Strona główna Wiadomości 4 Prezes Green Caffe Nero na III Sweets & Coffee Forum 2017
REKLAMA

Już 16 marca w Sheraton Warsaw Hotel

Prezes Green Caffe Nero na III Sweets & Coffee Forum 2017

Horecanet.pl, 4 stycznia 2017

Adam Ringer, stały uczestnik wydarzeń dla branży HoReCa organizowanych przez nasze wydawnictwo, tym razem zabierze głos w dyskusji pt.: „Dynamiczne zmiany – perspektywy rozwoju rynku kawiarni • cukierni • lodziarni” podczas III Forum Rynku Kawiarni - Cukierni – Lodziarni Sweets & Coffee 2017. Tegoroczna edycja odbędzie się już 16 marca w Sheraton Warsaw Hotel.

Prezes Green Caffe Nero na III Sweets & Coffee Forum 2017

Autor: Karolina Jóźwiak, www.fotogenetycznie.pl

Marka Green Caffè Nero została stworzona przez Gerry’ego Forda – właściciela Caffè Nero i Adama Ringera – założyciela i szefa Green Coffee. Od momentu otwarcia pierwszej kawiarni w 2012 roku, Green Caffè Nero pozostaje wierne misji, która przyświecała jej założycielom: oferowaniu najlepszej kawy i tworzeniu kameralnej, domowej atmosfery, w której kawą można się delektować. Green Caffè Nero posiada 44 kawiarnie w Warszawie i jedną w Krakowie, a w planach ma otwieranie 10 lokali rocznie.

BROG Marketing - platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, wydawca m.in. czasopism Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do BEZPŁATNEGO UDZIAŁU w najważniejszym spotkaniu przedstawicieli branży III Forum Rynku Kawiarni - Cukierni  - Lodziarni Sweet's & Coffee Forum 2017, któremu towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie konkursu Sweets & Coffee Awards 2017. To wyjątkowa okazja promocji najlepszych kawiarni, cukierni, lodziarni i piekarni w Polsce, uhonorowania pracy i osiągnięć ich właścicieli, a także personelu. To również kształtowanie pozytywnego wizerunku całej branży w naszym kraju. Spośród zgłoszeń Jury złożone z prelegentów i panelistów Forum Sweets & Coffee wybiera finalistów - maksymalnie trzech w każdej kategorii, a następnie zwycięzców poszczególnych kategorii.

Właścicielom cukierni, lodzirani, kawiarni i piekarni, które przystąpią do konkursu Sweets & Coffee Awards 2017 (całkowicie za darmo!) przysługują DWA DARMOWE ZAPROSZENIA do udziału w całym wydarzeniu III Forum Rynku Kawiarni - Cukierni  - Lodziarni Sweets & Coffee Forum 2017

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji The Olive w Sheraton Warsaw Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Sweets & Coffee Awards 2017
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Tegoroczne Forum Sweets & Coffee 2017 odbędzie się w dniu 16 marca w Sheraton Warsaw Hotel.

SZCZEGÓŁY WYDARZENIA - WWW.SCFORUM.PL

Organizator BROG Marketing
Platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, wydawca
czasopism: czasopism: 
Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Kontakt:
Marta Kudosz
tel.: 664 463 089
m.kudosz@brogmarketing.pl

Karolina Stępniak
tel.: 664 463 096
k.stepniak@brogmarketing.pl

© BROG Marketing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Sztuka serwowania napojów kawowych

Kamil Gaszewski Beverage Category Coordinator Costa Coffee Polska

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.