Strona główna Wiadomości czerwiec 14 Spotkania z kilkudziesięcioma „kupcami” i nagroda
REKLAMA

Realna szansa na kontrakt roku i prestiżowy tytuł!

Spotkania z kilkudziesięcioma „kupcami” i nagroda

Horecanet.pl, 14 czerwca 2017

Po raz kolejny kilkudziesięciu „kupców” od największych odbiorców w Polsce spotka się z zainteresowanymi dostawcami. Od teraz oprócz możliwości pozyskania tzw. kontraktu roku będzie okazja do zdobycia prestiżowego tytułu Supplier of the Year 2017. Nagrody zostaną przyznane podczas uroczystej kolacji z Galą konkursową towarzyszącą XV Food Business Forum 2017.

Nowość dla dostawców HoReCa

Autor:

Supplier of the Year Food Business Forum 2017 to nowy konkurs skierowany do wszystkich firm, którym zależy na szerokozasięgowej i przede wszystkim skutecznej kampanii marketingowej. Posługiwanie się przyznanym tytułem oraz towarzysząca kampania medialna (Nowości Gastronomiczne, Horecanet.pl) stanowić będzie nie tylko najlepszy wyróżnik wśród konkurencji, ale także - dla odbiorców - czytelną informację dotyczącą jakości proponowanej oferty. 

- Supplier of the Year Food Business Forum 2017 to idealne uzupełnienie najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów Food Business Forum o element honorujący najlepszych dostawców branży HoReCa. To absolutna premiera na rynku i nowa jakość pośród tego typu wydarzeń. Tylko u nas Jurorami konkursu będą każdorazowo niezależni eksperci - specjaliści od  zaopatrzenia  - w osobach kilkudziesięciu "kupców" od największych odbiorców. Jestem przekonany, że tak jak w przypadku nagród dla najlepszych lokali Food Business Awards i ta bardzo szybko stanie się dla laureatów nie tylko powodem do dumy, ale przyczyni się wprost do sukcesu marketingowego i sprzedażowego - powiedział Rafał Madyński, dyrektor marketingu BROG Marketing.  

 

W konkursie mogą brać udział wszystkie firmy – dostawcy produktów, urządzeń, sprzętu, technologii i usług dla sektora HoReCa, które wezmą udział w XV Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2017. Udział w konkursie nie wiąże się z żadną dodatkową opłatą.


Supplier of the Year
Food Business Forum 2017

- kliknij po szczegóły


Reprezentanci 4000 restauracji i firm caterigowych już potwierdzili udział w najważniejszym w Polsce spotkaniu restauratorów. Indywidualne, bezpośrednie rozmowy na temat współpracy z największymi odbiorcami („kupcami” sieciowymi) tradycyjnie towarzyszyć będą XV Food Business Forum 2017. Tegoroczne wydarzenie już 13 września w Sheraton Warsaw Hotel.

Organizowane przez nasze wydawnictwo BROG Marketing XV Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2017, w tym roku, odbędzie się 13 września w Sheraton Warsaw Hotel. Serdecznie zapraszamy wszystkich dostawców do udziału w ramach oferty sponsorskiej, wystawienniczej, Business Speed Dating i uczestnictwa! Tylko teraz obowiązują jeszcze najkorzystniejsze ceny i możliwe są najlepsze lokalizacje stoisk. Dla stałych partnerów przygotowaliśmy specjalny pakiet dodatkowych korzyści. Warto więc się pośpieszyć i potwierdzać udział.

Jeżeli Państwa firmie zależy więc na:
•  udziale w BUSINESS SPEED DATING - serii bezpośrednich spotkań na
    temat współpracy z największymi odbiorcami sieciowymi;
•  realnej możliwości pozyskania KONTRAKTÓW ROKU;
• efektywnej inwestycji marketingowej przekładającej się na wymierne korzyści;
• budowie i zacieśnianiu relacji biznesowych na najwyższym szczeblu;
• kuluarowych rozmowach w gronie partnerów i przyjaciół w biznesie;
• prezentacji aktualnej oferty wśród decyzyjnych przedsiębiorców w osobach:
   - prezesów, członków zarządów sieci gastronomicznych,
   - menadżerów odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje itd.,
   - właścicieli niezależnych lokali i restauracji.
• udziale w najważniejszym w roku, oczekiwanym wydarzeniu dla branży.


zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.

