Butik Nespresso od teraz w Twojej kieszeni

1 lipca 2014
Tym razem firma Nespresso w ręce konsumentów oddaje nie nową kawę ani ekspres, ale aplikacje ...

W Zabrzu powstanie niezwykła restauracja

30 kwietnia 2014
Restauracja to dopiero projekt, lecz już wygląda imponująco. Na dachu wieży, gdzie kiedyś ...

Głos rynku mile widziany i pożądany

30 kwietnia 2014
Portal Horecanet.pl oraz magazyny Nowości Gastronomiczne i Świat Hoteli to media przeznaczone ...

Dobre jedzenie – sposób na zwabienie klienta do hotelu

28 kwietnia 2014
Wygląd i wystrój pokoju, kulturalny personel i czystość jest tym, co gość szczególnie ceni ...

Akcje marketingowe z wykorzystaniem WiFi - Bank PKO BP

28 kwietnia 2014
PKO Bank Polski stworzył aplikację IKO umożliwiającą dokonywanie szybkich i bezpiecznych płatności ...

Wysokość napiwków w lokalu – od czego zależy?

25 kwietnia 2014
Wysokość napiwków niewątpliwie powiązana jest z jakością potraw i poziomem obsługi. Jest jednak ...

Chcesz się pochwalić swoją inwestycją? Napisz do nas!

23 kwietnia 2014
Portal Horecanet.pl oraz magazyny Nowości Gastronomiczne i Świat Hoteli to media przeznaczone ...

3 sposoby na lojalizację klientów za pomocą WiFi

22 kwietnia 2014
Grono wiernych klientów to marzenie każdego restauratora. To, że gość wybrał nasz lokal, to ...

Chcesz pochwalić się swoją inwestycją? Napisz do nas!

18 kwietnia 2014
Portal Horecanet.pl oraz magazyny Nowości Gastronomiczne i Świat Hoteli to media przeznaczone ...

Jak skutecznie komunikować się z klientami restauracji?

17 kwietnia 2014
Za pośrednictwem UpMenu. Od teraz komunikowanie z klientami restauracji jest jeszcze prostsze, ...

Zaprenumeruj czasopismo „Nowości Gastronomiczne”

17 kwietnia 2014
Zachęcamy do prenumeraty miesięcznika „Nowości Gastronomiczne”. Należąc do grupy ...

Jaki model biznesowy gwarantuje sukces w segmencie HoReCa?

16 kwietnia 2014
Model biznesowy stanowi jeden z determinantów efektywnej działalności gospodarczej. Odpowiednie ...

Targi HoReCa w EXPO Kraków

16 kwietnia 2014
Wystawcy z całego świata, produkty regionalne i wina, aromatyczna kawa i herbata, kompleksowe ...

Trzy sposoby na kontakt z gośćmi restauracji i hoteli

15 kwietnia 2014
Minął już czas, kiedy właściciele restauracji musieli zgadywać czy goście są zadowoleni z ...

Sposób na przyrządzenie dwóch filiżanek kawy jednocześnie

14 kwietnia 2014
Nie od dziś branża HoReCa docenia Nespresso za profesjonalne rozwiązania. Jednym z nich jest ...

Zaprenumeruj czasopismo „Nowości Gastronomiczne”

14 kwietnia 2014
Zachęcamy do prenumeraty miesięcznika „Nowości Gastronomiczne”. Należąc do grupy ...

Nespresso wkracza na rynek kolumbijski

9 kwietnia 2014
Firma Nespresso, pionier sektora kawy porcjowanej na świecie, oficjalnie ogłosiła rozpoczęcie ...

Zaprenumeruj czasopismo „Nowości Gastronomiczne”

9 kwietnia 2014
Zachęcamy do prenumeraty miesięcznika „Nowości Gastronomiczne”. Należąc do grupy ...

Głos rynku mile widziany i pożądany

8 kwietnia 2014
Portal Horecanet.pl oraz magazyny Nowości Gastronomiczne i Świat Hoteli to media przeznaczone ...

Gastro - Pur VC 642 Firmy VOIGT wyróżniony w konkursie

8 kwietnia 2014
Produkt do usuwania tłustych plam i olejowych zabrudzeń GASTRO-PUR VC 642 firmy VOIGT został ...

Siła rekomendacji w mediach społecznościowych

7 kwietnia 2014
Sukces Facebooka polegał na zauważeniu tego, jak bardzo pożądamy informacji o swoich znajomych. ...

« poprzednia   1   2   3   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Michał Czeladzki o wołowinie

Michał Czeladzki szef kuchni Marcelino Chleb i Wino

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako "RODO", "ORODO", "GDPR" lub "Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych").
W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Państwa danych oraz zasadach, na jakich będzie się to odbywało po dniu 25 maja 2018 roku. Poniżej znajdą Państwo podstawowe informacje na ten temat. Proszę pamiętać, że w razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości w tym zakresie możesz skontaktować się z nami wysyłając e-mail na adres biuro@brogb2b.pl.


Kto będzie administratorem Państwa danych?
Administratorem Państwa danych będziemy my: BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. z siedzibą w Warszawie (dalej będziemy używać skrótu "BROG B2B"). Szczegółowe informacje dotyczące administratora znajdują się w polityce prywatności.

O jakich danych mówimy?
Chodzi o dane osobowe, które są zbierane w ramach korzystania przez Państwa z naszych usług, w tym portali internetowych i innych funkcjonalności udostępnianych przez BROG B2B (np. subskrypcja bezpłatnych newsletterów czy formularz zamówień).

Dlaczego chcemy przetwarzać Państwa dane?
Przetwarzamy te dane w celach opisanych w polityce prywatności.

Komu możemy przekazać dane?
Zgodnie z obowiązującym prawem Państwa dane możemy przekazywać podmiotom przetwarzającym je na nasze zlecenie, np. podwykonawcom naszych usług oraz podmiotom uprawnionym do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa np. sądom lub organom ścigania – oczywiście tylko gdy wystąpią z żądaniem w oparciu o stosowną podstawę prawną.

Jakie mają Państwo prawa w stosunku do swoich danych?
Mają Państwo między innymi prawo do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania. Mogą Państwo także wycofać zgodę na przetwarzanie danych osobowych, zgłosić sprzeciw oraz skorzystać z innych praw wymienionych szczegółowo w Polityce Prywatności. Tam też znajdą Państwo informacje jak zakomunikować nam Twoją wolę skorzystania z tych praw.

UKRYJ TE INFORMACJE