Strona główna  Tagi » NetPOS
 

Kolejna realizacja NetPost

19 kwietnia 2017
Białe lwy i tygrysy to niezwykle rzadkie gatunki dzikich kotów, które można zobaczyć tylko ...

Jak przyciągnąć gości do hotelu?

30 marca 2017
Przebicie się z ofertą w gąszczu prawie 4 tys. obiektów noclegowych jest nie lada wyzwaniem. ...

Hotele inwestują w rozwiązania IT

22 marca 2017
Wszechobecna digitalizacja to już nie chwilowy trend, a rzeczywistość, która obejmuje wszystkie ...

Najważniejsze trendy w branży noclegowej

15 marca 2017
Technologia stała się podstawowym czynnikiem decydującym o zainteresowaniu gości hotelem. ...

Hotele biorą pod lupę technologie

9 marca 2017
Ciągłe zmiany w branży sprawiają, że aby się wyróżnić warto być na bieżąco z nowinkami technicznymi. ...

Poradnik hotelarza, czyli wskazówki, które pomogą zarządzać

3 marca 2017
To, czy obiekt noclegowy osiągnie sukces zależy od wielu czynników. Kluczowe mogą okazać ...

NetPOS na Travel 2.0

16 lutego 2017
Jak usprawnić pracę w hotelu za pomocą integracji portali rezerwacyjnych z PMS? W jaki sposób ...

Technologia w hotelu - zbędny czy niezbędny wydatek?

15 lutego 2017
Trudno sobie wyobrazić działający w XXI wieku obiekt noclegowy całkowicie pozbawiony nowych ...

Technologie jutra receptą na sukces hotelu

7 lutego 2017
To, co jeszcze 10 lat temu było nowością w branży, dziś funkcjonuje niemal w każdym obiekcie. ...

Mały klient, to ważny klient

1 lutego 2017
„Klient nasz pan” – to przysłowie ma szczególne znaczenie, jeżeli chodzi ...
« poprzednia   1   2   3   4   5   następna »
Sweets & Coffee Gastronomiczne klienci obiekt nowe obiekty oprogramowanie wino porady menu Polska sheraton Warsaw Hotel przetarg wojtex Telepizza Wook Internet Burger promocja nowy lokal kuchnia szef warszawa Nowości ceny Hotele otwarcia targi wyposażenie Kompleks zarząd produkty kawa piec Makro Cash & Carry Grycan Brog Marketing rozwój pracownik właściciele casual dining urządzenia współpraca Chłopskie Jadło nowy temat miesiąca produkt konferencja marketing Da Grasso kulinarne wystrój food raport Subway jedzenie trendy Rynek Dostawców Horeca w Polsce - Raport 2014 nowy hotel lokalizacja działania Coffeeheaven catering kawiarnia Świat dyrektor smak POS Sheraton Interferie sieci budowa forum zaopatrzenie nowa deser jakość facebook inwestycje dostawcy Gastromall McDonald’s personel Starbucks nowe lokale portal centrum handlowe kawiarnie Profit Hotel Awards fast food System nowe kuchni Euro 2012 franczyza zarządzanie Dorota Cacek wydanie potrawy zmiany biznes bar prezes sezon obiekty Costa Coffee program Sfinks Polska oferta siec Sphinx Centrum Pizza koncept rozwiązania KFC coffee wydarzenie konkurs wzrost Gastronomiczny Sweets & Coffee Forum dane danie akcja Business speed Dating McDonald's Polska restauracja kampania Business lody Nowości Gastronomiczne McDonald's alkohol Mercure producent plan Orbis zysk czas klient konsument sieć lokal hotel AmRest punkt szkolenia Gdańsk wrocław sprzęt Hoteli efekt wyniki kanapki Horecanet.pl badania modernizacja restaurator inwestycja plany Biesiadowo projekt Best Western Accor Kraków Burger King gastronomia Food Business Forum sprzedaż otwarcie Makro Hilton inwestor dania Olimp miejsce goście restauracje cukier Food Business Awards właściciel Sfinks lokale Poznań Qubus Hotel sheraton Warsaw marki standard Profit Hotel Dostawców handlowe szef kuchni remont Polsce Grupa Hotelowa Orbis horeca nowa restauracja spa uzdrowiska Świat Hoteli

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.