Zaprenumeruj czasopismo „Nowości Gastronomiczne”

9 kwietnia 2014
Zachęcamy do prenumeraty miesięcznika „Nowości Gastronomiczne”. Należąc do grupy ...

Głos rynku mile widziany i pożądany

8 kwietnia 2014
Portal Horecanet.pl oraz magazyny Nowości Gastronomiczne i Świat Hoteli to media przeznaczone ...

Gastro - Pur VC 642 Firmy VOIGT wyróżniony w konkursie

8 kwietnia 2014
Produkt do usuwania tłustych plam i olejowych zabrudzeń GASTRO-PUR VC 642 firmy VOIGT został ...

Siła rekomendacji w mediach społecznościowych

7 kwietnia 2014
Sukces Facebooka polegał na zauważeniu tego, jak bardzo pożądamy informacji o swoich znajomych. ...

Restauracje będą musiały obsługiwać płatności bezgotówkowe?

4 kwietnia 2014
Z roku na rok w Polsce rośnie liczba transakcji bezgotówkowych. Coraz chętniej płacimy kartą, ...

Zaprenumeruj czasopismo „Nowości Gastronomiczne”

3 kwietnia 2014
Zachęcamy do prenumeraty miesięcznika „Nowości Gastronomiczne”. Należąc do grupy ...

Nowe trendy w salach weselnych

2 kwietnia 2014
Chyba każdy z nas był kiedyś na weselu w sali weselnej. Wybór takiego miejsca to bardzo wygodne ...

Chcesz pochwalić się swoją inwestycją? Napisz do nas!

2 kwietnia 2014
Portal Horecanet.pl oraz magazyny Nowości Gastronomiczne i Świat Hoteli to media przeznaczone ...

WiFi - trzy powody, dla których warto je udostępniać

1 kwietnia 2014
Instalacja sieci WiFi w restauracjach, kawiarniach i hotelach stała się koniecznością. Obok ...

Nowe rozwiązanie dla gastronomii od Rational

15 czerwca 2012
Rational z SelfCookingCenter whitefficiency stworzył rozwiązanie, które zrewolucjonizowało ...

Lody świderki w ogródku lub w lokalu

4 czerwca 2012
Hard Ice – producent maszyn do lodów amerykańskich, postanowił poszerzyć sektor produkcji ...

Bar dobrze wyposażony

13 października 2009
Odpowiednio dobrany sprzęt to podstawa udanej pracy każdego barmana. Warto więc wyposażając ...

Zawsze świeże i chrupiące

13 października 2009
Mrożone pieczywo i ciastka podbijają rynek gastronomiczny. Wprowadzenie ich do lokalu możne ...

Artykuły Gospodarstwa Hotelowego

6 października 2009
Jak podkreślają przedstawiciele firm wyposażeniowych, każdy szanujący się hotel powinien dysponować ...

Drobny nie znaczy nieistotny

12 czerwca 2009
Garnki, patelnie, noże i obieraki to najbardziej popularny drobny sprzęt gastronomiczny używany ...

Chłodzi i eksponuje wino

2 czerwca 2009
Temperatura jest jednym z czynników decydujących w całym cyklu życia wina. Każda hotelowa ...

Gdzie spotkać „kupców” z największych sieci?

Michała Jarosza, kierownika ds. kontraktów Da Grasso, Wojciecha Romana, Country Managera IKEA ...

« poprzednia   1   2   3   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Sztuka serwowania napojów kawowych

Kamil Gaszewski Beverage Category Coordinator Costa Coffee Polska

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.