Strona główna Wiadomości sierpień 10 Restaurator z Gwiazdką Michelin o naszym Forum
REKLAMA

NAJWAŻNIEJSZE ARTYKUŁY TYGODNIA - HORECANET.PL

Restaurator z Gwiazdką Michelin o naszym Forum

Horecanet.pl, 10 sierpnia 2017

Dzięki takim imprezom cyklicznym jak Food Business Forum mogą spotykać się ludzie z różnych biznesów oraz form aktywności gastronomicznej. Mają możliwość wymiany doświadczeń, a także posłuchania restauratorów, którzy odnieśli spore sukcesy w tej branży - mówi Krzysztof Janiszewski, współwłaściciel m.in. Senses Restaurant i Genesis.

Krzysztof Janiszewski, restaurator, współwłaściciel takich restauracji jak m.in. Senses, Ole, Plato, Genesis, Prima Pasta po raz kolejny weźmie udział w Food Business Forum. Wystąpi w dyskusji na temat bieżącej sytuacji i zmian na polskim rynku gastronomicznym, a także podzieli się swoimi cennymi doświadczeniami z uczesnikami wydarzenia.

XV Food Business Forum 2017 odbędzie się 13 września w Sheraton Warsaw Hotel.

Ogromnym zainteresowaniem Uczestników, Sponsorów, Wystawców oraz Kupców z niezależnych lokali i sieci gastronomicznych cieszy się każda edycja najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów. To tylko tu, raz w roku, ze wszystkich zakątków Polski zjeżdżają się właściciele oraz wybitni praktycy i eksperci, aby uczestniczyć w swoim ulubionym wydarzeniu. Już po raz szósty na zakończenie Food Business Forum, podczas uroczystej kolacji i Gali nastąpi rozstrzygnięcie oraz wręczenie nagród Food Business Awards.

Właścicielom lokali gastronomicznych, restauracji i punktów gastronomicznych, które przystąpią do konkursu Food Business Awards 2017 (całkowicie za darmo!) przysługują DARMOWE ZAPROSZENIA do udziału w całym wydarzeniu XV Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2017.
 

REGULAMIN, FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
FOOD BUSINESS AWARDS 2017
- kliknij po szczegóły


Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji The Olive w Sheraton Warsaw Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Food Business Awards 2017
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

!!! TYLKO U NAS 20 LAT TRADYCJI I ZAUFANIA !!!

POZIOM MERYTORYCZNY, JAKOŚĆ WYDARZENIA ORAZ LICZBA POTWIERDZONYCH KUPCÓW I RESTAURATORÓW GWARANTOWANA PRZEZ BROG MARKETIG - PLATFORMĘ MEDIÓW SKUTECZNEJ KOMUNIKACJI B2B - WYDAWCĘ CZASOPISM NOWOŚCI GASTRONOMICZNE, ŚWIAT HOTELI, SWEETS & COFFEE, WWW.HORECANET.PL, A TAKŻE ORGANIZATORA NAJWAŻNIEJSZYCH W POLSCE SPOTKAŃ PROFESJONALISTÓW: FORUM PROFIT HOTEL, SWEETS & COFFEE FORUM, FORUM PETROTREND.

- To jedyna w Polsce, oryginalna i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym co aktualne w branży, wymiany doświadczeń wśród właścicieli niezależnych i zarządów sieci, ekspertów oraz dostawców, którzy mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki wieloletniej tradycji udaje nam się stworzyć najlepsze, także organizacyjnie, wydarzenie gastronomiczne w tym kraju  - powiedział Rafał Madyński, dyrektor marketingu, BROG Marketing.


Dzięki takim imprezom cyklicznym  jak Food Business Forum mogą spotykać się ludzie z różnych biznesów oraz form aktywności gastronomicznej mając możliwość wymiany doświadczeń, a także posłuchania restauratorów, którzy odnieśli spore sukcesy w tej branży.

Krzysztof Janiszewski
współwłaściciel Senses Restaurant (Zdobywcy Gwiazdki Michelin)

 

Już drugi rok z rzędu jesteśmy na Food Business Forum i bierzemy udział w Business Speed Dating. Dla nas jest to doskonała okazja do poznania się z potencjalnymi klientami i porozmawiania z nimi – bardzo krótko i konkretnie.
Wbrew pozorom 4 minuty są bardziej efektywne niż długie przygotowania do spotkań.

Rafał Spiżewski
kierownik ds. kanału AFH Żywiec Zdrój
 

 WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL


Organizatorem jest BROG Marketing - platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, właściciel czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG Marekting
Adam Stępniak
szef zespołu sprzedaży rynku gastronomicznego
tel.: 664 463 069, 22 290 66 11
a.stepniak@brogmarketing.pl

© BROG Marketing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Ekspert o systemach motywacyjnych w hotelu

Robert Węglarz właściciel firmy szkoleniowo-doradczej Alchemia Hotelarstwa

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.