Restauracje będą musiały obsługiwać płatności bezgotówkowe?

4 kwietnia 2014
Z roku na rok w Polsce rośnie liczba transakcji bezgotówkowych. Coraz chętniej płacimy kartą, ...

Zaprenumeruj czasopismo „Nowości Gastronomiczne”

3 kwietnia 2014
Zachęcamy do prenumeraty miesięcznika „Nowości Gastronomiczne”. Należąc do grupy ...

Nowe trendy w salach weselnych

2 kwietnia 2014
Chyba każdy z nas był kiedyś na weselu w sali weselnej. Wybór takiego miejsca to bardzo wygodne ...

Chcesz pochwalić się swoją inwestycją? Napisz do nas!

2 kwietnia 2014
Portal Horecanet.pl oraz magazyny Nowości Gastronomiczne i Świat Hoteli to media przeznaczone ...

WiFi - trzy powody, dla których warto je udostępniać

1 kwietnia 2014
Instalacja sieci WiFi w restauracjach, kawiarniach i hotelach stała się koniecznością. Obok ...

Nowe rozwiązanie dla gastronomii od Rational

15 czerwca 2012
Rational z SelfCookingCenter whitefficiency stworzył rozwiązanie, które zrewolucjonizowało ...

Lody świderki w ogródku lub w lokalu

4 czerwca 2012
Hard Ice – producent maszyn do lodów amerykańskich, postanowił poszerzyć sektor produkcji ...

Bar dobrze wyposażony

13 października 2009
Odpowiednio dobrany sprzęt to podstawa udanej pracy każdego barmana. Warto więc wyposażając ...

Zawsze świeże i chrupiące

13 października 2009
Mrożone pieczywo i ciastka podbijają rynek gastronomiczny. Wprowadzenie ich do lokalu możne ...

Artykuły Gospodarstwa Hotelowego

6 października 2009
Jak podkreślają przedstawiciele firm wyposażeniowych, każdy szanujący się hotel powinien dysponować ...

Drobny nie znaczy nieistotny

12 czerwca 2009
Garnki, patelnie, noże i obieraki to najbardziej popularny drobny sprzęt gastronomiczny używany ...

Chłodzi i eksponuje wino

2 czerwca 2009
Temperatura jest jednym z czynników decydujących w całym cyklu życia wina. Każda hotelowa ...

Gdzie spotkać „kupców” z największych sieci?

Michała Jarosza, kierownika ds. kontraktów Da Grasso, Wojciecha Romana, Country Managera IKEA ...

« poprzednia   1   2   3   następna »

Komentarz

Komentarz dnia

Silver tsunami - nowa grupa gości hoteli

Robert Moskwa dyrektor marketingu i sprzedaży Uzdrowisko Konstancin-Zdrój

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.