powiększ tekst
Strona główna » Wiadomości » 2011 » 30 » Rozwój sieci Pizzeria K2
REKLAMA

Sieć przygotowuje pięć lokali

Rozwój sieci Pizzeria K2

źródło: Horecanet.pl, 30.05.2011 (zaktualizowany 30.05.2011 01:51)

Sieci Pizzeria K2 przygotowuje do otwarcia pięć placówek. Nowe lokale powstają w Szadku, Aleksandrowie Kujawskim, Środzie Wielkopolskiej , Piotrkowie, Radziejowie oraz Grodzisku Mazowieckim.          

W ostatnim czasie sieć wyremontowała także cztery istniejące już placówki. Pizzerie w nowej odsłonie znajdują się w Izbicy Kujawskiej, Sieradzu, Koninie oraz Pile.

Pizzeria K-2 to założona w 1998 roku w Kole sieć pizzerii. Sieć rozwija się w mniejszych miastach. W tej chwili jej restauracje znajdują się w Gostyninie, Kaliszu, Kazimierzu Biskupim, Koninie, Kłodawie, Łowiczu, Łęczycy, Sompolnie, Słupsku, Sieradzu, Uniejowie, Poznaniu, Piekarach Śląskich, Poddębicach, Izbicy Kujawskiej, Pile, Kutnie, Kole, Toruniu, Śremie i Ozorkowie.

Koncept pizzerii K2 rozwijany jest we franczyzie. Firma nie pobiera od swoich partnerów opłaty licencyjnej. Przy otwieraniu drugiej restauracji, franczyzobiorca zwolniony jest także z opłaty franchisingowej. Miesięczny koszt prowadzenia lokalu pod marką K-2 to 400 zł netto, przy czym pierwsza płatność obowiązuje po 3 miesiącach od faktycznego uruchomienia lokalu. Warunkiem przystąpienia do sieci jest też 2-4-tygodniowe szkolenie oraz zobowiązanie do zakupu produktów do pizzy z własnej hurtowni firmy.

Firma zajmuje się również zaopatrzeniem restauracji w sprzęt i produkty do wytwarzania pizzy. W jej ofercie znajduje się sprzęt nowy i używany. Sprzęt może być także wypożyczony franczyzobiorcom.

© BROG Marketing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.