Gdzie spotkać „kupców” z największych sieci?

7 lipca 2014
Michała Jarosza, kierownika ds. kontraktów Da Grasso, Wojciecha Romana, Country Managera IKEA ...

Jak usprawnić pracę restauracyjnej kuchni?

4 lipca 2014
Polscy restauratorzy borykają się często z problemem jakim jest ograniczony budżet przeznaczany ...

Jak nawiązać współpracę z największymi odbiorcami

2 lipca 2014
- Od lat bierzemy udział w Food Business Forum czerpiąc wymierne korzyści z kontaktów biznesowych ...

Butik Nespresso od teraz w Twojej kieszeni

1 lipca 2014
Tym razem firma Nespresso w ręce konsumentów oddaje nie nową kawę ani ekspres, ale aplikacje ...

Tańsze karty wstępu tylko teraz!

1 lipca 2014
- Od lat bierzemy udział w Food Business Forum czerpiąc wymierne korzyści z kontaktów biznesowych ...

W Zabrzu powstanie niezwykła restauracja

30 kwietnia 2014
Restauracja to dopiero projekt, lecz już wygląda imponująco. Na dachu wieży, gdzie kiedyś ...

Głos rynku mile widziany i pożądany

30 kwietnia 2014
Portal Horecanet.pl oraz magazyny Nowości Gastronomiczne i Świat Hoteli to media przeznaczone ...

Dobre jedzenie – sposób na zwabienie klienta do hotelu

28 kwietnia 2014
Wygląd i wystrój pokoju, kulturalny personel i czystość jest tym, co gość szczególnie ceni ...

Akcje marketingowe z wykorzystaniem WiFi - Bank PKO BP

28 kwietnia 2014
PKO Bank Polski stworzył aplikację IKO umożliwiającą dokonywanie szybkich i bezpiecznych płatności ...

Wysokość napiwków w lokalu – od czego zależy?

25 kwietnia 2014
Wysokość napiwków niewątpliwie powiązana jest z jakością potraw i poziomem obsługi. Jest jednak ...

Chcesz się pochwalić swoją inwestycją? Napisz do nas!

23 kwietnia 2014
Portal Horecanet.pl oraz magazyny Nowości Gastronomiczne i Świat Hoteli to media przeznaczone ...

3 sposoby na lojalizację klientów za pomocą WiFi

22 kwietnia 2014
Grono wiernych klientów to marzenie każdego restauratora. To, że gość wybrał nasz lokal, to ...

Chcesz pochwalić się swoją inwestycją? Napisz do nas!

18 kwietnia 2014
Portal Horecanet.pl oraz magazyny Nowości Gastronomiczne i Świat Hoteli to media przeznaczone ...

Jak skutecznie komunikować się z klientami restauracji?

17 kwietnia 2014
Za pośrednictwem UpMenu. Od teraz komunikowanie z klientami restauracji jest jeszcze prostsze, ...

Zaprenumeruj czasopismo „Nowości Gastronomiczne”

17 kwietnia 2014
Zachęcamy do prenumeraty miesięcznika „Nowości Gastronomiczne”. Należąc do grupy ...

Jaki model biznesowy gwarantuje sukces w segmencie HoReCa?

16 kwietnia 2014
Model biznesowy stanowi jeden z determinantów efektywnej działalności gospodarczej. Odpowiednie ...

Targi HoReCa w EXPO Kraków

16 kwietnia 2014
Wystawcy z całego świata, produkty regionalne i wina, aromatyczna kawa i herbata, kompleksowe ...

Trzy sposoby na kontakt z gośćmi restauracji i hoteli

15 kwietnia 2014
Minął już czas, kiedy właściciele restauracji musieli zgadywać czy goście są zadowoleni z ...

Sposób na przyrządzenie dwóch filiżanek kawy jednocześnie

14 kwietnia 2014
Nie od dziś branża HoReCa docenia Nespresso za profesjonalne rozwiązania. Jednym z nich jest ...

Zaprenumeruj czasopismo „Nowości Gastronomiczne”

14 kwietnia 2014
Zachęcamy do prenumeraty miesięcznika „Nowości Gastronomiczne”. Należąc do grupy ...

Nespresso wkracza na rynek kolumbijski

9 kwietnia 2014
Firma Nespresso, pionier sektora kawy porcjowanej na świecie, oficjalnie ogłosiła rozpoczęcie ...

« poprzednia   1   2   3   następna »

Komentarz

Komentarz dnia

Szef kuchni Hotelu Mikołajki o menu na zimę

Tomasz Milewski szef kuchni Hotel Mikołajki

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.