Aż czterech „kupców” z Lotosu na XVI Forum PetroTrend 2016

29 stycznia 2016
Do grona „kupców”, którzy odbędą indywidualne rozmowy z zainteresowanymi dostawcami, ...

„Kupcy” gastronomiczni z Orlenu na XVI Forum PetroTrend 2016

19 stycznia 2016
Do grupy „kupców”, którzy odbędą indywidualne rozmowy z zainteresowanymi dostawcami ...

„Kupcy” z gastronomii Orlenu na PetroTrend 2015

14 kwietnia 2015
Starszy menadżer sprzedaży działu zarządzania kategoriami gastronomicznymi oraz starszy menadżer ...

Już 1253 punkty gastronomiczne

27 marca 2015
Cykl prezentacji kącików gastronomicznych na stacjach paliw jest nowym, stałym działem ...

Aż trzech „kupców” z Lotosu na PetroTrend 2015

19 marca 2015
Już 19. „kupców” spotka się z dostawcami na jubileuszowym XV Forum Rynku Paliwowego ...

„Kupiec” ze Statoil na PetroTrend 2015

4 marca 2015
Senior Manager Convenience Support w Statoil Polska Magdalena Kicka potwierdziła swój udział w seriach ...

Już jedenastu „kupców” z sieci na PetroTrend 2015

26 lutego 2015
Lotos, Shell Polska, Mateus, Moya, Polskie Stacje Paliw Huzar, Stowarzyszenie Niezależnych ...

Wystrój lokali, a komfort spożywanych posiłków

29 lipca 2014
Według raportu „Polska na talerzu 2014” coraz więcej młodych Polaków jada poza ...

Biotrem wystawcą na FBF 2014

28 lipca 2014
Biotrem Polska, producent biodegradowalnych naczyń jednorazowego użytku z otrąb pszennych ...

Ugotuj, schłodź, zregeneruj

25 lipca 2014
Duże bankiety to ogrom prac, które należy wykonać jednego dnia, co może doprowadzić do zdezorganizowania ...

Jak nawiązać współpracę z największymi odbiorcami

23 lipca 2014
- Od lat bierzemy udział w Food Business Forum czerpiąc wymierne korzyści z kontaktów biznesowych ...

Jak dobrać urządzenia dla barmana

22 lipca 2014
Prawdą jest, że dobry barman potrafi improwizować w każdych warunkach. Jednak prowizoryczne ...

3 sposoby na walkę z negatywnymi opiniami w Internecie

21 lipca 2014
Według badań satysfakcji klientów jeden niezadowolony konsument przekazuje swoją opinię 9 ...

Zaprenumeruj czasopismo „Nowości Gastronomiczne”

17 lipca 2014
Zachęcamy do prenumeraty miesięcznika „Nowości Gastronomiczne”. Należąc do grupy ...

W pogoni za nowoczesnością

14 lipca 2014
W ostatnich latach rekordy popularności biją rozwiązania dedykowane urządzeniom mobilnym. ...

Nie pakuj na próżno

14 lipca 2014
Zakup pakowarki próżniowej nie należy do tanich inwestycji jednak jej nabycie zwraca się restauratorom ...

Przemyślany układ baru zapewnia komfort personelowi

10 lipca 2014
Od funkcjonalnie zaprojektowanego baru uzależnione jest tempo i wygoda przygotowania wielu ...

Piec konwekcyjno-parowy sercem kuchni

10 lipca 2014
Najbardziej istotną przewagą pieców konwekcyjno-parowych jest ich wielofunkcyjność, podczas ...

Tańsze karty wstępu tylko teraz!

9 lipca 2014
- Od lat bierzemy udział w Food Business Forum czerpiąc wymierne korzyści z kontaktów biznesowych ...

Tańsze karty wstępu tylko teraz!

8 lipca 2014
- Od lat bierzemy udział w Food Business Forum czerpiąc wymierne korzyści z kontaktów biznesowych ...

Oprogramowanie szyte na miarę restauracji

7 lipca 2014
Dobre oprogramowanie powinno charakteryzować się mobilnością i maksymalnym obniżeniem kosztów. ...

« poprzednia   1   2   3   następna »

Komentarz

Komentarz dnia

Starbucks o zaopatrzeniu i logistyce

Karolina Kopff Product Manager Starbucks

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.