Deska serów – jak ją skomponować?

24 lutego 2017
Wyobraźmy sobie, że deska serów – zazwyczaj okrągła i obrotowa – to kula ziemska ...

Tylko teraz niższe ceny na Sweets & Coffee Forum 2017

23 lutego 2017
Karty Business oraz powierzchnie pod stoiska jeszcze tylko do końca lutego można nabyć w najniższej ...

Sommelier: karta idealna

23 lutego 2017
Skomponowanie karty win dla restauracji to zadanie, do którego nie wystarczy wiedza o świecie ...

Trzeci punkt nowej sieci Gastromall

22 lutego 2017
W grudniu zeszłego roku rozpoczęły działalność pierwsze lokale marki w krakowskim Axisie ...

Forum Gdańsk z nową restauracją

22 lutego 2017
W ramach inwestycji zrewitalizowany zostanie budynek, w którym wcześniej działało przedszkole ...

Grycan: klasyczne smaki wciąż na topie

22 lutego 2017
Rok 2016 był dla marki Grycan – Lody od pokoleń bardzo udany zarówno jeśli chodzi o ...

Praca w niedziele i święta w gastronomii

22 lutego 2017
To dość istotny temat szczególnie w 2017 r., kiedy trwają pracę nad ustawą o zakazie handlu ...

Gastronomia coraz istotniejsza w centrach handlowych

22 lutego 2017
Nowoczesne obiekty handlowe to już nie tylko miejsca zakupów, ale miejsca spotkań, spędzania ...

Restauracje Sphinx z nowościami

21 lutego 2017
„Kofta, za’atar i daktyle”- to propozycja sześciu dań inspirowanych bliskowschodnimi ...

Tłusty czwartek u Grycana

21 lutego 2017
23 lutego, z okazji tłustego czwartku, goście lodziarnio-kawiarni Grycan – Lody od ...

Czy Polacy wpadają w pułapki śniadaniowe?

21 lutego 2017
Najważniejszy posiłek dnia w Polsce to oczywiście śniadanie. Jego spożywanie według badań ...

Oficjalne otwarcie nowego oddziału Deli Catering

21 lutego 2017
Podczas uroczystego przyjęcia marka Deli Catering świętowała otwarcie nowego oddziału w Gdyni. ...

Tradycyjne pieczywo wciąż numerem jeden

21 lutego 2017
Chleb – uniwersalny dodatek do wielu potraw, gości na stołach Polaków od niepamiętnych ...

Czy miejsce wykonywania pracy ma znaczenie?

20 lutego 2017
Na efektywność pracy osoby samozatrudnionej wpływa wiele czynników, ale najważniejszym z ...

Z życia KRGiC: dopiero się rozkręcamy

20 lutego 2017
Już w trakcie pierwszych miesięcy działalności utworzona w kwietniu w 2016 r. Krajowa Rada ...

Nowi najemca gastronomiczny w Toruniu

20 lutego 2017
W ostatnim czasie ofertę Centrum Handlowego Bielawy poszerzył lokal serwuje zapiekanki w różnych ...

„Kupcy” z Rialto na III Sweets&Coffee Forum

20 lutego 2017
Edyta Nikodemska, kierownik lodziarni Rialto Ostrołęka oraz Artur Rudzki, kierownik lodziarni ...

Vienna House Amber Baltic na fali

20 lutego 2017
Obiekt zbiera kolejne laury po zmianach wprowadzonych w ubiegłym roku. Hotel, który kilka ...

Kredyt inwestycyjny czy kredyt obrotowy?

19 lutego 2017
Kredyt inwestycyjny lub obrotowy to podstawa rozwoju każdej firmy. Bez cyklicznych inwestycji ...

Deker Patissier & Chocolatier bez Dekera: oświadczenia stron

16 lutego 2017
Decyzją zarządu spółki T. Deker Patissier & Chocolatier i „…bezwzględną większością ...

Współwłaściciel Merliniego 5 o zarządzaniu i polskim rynku

16 lutego 2017
Restaurator z krwi i kości. Ten biznes tak go pochłonął, że nigdy nie myślał o innym zawodzie. ...

Nowa restauracja w centrum Wadowic

16 lutego 2017
W miniony weekend, w centrum miasta odbyło się oficjalne otwarcie lokalu, który wystrojem ...

„Kupcy” z Lagardere Travel Retail na III Sweets&Coffee Forum

16 lutego 2017
Katarzyna Tabała, Kierownik ds. Zakupów, Kupiec Fresh Food oraz Klaudia Kutera, Młodszy Kupiec ...

Kasia Daniłowicz poprowadziła Mikser Kulinarny

16 lutego 2017
10 lutego br. w Zespole Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich w Warszawie odbył się trzeci ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...397   następna »

Personalia

Nowa osoba w Vienna House

13 lutego 2017

Komentarz

Komentarz dnia

Grycan: klasyczne smaki wciąż na topie

Marcin Snopkowski dyrektor generalny Grycan – Lody od pokoleń

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.