Zdecydowane kroki Grupy Orbis w walce z marnowanim żywności

19 stycznia 2018
Bank Żywności w Trójmieście od lat walczy z marnowaniem żywności. Na szczęście nie jest w ...

Kolejny lokal Mr Hamburger

18 stycznia 2018
Zarząd spółki Mr Hamburger poinformował, że w dniu 13 stycznia, został otwarty kolejny lokal ...

Szef kuchni Farina Bianco o daniach opartych na makaronach

18 stycznia 2018
W naszej restauracji oferujemy bazę powszechnie znanych makaronów takich jak: boscaiola, aglio ...

Powstają nowe lokale Pankejk

17 stycznia 2018
Nowy koncept firmy Mex Polska – oparty na dwóch podstawowych produktach: naleśnikach ...

Globalne cele McDonald’s dotyczące recyklingu i opakowań

17 stycznia 2018
McDonald’s chce wykorzystać skalę swojej działalności do uzyskania pozytywnego wpływu ...

Najbardziej oczekiwana publikacja o dostawcach HoReCa

17 stycznia 2018
W 2018 roku właścicielom niezależnych restauracji, hoteli, obiektów noclegowych, kawiarni, ...

Mikser Kulinarny z tłuszczami w roli głównej

17 stycznia 2018
Styczniowe spotkanie z cyklu Szef dla Młodych Talentów przyciągnęło 250 uczniów szkół gastronomicznych ...

Pierwszy w Polsce Johnny Rockets otwarty

16 stycznia 2018
320 restauracji, ponad 30 lat doświadczenia i jedyny w swoim rodzaju, oryginalny smak Ameryki ...

Makro przekazuje żywność potrzebującym

16 stycznia 2018
Sieć hurtowni Makro Polska od października 2016 r. przekazała już ponad 3,3 mln kg produktów, ...

Lagardère Travel Retail wycofuje jaja z chowu klatkowego

16 stycznia 2018
Decyzje o rezygnacji z jaj z chowu klatkowego podejmuje coraz więcej firm, takich jak Biedronka, ...

Kolacja z shakerem w ręku w Indigo Krakow

16 stycznia 2018
W czwartek 18 stycznia restauracja Filipa 18 zlokalizowana w Hotelu Indigo Krakow - Old Town ...

Wkrótce całoroczny podręcznik o dostawcach HoReCa!

15 stycznia 2018
W 2018 roku właścicielom niezależnych restauracji, hoteli, obiektów noclegowych, kawiarni, ...

Nowy projekt Restauracji Albertina

15 stycznia 2018
Właściciele krakowskiej Albertina Restaurant & Wine, znajdującej się przy Dominikańskiej ...

Kolejny Meat & Fit otwarty

15 stycznia 2018
W drugim tygodniu stycznia nastąpiło zaplanowane uruchomienie kolejnego lokalu sieci Meat ...

Druga edycja Spotkania z Self Cooking Center

9 stycznia 2018
Ubiegłoroczny konkurs kulinarny Spotkanie z Self Cooking Center w Zamku Topacz cieszył się ...

Szef kuchni Bistro Pod Sowami o tworzeniu menu

9 stycznia 2018
Kiedy ktoś mnie pyta, dlaczego proponuję takie a nie inne potrawy, co mnie inspiruje, bez ...

Makro i Fundacja Klubu Szefów Kuchni wspierają WOŚP

9 stycznia 2018
14 stycznia w Warszawie najlepsi szefowie kuchni ugotują dla uczestników 4,5 tys. litrów ...

Nowy najemca w IKEA Centres w Zabrzu

9 stycznia 2018
Nowe centrum handlowe IKEA Centres w Zabrzu nabiera rozpędu. Są już kolejni najemcy, którzy ...

Nowy szef kuchni Genesis

8 stycznia 2018
Od 1 stycznia br. dowodzenie w kuchni warszawskiej Genesis - Restaurant & Cocktail Bar ...

Wkrótce całoroczny podręcznik dla właścicieli!

8 stycznia 2018
W 2018 roku właścicielom niezależnych restauracji, hoteli, obiektów noclegowych, kawiarni, ...

Jak istotne jest śniadanie w hotelu

8 stycznia 2018
Nie jest tajemnicą, że często to właśnie śniadanie i jego jakość decyduje o tym, czy gość ...

TopChef w nowej restauracji

4 stycznia 2018
Dzień i Noc to nowa restauracja na kulinarnej mapie Katowic. Miejsce, w którym będzie działać ...

Kuchnia staropolska w nowoczesnym wydaniu

4 stycznia 2018
Zachwycamy się smakami z odległych krain, a czy tak naprawdę poznaliśmy te rodzime, przechowywane ...

Współwłaściciel PJ Western o rozwoju Papa John’s

4 stycznia 2018
Kolejna światowa marka zagości na polskim rynku. Tym razem jest to jedna z największych ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...426   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Ekspert o coachingu w hotelarstwie

Marta Kustosz coach rozwoju zawodowego, prezes zarządu Meghil

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.