Czy miejsce wykonywania pracy ma znaczenie?

20 lutego 2017
Na efektywność pracy osoby samozatrudnionej wpływa wiele czynników, ale najważniejszym z ...

Z życia KRGiC: dopiero się rozkręcamy

20 lutego 2017
Już w trakcie pierwszych miesięcy działalności utworzona w kwietniu w 2016 r. Krajowa Rada ...

Nowi najemca gastronomiczny w Toruniu

20 lutego 2017
W ostatnim czasie ofertę Centrum Handlowego Bielawy poszerzył lokal serwuje zapiekanki w różnych ...

„Kupcy” z Rialto na III Sweets&Coffee Forum

20 lutego 2017
Edyta Nikodemska, kierownik lodziarni Rialto Ostrołęka oraz Artur Rudzki, kierownik lodziarni ...

Vienna House Amber Baltic na fali

20 lutego 2017
Obiekt zbiera kolejne laury po zmianach wprowadzonych w ubiegłym roku. Hotel, który kilka ...

Deker Patissier & Chocolatier bez Dekera: oświadczenia stron

16 lutego 2017
Decyzją zarządu spółki T. Deker Patissier & Chocolatier i „…bezwzględną większością ...

Współwłaściciel Merliniego 5 o zarządzaniu i polskim rynku

16 lutego 2017
Restaurator z krwi i kości. Ten biznes tak go pochłonął, że nigdy nie myślał o innym zawodzie. ...

Nowa restauracja w centrum Wadowic

16 lutego 2017
W miniony weekend, w centrum miasta odbyło się oficjalne otwarcie lokalu, który wystrojem ...

„Kupcy” z Lagardere Travel Retail na III Sweets&Coffee Forum

16 lutego 2017
Katarzyna Tabała, Kierownik ds. Zakupów, Kupiec Fresh Food oraz Klaudia Kutera, Młodszy Kupiec ...

Kasia Daniłowicz poprowadziła Mikser Kulinarny

16 lutego 2017
10 lutego br. w Zespole Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich w Warszawie odbył się trzeci ...

Gusto Dominium: Konsolidacja pozytywnie wpłynie na rynek

15 lutego 2017
Obecnie panują korzystne warunki dla firm gastronomicznych w kontekście zaopatrzenia w artykuły ...

Lutowe Nowości Gastronomiczne już na rynku!

15 lutego 2017
Niekwestionowany lider zasięgu w grupie restauratorów! Czasopismo dostępne bezpłatnie dla ...

Jak zrobić burgery doskonałe. 4 tajemnice i 16 przepisów

14 lutego 2017
Niegdyś były prostym daniem z przydrożnego, popularnego fast foodu. Dziś święcą triumfy wśród ...

MJM: Zmiany w branży idą w dobrym kierunku

14 lutego 2017
Patrząc na cały rok 2016, rynek dostawców wyposażenia wygląda znacznie lepiej niż w roku ...

100 restauracji z usługą KFC Dostawa

14 lutego 2017
Marka słynąca z panierowanego kurczaka dynamicznie rozwija ofertę dostawy. 13 lutego sieć ...

Włoska kuchnia w katowickiej galerii

14 lutego 2017
Galeria nieustannie rozwija swoją ofertę, tym razem poszerzając ją o nowy punkt gastronomiczny ...

Hendi wystawcą III Sweets & Coffee Forum 2017

13 lutego 2017
Do grona wystawców tegorocznego III Sweets & Coffee Forum 2017 dołączyła firma Hendi ...

Nowe menu w lokalu Drugie Dno

13 lutego 2017
Multitap bar Drugie Dno, zyskujący w Warszawie coraz większą popularność, proponuje nowe ...

Sprawdź jakie są zasady leasingu

13 lutego 2017
Przedsiębiorcy bardzo często traktują leasing na samochód jako sposób na pozyskanie floty ...

Szefowie kuchni Zdrojowej kuszą regionalnymi smakami

13 lutego 2017
Kołobrzeskie hotele znalazły sposób na przyciągnięcie gości nad morze zimą. Czterech szefów ...

McDonald’s wyróżniony prestiżowym tytułem

13 lutego 2017
Top Employers Institute, międzynarodowa organizacja certyfikująca co roku odznacza firmy ...

Sfinks o rozwoju współpracy z dostawcami

9 lutego 2017
Rynek dostawców wyposażenia jest obecnie bardzo szeroki, począwszy od producentów, poprzez ...

Nowy szef kuchni w sopockim lokalu

9 lutego 2017
Sopocka restauracja wprowadza odświeżone menu przygotowane przez nowego szefa kuchni Przemysława ...

Bon Apetito z planami rozwoju

9 lutego 2017
Sieć restauracji oferująca żywność na wagę jest w trakcie rebrandingu. Oprócz tego firma ma ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...397   następna »

Personalia

Nowa osoba w Vienna House

13 lutego 2017

Komentarz

Komentarz dnia

MJM: Zmiany w branży idą w dobrym kierunku

Wojciech Jazowiecki dyrektor zarządzający MJM Group

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.