Mecenas kancelarii Chałas o tym po co restauratorowi prawnik

16 listopada 2017
Wydawałoby się dość przewrotne pytanie. Powinien przyjść, zjeść, zapłacić, ale i oczywiście ...

Ruszają kolejne lokale Makarun

16 listopada 2017
Sieć nie zwalnia tempa. Niedawno został uruchomiony lokal w Galerii Północnej na warszawskiej ...

Stopiątka rozwija portfolio

16 listopada 2017
Jak udało nam się ustalić, sieć wzbogaciło się o kolejny lokal. Został uruchomiony w ostatnich ...

Wnętrze restauracji dobrze sfotografowane

16 listopada 2017
Pierwszym kontakcie gościa z restauracją często jest strona www lub fanpage. W tych miejscach ...

5 kroków do czystości

15 listopada 2017
Bezpieczeństwo i jakość posiłków zależą bezpośrednio od czystości w restauracji. W sierpniu ...

Wzrost siły nabywczej konsumentów w Europie

15 listopada 2017
Średnia kwota, jaką europejscy konsumenci dysponują na wydatki i oszczędności w 2017 r. wynosi ...

W najbliższym numerze Nowości Gastronomicznych!

14 listopada 2017
Tematami numeru będą między innymi: ciągi wydawcze, opakowania, dekoracja lokalu na święta, ...

Niebawem kolejna Fabryka Pizzy

14 listopada 2017
Jeszcze w listopadzie ruszy kolejny lokal sieci pizzerii. Właściciel sieci Sphinx, Chłopskie ...

Miejsca dla kibiców pożądane

14 listopada 2017
Bary sportowe to popularne koncepty na całym świecie, które przyciągają klientów. W Polsce ...

Smaki jesieni w restauracjach Chłopskie Jadło

13 listopada 2017
Polskie kasze, jabłka i ziemniaki - to tytuł najnowszej oferty w restauracjach Chłopskie ...

Ruszył trzeci lokal tuk tuk

13 listopada 2017
Sieć tajskich restauracji wzbogaciła się o kolejną lokalizację. Niedawno nowy tuk tuk został ...

Piotr Popiński: Pionierom jest zawsze najtrudniej

13 listopada 2017
Gdy cała Polska szalała na punkcie sushi i kuchni włoskiej, Piotr Popiński konsekwentnie promował ...

Grupa Warszawa w gronie ZP HoReCa

13 listopada 2017
Grupa zaczęła działalność w 2008 roku, otwierając klubokawiarnię Warszawa Powiśle, której ...

W Polsce powstanie kolejny hotel Moxy

9 listopada 2017
Właśnie została podpisana umowa franczyzowa pomiędzy Chopin Airport Development a Marriott ...

AmRest: Blue frog, czyli debiut ambicjonalny

9 listopada 2017
Polski rynek jest jednym z najszybciej rozwijających się i dlatego AmRest postanowił sprowadzić ...

McDonald’s z kampanią employerbrandingową

9 listopada 2017
Trwa kampania wizerunkowa McDonald’s jako pracodawcy. To kolejna odsłona działań firmy ...

Nowe restauracje w małopolskich obiektach

9 listopada 2017
Kolejni najemcy z branży restauracyjnej wzmocnią ofertę krakowskiego outletu Factory i Futura ...

Fanex z nową stroną www oraz sklepem online

9 listopada 2017
Polski producent sosów dla branży HoReCa wprowadził zapowiadane zmiany i gruntownie odświeżył ...

Polacy wydają więcej na gastronomię

8 listopada 2017
Kwota zostawiana w lokalach, zarówno w ciągu tygodnia, jak i podczas weekendowych wyjść, ...

Nowy koncept restauracji Pizza Hut

8 listopada 2017
Do grona najemców Galerii Libero dołączyła międzynarodowa sieć restauracyjna – Pizza ...

Warszawa: Nowe bistro w zabytkowym budynku

8 listopada 2017
Kamienica pod Sowami, przy ul. Okrzei, po kilkudziesięciu latach zaniedbania i dewastacji, ...

14 tys. kotletów zamówionych przez PizzaPortal.pl

7 listopada 2017
W dniu 7 listopada obchodziliśmy święto kotleta schabowego, który jest nieodłącznym elementem ...

Hochland Sponsorem Strategicznym XII Forum Profit Hotel 2017

7 listopada 2017
Firma, obecna w Polsce od początku lat 90-tych, będąca wartościowym liderem rynku serów w ...

Szef kuchni Hotelu Mikołajki o menu na zimę

7 listopada 2017
Zbliżająca się wielkimi krokami zima to sygnał dla naszego organizmu, że będzie zdecydowanie ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...422   następna »

Komentarz

Komentarz dnia

Szef kuchni Hotelu Mikołajki o menu na zimę

Tomasz Milewski szef kuchni Hotel Mikołajki

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.