Strona główna Wiadomości 12 Szef kuchni Indigo Krakow znów zaskoczy
REKLAMA

Specjalne wydarzenie w hotelu

Szef kuchni Indigo Krakow znów zaskoczy

Horecanet.pl, 12 października 2017

Na zakończenie sezonu krakowski Art & Food Bazar zaprasza do restauracji Filipa 18 zlokalizowanej w Hotelu Indigo Krakow - Old Town. W dniu 14 października odbędzie się specjalna kolacja degustacyjna przygotowana przez szefa kuchni Marcina Sołtysa.

Autor:

Szef przygotuje m.in. jesiotra, krem z dyni oraz mufinkę z ziemniaków i kaszy gryczanej, czyli dania rybno-wegetariańskie. Menu towarzyszyć będzie wino Kondrat Wina Wybrane. Wieczór poprowadzi Marcin Zatorski.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE I NOWOCZESNE CZASOPISMO RESTAURATORÓW
!!! ZAWSZE BEZPŁATNY DOSTĘP DO PEŁNEGO WYDANIA !!!
link do aktualnego numeru: WRZESIEŃ

Restauracja Filipa 18 serwuje polską kuchnię w nowoczesnym wydaniu. Krótka, choć treściwa karta zawiera dania skomponowane z lokalnych i świeżych produktów, które codziennie rano kupowane są na sąsiadującym z restauracją Starym Kleparzu. O jakość i smak serwowanych dań dba szef kuchni Marcin Sołtys - laureat Złotego Ślimaka Slow Food Polska, wychowanek Instytutu Paula Bocuse'a, który gotował dla wielu znamienitych polityków, sportowców i gwiazd w restauracji Wierzynek.
 

© BROG Marketing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Ekspert o systemach motywacyjnych w hotelu

Robert Węglarz właściciel firmy szkoleniowo-doradczej Alchemia Hotelarstwa

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.