Prezes North Food: Przed nami intensywny czas rozwoju

18 kwietnia 2018
Spółka działa na rynku od 16 lat. Obecnie zarządza 42 restauracjami. W styczniu 2016 roku ...

Nowa sieć w szeregach ZP HoReCa

18 kwietnia 2018
Do Związku Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu dołączyła znana warszawska sieć Bułkę ...

Grupa Żywiec czeka na sezon

18 kwietnia 2018
Grupa Kapitałowa Żywiec opublikowała kwartalne sprawozdania finansowe. Niesprzyjająca pogoda ...

Szef kuchni restauracji Capri o grillu po włosku

18 kwietnia 2018
Włoskie jedzenie kojarzy nam się przede wszystkim z makaronami, pizzą oraz pysznymi pomidorowymi ...

Ostatnie zlecenia na reklamę do Nowości Gastronomicznych

17 kwietnia 2018
Tym razem na łamach najbliższego wydania Nowości Gastronomicznych zaprezentujemy zespół Rest ...

Rośnie portfolio Sphinxa

17 kwietnia 2018
Sieć Sphinx, należąca do Sfinks Polska, uruchomiła kolejną restaurację. Nowy lokal usytuowany ...

Nowy F&B Manager w balickim Hilton Garden Inn

17 kwietnia 2018
Nowym kierownikiem działu gastronomii w przylotniskowym hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport ...

Brasserie w Zamku Topacz przyjmuje gości

17 kwietnia 2018
Zamek Topacz przygotował nową, kulinarną propozycję dla wszystkich swoich gości. 16 kwietnia ...

Badanie: Jak Polacy postrzegają kuchnię polską?

16 kwietnia 2018
Kuchnia polska ma smak słony, a typowe polskie potrawy to bigos, żurek i kotlety schabowe ...

Nowy szef kuchni w Hilton Garden Inn Kraków Airport

16 kwietnia 2018
Ster w kuchni restauracji L'atmosphere, mieszczącej się w hotelu Hilton Garden Inn Kraków ...

Wiosenno-letnie menu w Qubus Hotel

16 kwietnia 2018
Od 12 kwietnia do 12 restauracji Qubus Hotel weszło nowe, wiosenno-letnie menu. Tym razem ...

ORZO otwiera kolejny lokal i wprowadza nowe menu

12 kwietnia 2018
Marka, która aktualnie posiada dwie restauracje – w Warszawie i Krakowie, przygotowuje ...

Whisky Live Warsaw w nowej lokalizacji

12 kwietnia 2018
Znana jest nowa lokalizacja Whisky Live Warsaw. Tegoroczna, piąta edycja festiwalu odbędzie ...

Z jakich produktów korzytają uczestnicy MasterChef Junior?

12 kwietnia 2018
W trzeciej edycji programu MasterChef Junior, młodzi kucharze przygotowując potrawy konkursowe ...

W Warszawie rusza Different - restauracja w ciemności

11 kwietnia 2018
To jedyny w Polsce lokal w ciemności, którego goście będą obsługiwani przez niewidomych ...

Amerykańskie gwiazdy w McDonald’s

11 kwietnia 2018
Od 11 kwietnia do restauracji McDonald’s powróci promocja Stars of America. W ofercie ...

W Green Caffè Nero smaki tworzą ludzie

11 kwietnia 2018
Kawowa i kulinarna podróż Green Caffè Nero rozpoczęła się wiele lat temu i trwa do dziś. Siłą ...

Wojciech Harapkiewicz ambasadorem nowych marek Makro

11 kwietnia 2018
Ambasadorem marek Makro Chef, Makro Premium i Makro Professional został Wojciech Harapkiewicz ...

Gdańscy hotelarze otwierają drugą restaurację

10 kwietnia 2018
Jak udało nam się ustalić, współwłaściciele gdańskiego hotelu Stay Inn i restauracji Mono ...

Nowe warsztaty Makro dla HoReCa

10 kwietnia 2018
Akademia Inspiracji Makro poszerzyła ofertę warsztatów dedykowanych branży gastronomicznej. ...

Rezerwacja online w Restauracji Delight

10 kwietnia 2018
Restauracja Delight, zlokalizowana w Vienna House Andel’s Lodz, jako jeden z pierwszych ...

Zmiany personalne w Domu Wódki

9 kwietnia 2018
Z końcem marca br. współpracę z Domem Wódki podjęła Joanna Turczyk. Jej głównym zadaniem będzie ...

Meat & Fit w kolejnej lokalizacji

9 kwietnia 2018
W minionym tygodniu miało miejsce uruchomienie nowego lokalu Meat & Fit. Tym razem  ...

ZP HoReCa Partnerem Merytorycznym IV Sweets & Coffee Forum

9 kwietnia 2018
Partnerem Merytorycznym czwartej edycji Forum Rynku Kawiarni - Cukierni - Lodziarni - Piekarni ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...431   następna »

Komentarz

Komentarz dnia

Silver tsunami - nowa grupa gości hoteli

Robert Moskwa dyrektor marketingu i sprzedaży Uzdrowisko Konstancin-Zdrój

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.