Strona główna Rynek produktów i usług Wiadomości

Hotel Tobaco jeszcze większy

27 lutego 2017
Łódzki Hotel Tobaco, funkcjonujący już prawie cztery lata, wzbogacił swoją ofertę, otwierając ...

W Gdańsku powstanie pierwszy ibis budget

27 lutego 2017
Orbis rozpocznie w Gdańsku budowę nowoczesnego obiektu noclegowego klasy ekonomicznej – ...

Vienna House z nowym udziałowcem

27 lutego 2017
Podjęciem przyszłościowej decyzji rozpoczął się nowy rok dla spółki Vienna International ...

Meetings Week Poland 2017

27 lutego 2017 20.03.2017 - 24.03.2017, Warszawa
Już po raz piąty stowarzyszenia i podmioty działające na rzecz rozwoju polskiego rynku eventowego ...

Meetings Week Poland – cała branża spotkań w jednym miejscu

27 lutego 2017
Już po raz piąty stowarzyszenia i podmioty działające na rzecz rozwoju polskiego rynku eventowego ...

Operator Hotelu Number One wybrany

27 lutego 2017
Spółka specjalizująca się w zarządzaniu hotelami i wynajmem krótkoterminowym apartamentów ...

Spotkajmy się na Expo Sweet 2017

27 lutego 2017
Zapraszamy serdecznie na nasze stoisko podczas Expo Sweet 2017! Znajdziecie nas przy wejściu ...

Własna gastronomia - jak zacząć?

27 lutego 2017
Otwarcie nowego lokalu to z pewnością jeden z bardziej ekscytujących momentów w życiu każdego ...

Inwentaryzacja alkoholi - jak zrobić to dobrze?

27 lutego 2017
Robiona tradycyjnymi metodami jest monotonna i czasochłonna. Zwłaszcza w długo otwartych ...

Kolejna Green Caffè Nero w Krakowie

27 lutego 2017
Sieć Green Caffè Nero wynajęła ponad 130 mkw. na parterze budynku 1, który powstaje w ramach ...

Nowy hotel w Oświęcimiu

27 lutego 2017
W południowej części miasta, przy ul. S.Leszczyńskiej, w odległości około 100 m od głównej ...

Właściciele Organic Coffee o zarządzaniu, rynku i planach

27 lutego 2017
Ewelina Błaszczyk i James Hancock pracowali w branży hotelarskiej. Tam się poznali i zaprzyjaźnili. ...

O urządzeniach chłodniczych w Nowościach Gastronomicznych

27 lutego 2017
W marcowym wydaniu ulubionego czasopisma polskich restauratorów poruszymy kwestię urządzeń ...

Krzysztof Kaliciński na III Sweets & Coffee Forum 2017

27 lutego 2017
Business Development & Operations Director Green Caffe Nero zabierze głos w panelu dyskusyjnym ...

Restauracja Naturel zamknięta

27 lutego 2017
Lokal, który właśnie zakończył swoją działalność, znajdował się w warszawskiej galerii Royal ...

Kredyt inwestycyjny czy kredyt obrotowy?

27 lutego 2017
Kredyt inwestycyjny lub obrotowy to podstawa rozwoju każdej firmy. Bez cyklicznych inwestycji ...

Deska serów – jak ją skomponować?

24 lutego 2017
Wyobraźmy sobie, że deska serów – zazwyczaj okrągła i obrotowa – to kula ziemska ...

Warimpex sprzedaje osiem hoteli

23 lutego 2017
Wśród nich znajdują się wszystkie hotele sieci znajdujące się w Polsce. Są to andel’s ...

Tylko teraz niższe ceny na Sweets & Coffee Forum 2017

23 lutego 2017
Karty Business oraz powierzchnie pod stoiska jeszcze tylko do końca lutego można nabyć w najniższej ...

Sweets & Coffee - najnowsze wydanie czasopisma!

23 lutego 2017
Zawsze i dla wszystkich bezpłatny dostęp do pełnego wydania! Czasopismo ogólnodostępne dla ...

Sommelier: karta idealna

23 lutego 2017
Skomponowanie karty win dla restauracji to zadanie, do którego nie wystarczy wiedza o świecie ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8 ...922   następna »

Personalia

Nowa osoba w Vienna House

13 lutego 2017

Komentarz

Komentarz dnia

Grycan: klasyczne smaki wciąż na topie

Marcin Snopkowski dyrektor generalny Grycan – Lody od pokoleń

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.