Strona główna Rynek produktów i usług Wiadomości

Nowa osoba w zespole Belvedere

23 czerwca 2017
Do zespołu Belvedere Gourmet Group dołączył Dariusz Mika obejmując stanowisko Dyrektora ds. ...

Makro z najnowszymi trendami

23 czerwca 2017
Ruszył Gault&Millau Tour 2017! Pierwszym przystankiem tegorocznej edycji była warszawska ...

Chopin Airport Development w Społecznej Radzie Turystyki

23 czerwca 2017
Witold Bańka, minister Sportu i Turystyki  wręczył nominacje części spośród kandydatów ...

Sfinks podjął decyzję o zakupie Piwiarni Warki

23 czerwca 2017
Firma zarządzająca sieciami restauracji Sphinx, Chłopskie Jadło i Wook, zdecydowała o przyjęciu ...

Nowy szef kuchni w Łańsku

22 czerwca 2017
Tuż przed sezonem letnim do zespołu pracowników Kompleksu Recepcyjno-Wypoczynkowego w Łańsku ...

Czekamy na zgłoszenia do Food Business Awards 2017!

22 czerwca 2017
CAŁKOWICIE BEZPŁATNIE! Sprawdzone sposoby na rozwój biznesu, praktyczne porady od najwybitniejszych ...

Prezes i „kupiec” z Gastrofaza na XV Food Business Forum

22 czerwca 2017
Kamil Hagemajer, współwłaściciel sieci barów mlecznych Mleczarnia Jerozolimska, restauarcji ...

Kolejne inwestycje w Nosalowym Dworze

22 czerwca 2017
Jak powiedział w rozmowie z nami Tomasz Bursztynowicz, dyrektor pionu hotelowego w resorcie ...

Wiesław Likus w radzie nadzorczej spółki gastronomicznej

22 czerwca 2017
W dniu 21 czerwca br. zwyczajne walne zgromadzenie działającej na rynku gastronomicznym spółki ...

Odmienione portfolio sieci Staropolska

22 czerwca 2017
Sieć cukiernio-piekarni przeprowadziła modernizację jednego z lokali. Nowy sklep firmowy ...

Struktura hotelu a koszt pracy

22 czerwca 2017
W strukturze kosztów hotelu do najważniejszych należą płace, a dokładniej koszty osobowe wszystkich ...

Starbucks z 19. kawiarnią w Warszawie

22 czerwca 2017
Sieć otwiera kolejny lokal w stolicy. Tym razem kawiarnia pod szyldem popularnej marki ...

Anis Opakowania i Kreis Pack wystawcą XV Food Business Forum

22 czerwca 2017
Producenci pojemników plastikowych i opakowań jednorazowych firmy: Anis Opakowania oraz ...

Best Western przejmuje szwedzką sieć

22 czerwca 2017
135 hoteli i aż o 55 obiektów więcej niż najliczniejsza z pozostałych sieci na rynku - Best ...

Dodatek „Pokój i łazienka” w najbliższym Świecie Hoteli

22 czerwca 2017
Oferta producentów i dostawców, trendy w projektowaniu, innowacyjne sposoby na aranżację, ...

Jak wybrać oprogramowanie do małego hotelu?

21 czerwca 2017
Na rynku znajdziesz wiele konkurencyjnych rozwiązań, które sprawiają, że podjęcie decyzji ...

Dostawco, zdobądź prestiżowy tytuł!

21 czerwca 2017
Super konkurs dla dostawców HoReCa! Supplier of the Year 2017 to efektywne narzędzie marketingowe ...

Dyrektor i „kupiec” Bierhalle na XV Food Business Forum

21 czerwca 2017
Stanisław Magdij, dyrektor operacyjny Bierhalle zabierze głos w panelu dyskusyjnym pt. „Personel ...

Makro Polska rezygnuje z jaj z chowu klatkowego

21 czerwca 2017
Firma dołącza do grona podmiotów rezygnujących ze sprzedaży jajek z okrutnego chowu klatkowego. ...

Rośnie dług polskiej branży hotelowej

21 czerwca 2017
W maju br. dług polskiej branży noclegowej odnotowany w Krajowym Rejestrze wyniósł ponad 105 ...

Coraz więcej Polaków pije kawę na mieście

21 czerwca 2017
Już co trzecia osoba pijąca kawę na mieście korzysta z oferty sklepów spożywczych i punktów ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8 ...948   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Prezes Batida o tym jak stworzyć idealny tort

Jolanta Radziszewska współwłaścicielka, prezes Batida

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.