Strona główna  Tagi » NetPOS
 

Hotel z wysokim IQ

18 stycznia 2017
Recepcja, w której wita nas dotykowy tablet, klucz do pokoju przesłany na smartfona, rezerwacja ...

NetPOS wspiera kompleksowo Browar Stary Rynek i Hotel Royal

22 grudnia 2016
Wdrożona technologia będzie ogromnym wsparciem w codziennej pracy w tych obiektach. Można ...

Podstawowe błędy początkującego restauratora

5 grudnia 2016
Prowadzenie własnego biznesu to ciężki kawałek chleba. Na każdym niemal kroku pojawiają się ...

Dlaczego warto wdrożyć system POS w restauracji?

23 listopada 2016
Do restauracji przychodzimy, żeby dobrze zjeść ale tylko z pozoru jest to nasza jedyna potrzeba. ...

Najważniejsze funkcje oprogramowania dla piekarni i cukierni

16 listopada 2016
Zarządzanie firmą piekarniczą i cukierniczą wymaga skoordynowania procesu produkcji z procesem ...

Jak gastronomia rozwija się w sieci

10 listopada 2016
Cyfrowa rzeczywistość stała się faktem. O tym, jak ważny jest dziś internet, widać w niemal ...

Hotel Campanile z oprogramowaniem od NetPOS

9 listopada 2016
NetPOS, firma wdrażająca oprogramowania dla biznesu, w tym dla branży hotelowej, pozyskała ...

Street food wciąż na topie

3 listopada 2016
Na ulicach wielu miast pojawia się coraz więcej miejsc, zarówno tych stacjonarnych, jak i ...

10 zalet systemów POS dla restauracji z obsługą kelnerską

19 października 2016
Szybkie przekazanie do kuchni zamówienia, dobra kolejność wydania potraw, dzielenie rachunków, ...

NetPOS z konkursem dla hotelarzy na WorldHotel 2016

11 października 2016
Oprogramowanie hotelowe do zarzadzania obiektami noclegowymi i telewizja hotelowa, to dwa ...
« poprzednia   1   2   3   4   następna »
badania zarząd Grupa Hotelowa Orbis hotel sieci Poznań danie cukier Accor prezes obiekt gastronomia forum nowe obiekty jedzenie Starbucks Nowości Gastronomiczne rozwiązania Sfinks Makro działania trendy porady deser remont franczyza kawiarnia Centrum McDonald's współpraca piec czas wzrost Horecanet.pl urządzenia Makro Cash & Carry Hilton inwestycja oferta ceny produkty marketing personel Profit Hotel Interferie kuchni Kraków wyposażenie casual dining punkt klient Internet kawiarnie sieć kampania konsument wyniki grill inwestor Telepizza food obiekty Kompleks sheraton Warsaw Hotel centrum handlowe sprzęt inwestycje konferencja nowy lokal Biesiadowo Rynek Dostawców Horeca w Polsce - Raport 2014 kulinarne efekt wydarzenie promocja potrawy szef kuchni goście fast food Euro 2012 koncept Wook sezon szef restauracje szkolenia Burger King właściciel McDonald's Polska wojtex budowa targi lokal smak modernizacja sheraton Warsaw sprzedaż nowa restauracja dyrektor Pizza miejsce Świat Hoteli Sfinks Polska konkurs Business speed Dating siec temat miesiąca nowe lokale POS plan uzdrowiska bar Sphinx wystrój KFC handlowe lokalizacja Gdańsk Hotele Qubus Hotel produkt nowe Chłopskie Jadło Dostawców plany oprogramowanie Gastronomiczne raport Brog Marketing Gastromall facebook Da Grasso spa program AmRest lody standard Dorota Cacek Burger Food Business Forum Sheraton Grycan Profit Hotel Awards dania Polsce kawa kuchnia Mercure coffee Polska restaurator wrocław Best Western Olimp wino rozwój portal horeca biznes otwarcia Business otwarcie zaopatrzenie jakość Sweets & Coffee zysk zarządzanie Coffeeheaven menu System Nowości Food Business Awards McDonald’s pracownik Hoteli nowy klienci akcja Subway kanapki wydanie projekt Pizza Hut marki lokale przetarg Ibis nowy hotel Gastronomiczny alkohol producent catering dostawcy dane warszawa nowa restauracja zmiany Costa Coffee Orbis

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.