Strona główna Wiadomości czerwiec 14 Rynek Gastronomiczny w Polsce - RAPORT 2017
REKLAMA

NAJWAŻNIEJSZE ARTYKUŁY TYGODNIA - HORECANET.PL

Rynek Gastronomiczny w Polsce - RAPORT 2017

Horecanet.pl, 14 czerwca 2017

Publikacja roku dostępna całkowicie bezpłatnie dla: min. 35 tys. użytkowników horecanet.pl, 10 tys. imiennych odbiorców egzemplarzy drukowanych; promowana i dystrybuowana przez cały rok na wszystkich wydarzeniach branży gastronomicznej, już w sierpniu ukaże się na rynku. Wydanie powstaje pod redakcją czasopism Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee i portalu Horecanet.pl.

Publikacja roku! Gratka dla reklamodawców!

Autor:

Rynek Gastronomiczny w Polsce - RAPORT 2017 to oczekiwane, specjalistyczne wydawnictwo skierowane do właścicieli lokali niezależnych, zarządów sieci, „kupców” i właścicieli oraz wszystkich profesjonalistów branży. Z uwagi na całoroczną żywotność to także najbardziej skutecznie i szerokozasięgowe medium reklamowe. 

SUPPLIER OF THE YEAR 2017
PRESTIŻ • ZAUFANIE ODBIORCÓW • SUKCES SPRZEDAŻOWY
- kliknij po szczegóły -


RAPORT powstaje przy udziale najwybitniejszych praktyków, ekspertów, analityków, instytucji badawczych oraz doskonale znanych praktyków rynku. Stanowi kompendium wiedzy na temat sektora w naszym kraju. Każdego roku tylko tu można odnaleźć unikatowe i ekskluzywne dane statystyczne, analizy, wyniki, prognozy finansowe, komentarze specjalistów, przedstawicieli największych sieci i niezależnych restauracji, pubów, barów, stołówek, itp.
 

UBIEGŁOROCZNE WYDANIE
RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE - RAPORT 2016
kliknij aby się zapoznać


Wśród podejmowanych, w tym roku tematów znajdą się m.in.: przychody, sprzedaż i rozwój w gastronomii, ze szczególnym uwzględnieniem branży Sweets & Coffee, ponadto ocena koniunktury na rynku i perspektywa na przyszłość, charakterystyka klientów restauracji, trendy w gastronomii. Raport będzie zawierał dane obejmujące m.in. liczbę i rodzaj lokali gastronomicznych, wartość rynku, podsumowanie ostatniego roku działalności i plany na najbliższą przyszłość największych sieci gastronomicznych działających w Polsce.

Rynek Gastronomiczny w Polsce - RAPORT 2017 ukaże się nakładem 10 000 egzemplarzy w tradycyjnej wersji papierowej, będzie zawsze i dla wszystkich w pełni dostępny w wersji elektronicznej w tym: dla min 35 000 tys. użytkowników portalu Horecanet.pl, a 15 700 odbiorców newslettera portalu wydanie otrzyma na własną skrzynkę.

Dociera wprost do rąk:
- restauratorów i właścicieli lokali niezależnych
- właścicieli i zarządów spółek do których należą sieci gastronomiczne
- "kupców" - menadżerów bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, inwestycje, modernizacje u największych odbiorców sieciowych;
- architektów i pracowni projektowych
- ekspertów i analityków branży

RAPORT będzie obecny i szeroko promowany w dodatkowym nakładzie na wszystkich najważniejszych wydarzeniach dla branży gastronomicznej w Polsce.

Zapraszamy do współpracy firmy, którym szczególnie zależy na skutecznym dotarciu do decyzyjnych profesjonalistów branży. Dzięki całorocznej „żywotności” publikacji i szerokiej promocji medialnej, a także podczas najważniejszych imprez w całej Polsce.

!!! RAPORT gwarantuje najszerszy zasięg dotarcia oraz wielokrotny kontakt z reklamą przez potencjalnych odbiorców w ciągu całego roku !!! 


TERMIN PUBLIKACJI: SIERPIEŃ 2017
TERMIN SKŁADANIA ZLECEŃ NA REKLAMĘ: 31 LIPCA 2017


Wydawcą jest BROG Marketing - platforma mediów skutecznej komunikacji B2B  – właściciel czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Zapraszamy do współpracy!
BROG Marekting
Adam Stępniak
szef zespołu sprzedaży rynku gastronomicznego
tel.: 664 463 069, 22 290 66 11
a.stepniak@brogmarketing.pl

© BROG Marketing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Prezes Batida o tym jak stworzyć idealny tort

Jolanta Radziszewska współwłaścicielka, prezes Batida

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.