Strona główna Rynek produktów i usług Wiadomości

Zmiany personalne w IGHP

21 sierpnia 2017
W dniu 21 sierpnia stanowiska dyrektorów regionalnych Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego ...

Greenie wystawcą XII Forum Profit Hotel 2017

21 sierpnia 2017
Mimo, że dopiero 12 grudnia w Sheraton Warsaw Hotel spotkamy się na najbliższej, dwunastej ...

Dalszy rozwój GH Orbis na Wschodzie

21 sierpnia 2017
Grupa Orbis, której strategicznym partnerem jest AccorHotels, notuje dalszy dynamiczny rozwój ...

Żywiec Zdrój o Forum Rynku Gastronomicznego

21 sierpnia 2017
Już drugi rok z rzędu bierzemy udział w Food Business Forum. Zdecydowaliśmy się wesprzeć tę ...

Kolejna inwestycja sieci NAT

21 sierpnia 2017
Jak poinformował nas Rafał Kincer, dyrektor ds. operacyjnych sieci hoteli NAT, właśnie trwa ...

Ruszyła kolejna Pizza Hut

21 sierpnia 2017
Najnowsza restauracja tej popularnej sieci ruszyła 18 sierpnia w legionowskim centrum handlowym ...

Dyrektor Gringo Bar na XV Food Business Forum 2017

21 sierpnia 2017
Olek Pobikrowski, dyrektor ds. rozwoju sieci Gringo Bar, zabierze głos w panelu dyskusyjnym ...

Kształcenie dualne inwestycją w przyszłość dla młodych

21 sierpnia 2017
Wyzwaniem współczesnej gospodarki każdego kraju jest budowanie bezpieczeństwa zatrudnienia ...

Nowa restauracja w Sopocie

21 sierpnia 2017
Do 26 sierpnia w Sopocie odbywają się Mistrzostwa Świata Katamaranów A-class, które będą ...

Cukiernik Hotelu Le Regina o słodkościach na lato

21 sierpnia 2017
Deser ma cudowne właściwości, gdyż jest to nie tylko duży zastrzyk energii, ale także najlepszy ...

Bogatsza oferta w Hotelu Dębowym

18 sierpnia 2017
Polacy coraz częściej na weekendowy relaks wybierają ośrodki spa & wellness, które poza ...

Rośnie ADR w polskich hotelach

17 sierpnia 2017
W ślad za inflacją na rynku rosną również ceny usług turystycznych, w tym ceny noclegów w ...

SCM o Forum Rynku Gastronomicznego

17 sierpnia 2017
Business Speed Dating podczas Food Business Forum to fantastyczna formuła, dzięki której możemy ...

Nowy lokal u Lodziarzy

17 sierpnia 2017
Tworzone na bazie naturalnych składników i w oparciu o oryginalną, polską, przedwojenną recepturę, ...

Cukiernia Sowa w kolejnej lokalizacji

17 sierpnia 2017
Lokal sieciowej cukierni został otwarty się w warszawskim centrum, znajdującym się na prawym ...

Warszawa przyjazna weganom

17 sierpnia 2017
Popularny wegański portal Happy Cow co roku publikuje ranking 10 najbardziej prowegańskich ...

Już blisko 60 „kupców” na XV Food Business Forum

17 sierpnia 2017
Gastronomista oraz Mazurkas Catering 360 to kolejne firmy, które poszerzyły grono „kupców”, ...

150-letnie karety na Zamku Topacz

17 sierpnia 2017
W przedostatni sierpniowy weekend (19 i 20 sierpnia 2017 roku) na terenie Zamku Topacz, w ...

Ostatnie zlecenia do Raportu Hotelarskiego 2017

17 sierpnia 2017
Publikacja roku dostępna całkowicie bezpłatnie dla: min. 35 tys. użytkowników horecanet.pl, ...

Nowa marka produktów od Fanex

16 sierpnia 2017
Tres Amigos to linia naturalnych dodatków gastronomicznych, stanowiąca zupełnie nową kategorię ...

Kraków: Wkrótce otwarcie nowego hotelu

16 sierpnia 2017
Jak udało nam się ustalić, już 1 września swoich pierwszych gości przyjmie pięciogwiazdkowy ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8 ...962   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Sztuka serwowania napojów kawowych

Kamil Gaszewski Beverage Category Coordinator Costa Coffee Polska

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.