Strona główna  Tagi » NetPOS
 

Kolejna realizacja NetPost

19 kwietnia 2017
Białe lwy i tygrysy to niezwykle rzadkie gatunki dzikich kotów, które można zobaczyć tylko ...

Jak przyciągnąć gości do hotelu?

30 marca 2017
Przebicie się z ofertą w gąszczu prawie 4 tys. obiektów noclegowych jest nie lada wyzwaniem. ...

Hotele inwestują w rozwiązania IT

22 marca 2017
Wszechobecna digitalizacja to już nie chwilowy trend, a rzeczywistość, która obejmuje wszystkie ...

Najważniejsze trendy w branży noclegowej

15 marca 2017
Technologia stała się podstawowym czynnikiem decydującym o zainteresowaniu gości hotelem. ...

Hotele biorą pod lupę technologie

9 marca 2017
Ciągłe zmiany w branży sprawiają, że aby się wyróżnić warto być na bieżąco z nowinkami technicznymi. ...

Poradnik hotelarza, czyli wskazówki, które pomogą zarządzać

3 marca 2017
To, czy obiekt noclegowy osiągnie sukces zależy od wielu czynników. Kluczowe mogą okazać ...

NetPOS na Travel 2.0

16 lutego 2017
Jak usprawnić pracę w hotelu za pomocą integracji portali rezerwacyjnych z PMS? W jaki sposób ...

Technologia w hotelu - zbędny czy niezbędny wydatek?

15 lutego 2017
Trudno sobie wyobrazić działający w XXI wieku obiekt noclegowy całkowicie pozbawiony nowych ...

Technologie jutra receptą na sukces hotelu

7 lutego 2017
To, co jeszcze 10 lat temu było nowością w branży, dziś funkcjonuje niemal w każdym obiekcie. ...

Mały klient, to ważny klient

1 lutego 2017
„Klient nasz pan” – to przysłowie ma szczególne znaczenie, jeżeli chodzi ...
« poprzednia   1   2   3   4   5   następna »
zaopatrzenie forum Sfinks Polska Burger dyrektor zarządzanie kawiarnie smak Sheraton oprogramowanie wrocław Olimp horeca kuchni wyniki Hotele gastronomia nowy hotel Hilton inwestycje obiekty czas piec Świat Hoteli Kompleks Best Western Poznań Sfinks kuchnia szef kuchni właściciele nowy wino Orbis dane szef lody otwarcia nowe lokale Biesiadowo warszawa wyposażenie Polska akcja sieci potrawy obiekt targi klienci restauracja dania bar jakość temat miesiąca spa nowe miejsce Gastronomiczne marka catering konsument kawiarnia modernizacja nowe obiekty uzdrowiska food lokale konferencja nowa restauracja biznes Accor goście Wook klient Nowości Gastronomiczne projekt Sweets & Coffee Forum inwestor szkolenia jedzenie Gastronomiczny rozwiązania Food Business Awards promocja cukier McDonald's Polska dostawcy Coffeeheaven budowa Horecanet remont wzrost deser Profit Hotel Telepizza casual dining nowy lokal właściciel lokalizacja Internet Business zmiany sprzedaż McDonald’s lokal konkurs Makro Burger King sieć urządzenia działania sprzęt nowa hotel sheraton Warsaw Hotel Centrum portfolio produkt spotkanie restauracje handlowe AmRest inwestycja nowy obiekt wystrój Sphinx Polsce Gdańsk punkt coffee produkty koncept Chłopskie Jadło Da Grasso kulinarne zysk Horecanet.pl siec Gastromall rozwój zarząd menu danie Kraków prezes współpraca sezon Subway centrum handlowe Grycan spotkania program trendy Business speed Dating fast food Sweets & Coffee alkohol podróż raport Starbucks Grupa Hotelowa Orbis KFC sheraton Warsaw ceny kampania wydanie marki Costa Coffee plan restaurator Pizza wydarzenia otwarcie Nowości Qubus Hotel McDonald's portal wnętrza badania Food Business Forum wojtex System wydarzenie Profit Hotel Awards standard personel dostawca Dostawców Interferie kawa plany marketing oferta producent Brog Marketing Mercure Świat Hoteli franczyza pracownik

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.