w której kawą można się delektować. Green Caffè Nero posiada 44 kawiarnie w Warszawie i jedną w Krakowie, a w planach ma otwieranie 10 lokali rocznie.

BROG Marketing - platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, wydawca m.in. czasopism Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do BEZPŁATNEGO UDZIAŁU w najważniejszym spotkaniu przedstawicieli branży III Forum Rynku Kawiarni - Cukierni  - Lodziarni Sweet's & Coffee Forum 2017, któremu towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie konkursu Sweets & Coffee Awards 2017. To wyjątkowa okazja promocji najlepszych kawiarni, cukierni, lodziarni i piekarni w Polsce, uhonorowania pracy i osiągnięć ich właścicieli, a także personelu. To również kształtowanie pozytywnego wizerunku całej branży w naszym kraju. Spośród zgłoszeń Jury złożone z prelegentów i panelistów Forum Sweets & Coffee wybiera finalistów - maksymalnie trzech w każdej kategorii, a następnie zwycięzców poszczególnych kategorii.

Właścicielom cukierni, lodzirani, kawiarni i piekarni, które przystąpią do konkursu Sweets & Coffee Awards 2017 (całkowicie za darmo!) przysługują DWA DARMOWE ZAPROSZENIA do udziału w całym wydarzeniu III Forum Rynku Kawiarni - Cukierni  - Lodziarni Sweets & Coffee Forum 2017

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji The Olive w Sheraton Warsaw Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Sweets & Coffee Awards 2017
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Tegoroczne Forum Sweets & Coffee 2017 odbędzie się w dniu 16 marca w Sheraton Warsaw Hotel.

SZCZEGÓŁY WYDARZENIA - WWW.SCFORUM.PL

Organizator BROG Marketing
Platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, wydawca
czasopism: czasopism: 
Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Kontakt:
Marta Kudosz
tel.: 664 463 089
m.kudosz@brogmarketing.pl

Karolina Stępniak
tel.: 664 463 096
k.stepniak@brogmarketing.pl

© BROG Marketing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Personalia

Zmiany kierownicze w Hilton

11 stycznia 2017

Komentarz

Komentarz dnia

Inspektorzy nie pochodzą z Krainy Deszczowców

Krzysztof Janiszewski współwłaściciel Senses Restaurant

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.