Nowe lokale Mr Hamburger

20 lipca 2017
Zarząd Mr Hamburger z siedzibą w Dąbrowie Górniczej podpisał umowę najmu lokalu z firmą Odrzańskie ...

Szkolenie - wartość dodana dla pracownika

20 lipca 2017
Rynek pracy w sektorze gastronomii w Polsce nie należy do najłatwiejszych. Już od dłuższego ...

Nietypowe propozycje dla wymagających gości

20 lipca 2017
Ostatnie lata przyniosły znaczne zmiany na polskim rynku kulinarnym - w tym „co” ...

Zlot food trucków w Bielsku-Białej

20 lipca 2017
Kuchnie z całego świata, doskonałe piwo rzemieślnicze, strefa chill i dobra muzyka – ...

Nie zwlekaj! Zgłoś lokal do Food Business Awards 2017!

20 lipca 2017
CAŁKOWICIE BEZPŁATNIE! Sprawdzone sposoby na rozwój biznesu, praktyczne porady od najwybitniejszych ...

Agrana Fruit Polska wystawcą Forum Rynku Gastronomicznego

19 lipca 2017
Firma specjalizująca się w przetwarzaniu owoców dołączyła do grona wystawców tegorocznej edycji. ...

Przedstawiciel AmRest tradycyjnie na XV Food Business Forum

19 lipca 2017
Sylweriusz Faruga, President marki Blue Frog, zabierze głos w panelu dyskusyjnym pt. „Jest ...

Cukiernik radzi jak stworzyć menu na lato

19 lipca 2017
Deser ma cudowne właściwości, a rodzajów jest bez liku. Latem dużą popularnością cieszą się ...

Sodexo ponownie z certyfikatem ISO

19 lipca 2017
Sodexo Polska On-site Services pozytywnie przeszło proces recertyfikacji ISO 22000:2005. ...

Michał Tkaczyk powraca do Hotelu Bristol

18 lipca 2017
Stanowisko szefa kuchni Hotelu Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw ponownie objął ...

Kancelaria Chałas i Wspólnicy na XV Food Business Forum 2017

18 lipca 2017
Mecenas Tomasz Mihułka, partner Kancelarii Prawnej Chałas i Wspólnicy wygłosi referat wprowadzający ...

Na co zwrócić uwagę przy wyborze pieca

18 lipca 2017
Piec konwekcyjny na zawsze zmienił sposób pojmowania sztuki kulinarnej i wykorzystywania ciepła ...

Kompendium wiedzy dla branży gastronomicznej

18 lipca 2017
Publikacja roku dostępna całkowicie bezpłatnie dla: min. 35 tys. użytkowników horecanet.pl, ...

Prownes wystawcą XV Food Business Forum 2017

17 lipca 2017
Firma specjalizująca się w projektowaniu, aranżacji i wyposażaniu wnętrz komercyjnych dołączyła ...

Czekamy na zgłoszenia do Food Business Awards 2017!

17 lipca 2017
CAŁKOWICIE BEZPŁATNIE! Sprawdzone sposoby na rozwój biznesu, praktyczne porady od najwybitniejszych ...

Już 50 kupców na XV Food Business Forum 2017

17 lipca 2017
Kupcy z Grupy Belvedere (restauracja, catering, kawiarnia) oraz z Bułkę przez Bibułkę dołączyli ...

Nowa letnia odsłona Belvedere

17 lipca 2017
Restauracja zapraszamy na nowe dania w karcie. Zdrowe, lekkie kompozycje smakowe oparte na ...

Krakowska restauratorka o początkach i pokonywaniu barier

17 lipca 2017
Katarzyna Grüning to kobieta wielu talentów, która po latach sukcesów jako projektantka wnętrz ...

Wołowina marmurkowata w Makro

17 lipca 2017
Sieć hurtowni Makro Polska oferuje wysokiej jakości mięso wołowe, w tym wołowinę marmurkowatą. ...

Konkurs kulinarny dla młodych kucharzy w Zamku Topacz

17 lipca 2017
Promowanie młodych, zdolnych kucharzy oraz poszerzanie znajomości zastosowania technologii ...

W co warto inwestować pieniądze?

17 lipca 2017
W co inwestować małe kwoty, by otrzymać zysk? Czy można zarobić na oszczędnościach, a równocześnie ...

Niezbędnik barmana

13 lipca 2017
Na przestrzeni ostatnich lat polski rynek bardziej otworzył się na import wielu produktów ...

Najnowsze Nowości Gastronomiczne już na rynku!

13 lipca 2017
Niekwestionowany lider zasięgu w grupie restauratorów! Czasopismo dostępne bezpłatnie dla ...

Umowy na gorsze czasy

13 lipca 2017
Prowadzenie biznesu, także w branży gastronomicznej, to taka mała wojenka. Walczy się głównie ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...411   następna »

Komentarz

Komentarz dnia

Umowy na gorsze czasy

Piotr Jankowski radca prawny Prawowgastronomii.pl

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.