Strona główna  Tagi » NetPOS
 

NetPOS na Travel 2.0

16 lutego 2017
Jak usprawnić pracę w hotelu za pomocą integracji portali rezerwacyjnych z PMS? W jaki sposób ...

Technologia w hotelu - zbędny czy niezbędny wydatek?

15 lutego 2017
Trudno sobie wyobrazić działający w XXI wieku obiekt noclegowy całkowicie pozbawiony nowych ...

Technologie jutra receptą na sukces hotelu

7 lutego 2017
To, co jeszcze 10 lat temu było nowością w branży, dziś funkcjonuje niemal w każdym obiekcie. ...

Mały klient, to ważny klient

1 lutego 2017
„Klient nasz pan” – to przysłowie ma szczególne znaczenie, jeżeli chodzi ...

Jak oprogramowanie usprawnia pracę personelu?

26 stycznia 2017
Zastanawiasz się nad wdrożeniem w prowadzonym przez Ciebie lokalu oprogramowania dla branży ...

Hotel z wysokim IQ

18 stycznia 2017
Recepcja, w której wita nas dotykowy tablet, klucz do pokoju przesłany na smartfona, rezerwacja ...

NetPOS wspiera kompleksowo Browar Stary Rynek i Hotel Royal

22 grudnia 2016
Wdrożona technologia będzie ogromnym wsparciem w codziennej pracy w tych obiektach. Można ...

Podstawowe błędy początkującego restauratora

5 grudnia 2016
Prowadzenie własnego biznesu to ciężki kawałek chleba. Na każdym niemal kroku pojawiają się ...

Dlaczego warto wdrożyć system POS w restauracji?

23 listopada 2016
Do restauracji przychodzimy, żeby dobrze zjeść ale tylko z pozoru jest to nasza jedyna potrzeba. ...

Najważniejsze funkcje oprogramowania dla piekarni i cukierni

16 listopada 2016
Zarządzanie firmą piekarniczą i cukierniczą wymaga skoordynowania procesu produkcji z procesem ...
« poprzednia   1   2   3   4   następna »
Starbucks Sheraton Hotele Gastromall Kompleks nowe obiekty szef kuchni Makro zarząd wyniki ceny nowa KFC Sweets & Coffee Forum Da Grasso goście Świat Hoteli sieci Kraków przetarg inwestycje modernizacja targi Nowości Gastronomiczne personel catering AmRest sprzęt fast food Qubus Hotel Sphinx Best Western zaopatrzenie Profit Hotel miejsce projekt szef inwestor McDonald's Polska prezes forum remont bar wydarzenie rozwój wystrój sheraton Warsaw koncept czas Brog Marketing wino Grupa Hotelowa Orbis Food Business Awards Rynek Dostawców Horeca w Polsce - Raport 2014 dania franczyza siec marketing lokal producent centrum handlowe Poznań kawiarnie Accor współpraca warszawa produkty jakość Polsce wojtex POS kawiarnia obiekt obiekty otwarcia konferencja sheraton Warsaw Hotel Nowości Coffeeheaven nowy lokal grill Centrum Dorota Cacek lody sezon Horecanet.pl Profit Hotel Awards restaurator Food Business Forum potrawy raport coffee oferta budowa lokale nowe Orbis kuchni sieć restauracja nowy hotel restauracje konkurs Pizza pracownik porady marki Olimp piec dostawcy zysk konsument program Costa Coffee handlowe urządzenia klient badania Gdańsk kanapki Polska dyrektor hotel klienci właściciel spa Internet kulinarne kawa wrocław Hoteli food trendy inwestycja punkt kampania plan Gastronomiczne Hilton biznes Grycan wzrost cukier McDonald’s promocja Mercure Subway efekt nowy Wook nowe lokale plany Chłopskie Jadło System jedzenie Euro 2012 sprzedaż Business speed Dating Sfinks Makro Cash & Carry zarządzanie Burger King szkolenia Biesiadowo produkt standard lokalizacja Burger kuchnia portal działania Telepizza smak Gastronomiczny deser uzdrowiska wydanie horeca rozwiązania dane Dostawców wyposażenie nowa restauracja Pizza Hut alkohol oprogramowanie zmiany danie temat miesiąca menu Sfinks Polska Sweets & Coffee gastronomia casual dining McDonald's otwarcie facebook akcja Business Interferie

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.