Aż czterech „kupców” z Lotosu na XVI Forum PetroTrend 2016

29 stycznia 2016
Do grona „kupców”, którzy odbędą indywidualne rozmowy z zainteresowanymi dostawcami, ...

„Kupcy” gastronomiczni z Orlenu na XVI Forum PetroTrend 2016

19 stycznia 2016
Do grupy „kupców”, którzy odbędą indywidualne rozmowy z zainteresowanymi dostawcami ...

„Kupcy” z gastronomii Orlenu na PetroTrend 2015

14 kwietnia 2015
Starszy menadżer sprzedaży działu zarządzania kategoriami gastronomicznymi oraz starszy menadżer ...

Już 1253 punkty gastronomiczne

27 marca 2015
Cykl prezentacji kącików gastronomicznych na stacjach paliw jest nowym, stałym działem ...

Aż trzech „kupców” z Lotosu na PetroTrend 2015

19 marca 2015
Już 19. „kupców” spotka się z dostawcami na jubileuszowym XV Forum Rynku Paliwowego ...

„Kupiec” ze Statoil na PetroTrend 2015

4 marca 2015
Senior Manager Convenience Support w Statoil Polska Magdalena Kicka potwierdziła swój udział w seriach ...

Już jedenastu „kupców” z sieci na PetroTrend 2015

26 lutego 2015
Lotos, Shell Polska, Mateus, Moya, Polskie Stacje Paliw Huzar, Stowarzyszenie Niezależnych ...

Wystrój lokali, a komfort spożywanych posiłków

29 lipca 2014
Według raportu „Polska na talerzu 2014” coraz więcej młodych Polaków jada poza ...

Biotrem wystawcą na FBF 2014

28 lipca 2014
Biotrem Polska, producent biodegradowalnych naczyń jednorazowego użytku z otrąb pszennych ...

Ugotuj, schłodź, zregeneruj

25 lipca 2014
Duże bankiety to ogrom prac, które należy wykonać jednego dnia, co może doprowadzić do zdezorganizowania ...

Jak nawiązać współpracę z największymi odbiorcami

23 lipca 2014
- Od lat bierzemy udział w Food Business Forum czerpiąc wymierne korzyści z kontaktów biznesowych ...

Jak dobrać urządzenia dla barmana

22 lipca 2014
Prawdą jest, że dobry barman potrafi improwizować w każdych warunkach. Jednak prowizoryczne ...

3 sposoby na walkę z negatywnymi opiniami w Internecie

21 lipca 2014
Według badań satysfakcji klientów jeden niezadowolony konsument przekazuje swoją opinię 9 ...

Zaprenumeruj czasopismo „Nowości Gastronomiczne”

17 lipca 2014
Zachęcamy do prenumeraty miesięcznika „Nowości Gastronomiczne”. Należąc do grupy ...

W pogoni za nowoczesnością

14 lipca 2014
W ostatnich latach rekordy popularności biją rozwiązania dedykowane urządzeniom mobilnym. ...

Nie pakuj na próżno

14 lipca 2014
Zakup pakowarki próżniowej nie należy do tanich inwestycji jednak jej nabycie zwraca się restauratorom ...

Przemyślany układ baru zapewnia komfort personelowi

10 lipca 2014
Od funkcjonalnie zaprojektowanego baru uzależnione jest tempo i wygoda przygotowania wielu ...

Piec konwekcyjno-parowy sercem kuchni

10 lipca 2014
Najbardziej istotną przewagą pieców konwekcyjno-parowych jest ich wielofunkcyjność, podczas ...

Oprogramowanie szyte na miarę restauracji

7 lipca 2014
Dobre oprogramowanie powinno charakteryzować się mobilnością i maksymalnym obniżeniem kosztów. ...

Gdzie spotkać „kupców” z największych sieci?

7 lipca 2014
Michała Jarosza, kierownika ds. kontraktów Da Grasso, Wojciecha Romana, Country Managera IKEA ...

Jak usprawnić pracę restauracyjnej kuchni?

4 lipca 2014
Polscy restauratorzy borykają się często z problemem jakim jest ograniczony budżet przeznaczany ...

« poprzednia   1   2   3   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Michał Czeladzki o wołowinie

Michał Czeladzki szef kuchni Marcelino Chleb i Wino

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako "RODO", "ORODO", "GDPR" lub "Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych").
W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Państwa danych oraz zasadach, na jakich będzie się to odbywało po dniu 25 maja 2018 roku. Poniżej znajdą Państwo podstawowe informacje na ten temat. Proszę pamiętać, że w razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości w tym zakresie możesz skontaktować się z nami wysyłając e-mail na adres biuro@brogb2b.pl.


Kto będzie administratorem Państwa danych?
Administratorem Państwa danych będziemy my: BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. z siedzibą w Warszawie (dalej będziemy używać skrótu "BROG B2B"). Szczegółowe informacje dotyczące administratora znajdują się w polityce prywatności.

O jakich danych mówimy?
Chodzi o dane osobowe, które są zbierane w ramach korzystania przez Państwa z naszych usług, w tym portali internetowych i innych funkcjonalności udostępnianych przez BROG B2B (np. subskrypcja bezpłatnych newsletterów czy formularz zamówień).

Dlaczego chcemy przetwarzać Państwa dane?
Przetwarzamy te dane w celach opisanych w polityce prywatności.

Komu możemy przekazać dane?
Zgodnie z obowiązującym prawem Państwa dane możemy przekazywać podmiotom przetwarzającym je na nasze zlecenie, np. podwykonawcom naszych usług oraz podmiotom uprawnionym do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa np. sądom lub organom ścigania – oczywiście tylko gdy wystąpią z żądaniem w oparciu o stosowną podstawę prawną.

Jakie mają Państwo prawa w stosunku do swoich danych?
Mają Państwo między innymi prawo do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania. Mogą Państwo także wycofać zgodę na przetwarzanie danych osobowych, zgłosić sprzeciw oraz skorzystać z innych praw wymienionych szczegółowo w Polityce Prywatności. Tam też znajdą Państwo informacje jak zakomunikować nam Twoją wolę skorzystania z tych praw.

UKRYJ TE INFORMACJE