Nowa osoba wzmacnia Sun & Snow

20 lutego 2018
Do zespołu Sun & Snow, obejmując stanowisko dyrektora realizacji inwestycji deweloperskich ...

Pierwszy staż w kuchni pokazowej Makro

20 lutego 2018
Krystian Sak z Trębaczewa to pierwszy uczeń, który odbył staż w kuchni pokazowej w hali Makro ...

Qubus Hotel: Liczy się dobra współpraca i osiągnięty cel

20 lutego 2018
- Rynek gastronomiczny w Polsce dynamicznie się rozwija, a co za tym idzie rośnie konkurencja. ...

Nowy F&B Manager w Holiday Inn Józefów

20 lutego 2018
Nowym kierownikiem działu gastronomii w podwarszawskim Holiday Inn Warszawa Józefów został ...

Nowy koncept Green Caffè Nero

19 lutego 2018
Już wiosną otwarta zostanie wyjątkowa kawiarnia Green Caffè Nero Gold. Mieścić się będzie ...

Katarzyna Strojna-Szwaj ponownie w Vienna House

19 lutego 2018
Na początku lutego do regionalnego oddziału sprzedaży i marketingu Vienna House powróciła ...

McDonald’s zmieni zestawy Happy Meal na zdrowsze

19 lutego 2018
Planowane działania dotyczą zarówno produktów wchodzących w skład zestawów Happy Meal, jak ...

Makarunowy food truck przygotowany na oblężenie

19 lutego 2018
Na ulice właśnie wyjechał mercedes wśród food trucków, serwujący makarunowe przysmaki. Klienci ...

Sfinks otwiera kolejną Fabrykę Pizzy

19 lutego 2018
Właściciel sieci Sphinx, Chłopskie Jadło, Piwiarnia i WOOK spółka Sfinks Polska otworzyła ...

IV Sweets & Coffee Forum 2018 już w maju!

19 lutego 2018
Sprawdzone sposoby na rozwój biznesu, porady od najwybitniejszych praktyków i ekspertów, udział ...
« poprzednia   1   2   3   4   5 ...2095   następna »
sheraton Warsaw potrawy konkurs dyrektor Polsce urządzenia sheraton Warsaw Hotel nowe obiekty centrum handlowe sieci nowe wystrój Centrum Makro wydarzenia Gastromall danie Horecanet.pl punkt Internet Business Accor kawiarnie Food Business Awards budowa sprzęt Polska miejsce Sfinks standard wyniki wyposażenie Qubus Hotel sezon rozwiązania ceny obiekt fast food Wook Da Grasso czas restauracje zysk Rynek Dostawców Horeca w Polsce - Raport 2014 jedzenie wojtex coffee handlowe catering personel Świat Hoteli Grupa Hotelowa Orbis projekt Profit Hotel restauracja Interferie Horecanet Gdańsk Subway zaopatrzenie bar otwarcia współpraca Food Business Forum porady Coffeeheaven spotkanie wzrost nowy hotel gastronomia lokal Business speed Dating inwestor alkohol deser nowa restauracja piec marketing dane Best Western nowy Sfinks Polska inwestycje kampania wrocław bezpłatny casual dining kulinarne cukier Starbucks System zarządzanie konsument remont klient jakość rozwój szef kuchni kuchnia kawa Nowości sprzedaż Sweets & Coffee Forum zmiany lokalizacja modernizacja franczyza kuchni plan Kraków goście Burger smak lokale menu dania pracownik szef akcja marki spa produkty zarząd promocja koncept Poznań szkolenia marka Brog Marketing inwestycja restaurator otwarcie właściciele producent Gastronomiczne Hilton McDonald's Polska Orbis Hoteli dostawcy Świat lody oprogramowanie uzdrowiska Sheraton produkt horeca oferta kawiarnia nowe lokale Dostawców Costa Coffee KFC nowa McDonald’s AmRest trendy program Sweets & Coffee POS Hotele siec wydanie podróż wino Pizza dostawca działania Kompleks McDonald's portal biznes warszawa Nowości Gastronomiczne hotel wydarzenie Biesiadowo konferencja targi Burger King klienci Telepizza Mercure raport temat miesiąca forum Gastronomiczny spotkania Grycan Chłopskie Jadło Sphinx właściciel food prezes badania plany nowy lokal sieć Profit Hotel Awards Olimp

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.