Strona główna  Tagi » NetPOS
 

Kolejna realizacja NetPost

19 kwietnia 2017
Białe lwy i tygrysy to niezwykle rzadkie gatunki dzikich kotów, które można zobaczyć tylko ...

Jak przyciągnąć gości do hotelu?

30 marca 2017
Przebicie się z ofertą w gąszczu prawie 4 tys. obiektów noclegowych jest nie lada wyzwaniem. ...

Hotele inwestują w rozwiązania IT

22 marca 2017
Wszechobecna digitalizacja to już nie chwilowy trend, a rzeczywistość, która obejmuje wszystkie ...

Najważniejsze trendy w branży noclegowej

15 marca 2017
Technologia stała się podstawowym czynnikiem decydującym o zainteresowaniu gości hotelem. ...

Hotele biorą pod lupę technologie

9 marca 2017
Ciągłe zmiany w branży sprawiają, że aby się wyróżnić warto być na bieżąco z nowinkami technicznymi. ...

Poradnik hotelarza, czyli wskazówki, które pomogą zarządzać

3 marca 2017
To, czy obiekt noclegowy osiągnie sukces zależy od wielu czynników. Kluczowe mogą okazać ...

NetPOS na Travel 2.0

16 lutego 2017
Jak usprawnić pracę w hotelu za pomocą integracji portali rezerwacyjnych z PMS? W jaki sposób ...

Technologia w hotelu - zbędny czy niezbędny wydatek?

15 lutego 2017
Trudno sobie wyobrazić działający w XXI wieku obiekt noclegowy całkowicie pozbawiony nowych ...

Technologie jutra receptą na sukces hotelu

7 lutego 2017
To, co jeszcze 10 lat temu było nowością w branży, dziś funkcjonuje niemal w każdym obiekcie. ...

Mały klient, to ważny klient

1 lutego 2017
„Klient nasz pan” – to przysłowie ma szczególne znaczenie, jeżeli chodzi ...
« poprzednia   1   2   3   4   5   następna »
nowy restauracja wydarzenie prezes Sphinx remont efekt dostawcy wino sprzęt miejsce szef kuchni Świat Nowości Gastronomiczne wzrost Dostawców akcja McDonald’s otwarcie piec Telepizza urządzenia kawa kawiarnia sheraton Warsaw handlowe facebook Kompleks pracownik restauracje Gastronomiczny inwestycje Subway fast food produkt Hotele Horecanet.pl zmiany wyposażenie Profit Hotel Awards zaopatrzenie sezon Rynek Dostawców Horeca w Polsce - Raport 2014 rozwój Olimp obiekt działania spa hotel badania jakość nowe lokale klient goście nowa restauracja Mercure Poznań Burger King konkurs budowa kuchni cukier inwestycja Interferie Gastromall Starbucks wydanie jedzenie właściciel szef kulinarne Chłopskie Jadło dane produkty ceny Sweets & Coffee Burger nowy hotel otwarcia Orbis Internet McDonald's uzdrowiska Gdańsk Food Business Forum zarządzanie projekt lokale Grycan kanapki biznes Sheraton alkohol sieć właściciele zarząd siec Best Western marketing warszawa program inwestor przetarg lokalizacja producent kampania standard personel targi wnętrza raport wystrój Makro współpraca McDonald's Polska Brog Marketing AmRest Food Business Awards sieci restaurator nowe obiekty klienci modernizacja smak potrawy Profit Hotel wrocław plan danie plany Sfinks franczyza sheraton Warsaw Hotel sprzedaż promocja deser Nowości nowy lokal porady Gastronomiczne konsument temat miesiąca Business Qubus Hotel Biesiadowo lody Accor centrum handlowe Sfinks Polska Da Grasso kuchnia Pizza nowa Centrum Coffeeheaven bar kawiarnie KFC wojtex rozwiązania food Hoteli forum podróż Wook wyniki POS Grupa Hotelowa Orbis punkt Polska dania oferta Makro Cash & Carry Business speed Dating lokal czas marki System catering coffee gastronomia casual dining koncept trendy obiekty wydarzenia oprogramowanie Hilton zysk Costa Coffee konferencja Polsce Kraków Świat Hoteli dyrektor nowe menu Sweets & Coffee Forum horeca portal

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.