Rynek dostawców HoReCa - dowiedz się więcej!

27 grudnia 2013
Swoisty przewodnik, który w 2014 pomagać będzie w podejmowaniu właściwych decyzji dotyczących ...

Pierwszy etap rewitalizacji zakończony

27 grudnia 2013
Interferie Sport Hotel Bornit w Szklarskiej Porębie przyjmuje świątecznych gości w nowych ...

Ruszył Sphinx pod Krakowem

27 grudnia 2013
Sphinx - sieć zarządzana przez Sfinks Polska - otworzyła kolejną restaurację, tym razem w ...

Winestone Shop już jest

27 grudnia 2013
W hotelu Mercure Warszawa Centrum w restauracji Winestone został otwarty pierwszy w Polsce ...

McDonald’s na Dworcu Centralnym w Warszawie otwarty

27 grudnia 2013
21 grudnia na terenie największego w Polsce dworca kolejowego została uruchomiona 325. restauracja ...

Zimna jakość czyli mrożonki

27 grudnia 2013
W przeciwieństwie do naszych domów, gdzie mrożonki traktowane są wciąż jeszcze jako produkt ...

Jak robić dobre zakupy?

27 grudnia 2013
Żeby gotować – trzeba mieć z czego. Jak dobrać odpowiednich dostawców? Które produkty ...

Życzenia świąteczne od redakcji

24 grudnia 2013
Spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt w gronie najbliższych, spełnienia najskrytszych ...

Sieć indyjskich restauracji - reasumuje i planuje

23 grudnia 2013
W 2013 roku sieć Ganesh otworzyła dwie nowe restauracje w miastach, w których jak dotąd nie ...

McDonald’s centralnie na Centralnym

23 grudnia 2013
21 grudnia na terenie największego w Polsce dworca kolejowego została uruchomiona 325. restauracja ...

Pierwszy Focus Premium na początku 2014

23 grudnia 2013
Otwarcie pierwszego hotelu pod szyldem  Focus Premium nastąpi planowane jest w grudniu ...

Jak wygląda rynek dostawców - Raport 2014

23 grudnia 2013
Swoisty przewodnik, który w 2014 pomagać będzie w podejmowaniu właściwych decyzji dotyczących ...

Kreatywnie wykorzystaj bakalie

23 grudnia 2013
Bakalie znajdują swoje zastosowanie przede wszystkim w cukiernictwie. Zwłaszcza w okresach ...

Accor ponownie nagrodzony

23 grudnia 2013
W plebiscycie Business Traveller Awards Poland 2013 Accor i należący do niego program ...

Dobra praktyka mrożenia

23 grudnia 2013
W przypadku mrożonek dostarczanych przez specjalistycznego dostawce wystarczą nam do ich przechowywania ...

Nęcące dodatki w kawiarni

20 grudnia 2013
Bez względu na to czy lokal który prowadzimy nazwiemy kawiarnią, kafeterią, coffeeshop’em ...

Subway w Łodzi po raz trzeci

20 grudnia 2013
Ekologiczny biurowiec Green Horizon Skanskiej jest kolejnym miejscem w Łodzi, w którym działa ...

Nowy bar mleczny w centrum stolicy

20 grudnia 2013
Z początkiem grudnia w centrum Warszawy ruszył nowy bar mleczny. Pyszne domowe jedzenie dostać ...

Są hotele, którym nawet najlepszy know-how nie pomoże

20 grudnia 2013
Pobieżna analiza miejsca i nieprzemyślana inwestycja to jedne z problemów branży hotelarskiej. ...

Goście hoteli aktywnie wykorzystują internet

20 grudnia 2013
Internet to także miejsce, które naturalnie nasuwa się na pierwsze miejsce, w przypadku potrzeby ...

Oryginalna restauracja w Pszczynie

20 grudnia 2013
Wieża ciśnień w Pszczynie przeszła gruntowny remont i obecnie mieści się w niej nowoczesny ...

Wkrótce w gdyńskim hotelu ruszy kompleks spa

20 grudnia 2013
- Po zakończonej niedawno inwestycji mamy wiatr w żaglach i nie zamierzamy zejść z obranego ...

Sevi Oriental w Krakowie

20 grudnia 2013
14 grudnia działalność rozpoczęła kolejna restauracja „Sevi Oriental” w Krakowie. ...

Niewielki hotel powstanie na zamku Niesytno

20 grudnia 2013
Jeszcze do niedawna w zamku Niesytno w Płoninie komnaty pełne gruzów porastały ogromne drzewa. ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...104   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Właściciel baru Woda Ognista o ofercie alkoholowej

Patryk Kowalski właściciel Woda Ognista

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako "RODO", "ORODO", "GDPR" lub "Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych").
W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Państwa danych oraz zasadach, na jakich będzie się to odbywało po dniu 25 maja 2018 roku. Poniżej znajdą Państwo podstawowe informacje na ten temat. Proszę pamiętać, że w razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości w tym zakresie możesz skontaktować się z nami wysyłając e-mail na adres biuro@brogb2b.pl.


Kto będzie administratorem Państwa danych?
Administratorem Państwa danych będziemy my: BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. z siedzibą w Warszawie (dalej będziemy używać skrótu "BROG B2B"). Szczegółowe informacje dotyczące administratora znajdują się w polityce prywatności.

O jakich danych mówimy?
Chodzi o dane osobowe, które są zbierane w ramach korzystania przez Państwa z naszych usług, w tym portali internetowych i innych funkcjonalności udostępnianych przez BROG B2B (np. subskrypcja bezpłatnych newsletterów czy formularz zamówień).

Dlaczego chcemy przetwarzać Państwa dane?
Przetwarzamy te dane w celach opisanych w polityce prywatności.

Komu możemy przekazać dane?
Zgodnie z obowiązującym prawem Państwa dane możemy przekazywać podmiotom przetwarzającym je na nasze zlecenie, np. podwykonawcom naszych usług oraz podmiotom uprawnionym do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa np. sądom lub organom ścigania – oczywiście tylko gdy wystąpią z żądaniem w oparciu o stosowną podstawę prawną.

Jakie mają Państwo prawa w stosunku do swoich danych?
Mają Państwo między innymi prawo do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania. Mogą Państwo także wycofać zgodę na przetwarzanie danych osobowych, zgłosić sprzeciw oraz skorzystać z innych praw wymienionych szczegółowo w Polityce Prywatności. Tam też znajdą Państwo informacje jak zakomunikować nam Twoją wolę skorzystania z tych praw.

UKRYJ TE INFORMACJE