LISTA AKTUALNIE POTWIERDZONYCH „KUPCÓW”
W BUSINESS SPEED DATING NA XV FOOD BUSINESS FORUM 2017
- KLIKNIJ, ABY ZAPOZNAĆ SIĘ ZE SZCZEGÓŁAMI

Ogromnym zainteresowaniem Uczestników, Sponsorów, Wystawców oraz Kupców z niezależnych lokali i sieci gastronomicznych cieszy się każda edycja najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów. To tylko tu, raz w roku, ze wszystkich zakątków Polski zjeżdżają się właściciele oraz wybitni praktycy i eksperci, aby uczestniczyć w swoim ulubionym wydarzeniu. Już po raz szósty na zakończenie Food Business Forum, podczas uroczystej kolacji i Gali nastąpi rozstrzygnięcie oraz wręczenie nagród Food Business Awards.
 

!!! TYLKO U NAS 20 LAT TRADYCJI I ZAUFANIA !!!

POZIOM MERYTORYCZNY, JAKOŚĆ WYDARZENIA ORAZ LICZBA POTWIERDZONYCH KUPCÓW I RESTAURATORÓW GWARANTOWANA PRZEZ BROG MARKETIG - PLATFORMĘ MEDIÓW SKUTECZNEJ KOMUNIKACJI B2B - WYDAWCĘ CZASOPISM NOWOŚCI GASTRONOMICZNE, ŚWIAT HOTELI, SWEETS & COFFEE, WWW.HORECANET.PL, A TAKŻE ORGANIZATORA NAJWAŻNIEJSZYCH W POLSCE SPOTKAŃ PROFESJONALISTÓW: FORUM PROFIT HOTEL, SWEETS & COFFEE FORUM, FORUM PETROTREND.

Dzięki takim imprezom cyklicznym  jak Food Business Forum mogą spotykać się ludzie z różnych biznesów oraz form aktywności gastronomicznej mając możliwość wymiany doświadczeń, a także posłuchania restauratorów, którzy odnieśli spore sukcesy w tej branży.
Krzysztof Janiszewski
współwłaściciel Senses Restaurant (Zdobywcy Gwiazdki Michelin)


- To jedyna w Polsce, oryginalna i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym co aktualne w branży, wymiany doświadczeń wśród właścicieli niezależnych i zarządów sieci, ekspertów oraz dostawców, którzy mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki wieloletniej tradycji udaje nam się stworzyć najlepsze, także organizacyjnie, wydarzenie gastronomiczne w tym kraju  - powiedział Rafał Madyński, dyrektor marketingu, BROG Marketing.


Jestem pod wrażeniem organizacji tego wydarzenia. Widzę naprawdę duży profesjonalizm. Podczas Food Business Forum spotykają się przedstawiciele z bardzo różnych obszarów rynku gastronomicznego.

Bartek Kraciuk
współwłaściciel Grupy Warszawa

 

Już drugi rok z rzędu jesteśmy na Food Business Forum i bierzemy udział w Business Speed Dating. Dla nas jest to doskonała okazja do poznania się z potencjalnymi klientami i porozmawiania z nimi – bardzo krótko i konkretnie.
Wbrew pozorom 4 minuty są bardziej efektywne niż długie przygotowania do spotkań.

Rafał Spiżewski
kierownik ds. kanału AFH Żywiec Zdrój

 

 WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL


Organizatorem jest BROG Marketing - platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, właściciel czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend..


Kontakt z Organizatorem:
Adam Stępniak - szef zespołu sprzedaży rynku gastronomicznego
tel.: 664 463 069, 22 290 66 11
a.stepniak@brogmarketing.pl

© BROG Marketing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Prezes Batida o tym jak stworzyć idealny tort

Jolanta Radziszewska współwłaścicielka, prezes Batida

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.