Czym pod koniec lat 90. IKEA skradła podniebienia Polaków?

25 kwietnia 2018
Tylko w ubiegłym roku klienci IKEA Kraków zjedli 2,5 miliona klopsików i ponad 900 tysięcy ...

Za nami Marketplace International 2018

25 kwietnia 2018
W czwartek 12 kwietnia w RDS w Dublinie odbyło się organizowane przez Bord Bia - Irlandzka ...

Sphinx wiosną serwuje bób, cytryny i szparagi

24 kwietnia 2018
Restauracje Sphinx wprowadziły nową sezonową, wkładkę, w której pojawiło się pięć dań inspirowanych ...

Deli Catering partnerem MCK w Katowicach

24 kwietnia 2018
To kolejny krok Deli Catering w realizacji strategii umacniania pozycji lidera na krajowym ...

Nowe warsztaty w Makro

24 kwietnia 2018
W Akademii Inspiracji Makro w Warszawie ruszają nowe warsztaty dedykowane sektorowi handlu ...

Franczyzobiorcy: Z Makarunem da się zarobić

24 kwietnia 2018
Pięć nowych punktów na makarunowej mapie Polski - to bilans pierwszego kwartału działania ...

Już 40 „kupców” na IV Sweets & Coffee Forum 2018

23 kwietnia 2018
Już ponad 40 osób bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, inwestycje itp. ...

Nowoczesne technologie w Grubym Benku

23 kwietnia 2018
Dotąd stosowane tylko przez największych światowych graczy rozwiązanie, wkracza do rodzimych ...

Kolejny Meat & Fit otwarty

23 kwietnia 2018
W minionym tygodniu został uruchomiony nowy lokal Meat & Fit. Znajduje się w Częstochowie, ...

Prezes North Food: Przed nami intensywny czas rozwoju

18 kwietnia 2018
Spółka działa na rynku od 16 lat. Obecnie zarządza 42 restauracjami. W styczniu 2016 roku ...

Nowa sieć w szeregach ZP HoReCa

18 kwietnia 2018
Do Związku Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu dołączyła znana warszawska sieć Bułkę ...

Grupa Żywiec czeka na sezon

18 kwietnia 2018
Grupa Kapitałowa Żywiec opublikowała kwartalne sprawozdania finansowe. Niesprzyjająca pogoda ...

Szef kuchni restauracji Capri o grillu po włosku

18 kwietnia 2018
Włoskie jedzenie kojarzy nam się przede wszystkim z makaronami, pizzą oraz pysznymi pomidorowymi ...

Ostatnie zlecenia na reklamę do Nowości Gastronomicznych

17 kwietnia 2018
Tym razem na łamach najbliższego wydania Nowości Gastronomicznych zaprezentujemy zespół Rest ...

Rośnie portfolio Sphinxa

17 kwietnia 2018
Sieć Sphinx, należąca do Sfinks Polska, uruchomiła kolejną restaurację. Nowy lokal usytuowany ...

Nowy F&B Manager w balickim Hilton Garden Inn

17 kwietnia 2018
Nowym kierownikiem działu gastronomii w przylotniskowym hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport ...

Brasserie w Zamku Topacz przyjmuje gości

17 kwietnia 2018
Zamek Topacz przygotował nową, kulinarną propozycję dla wszystkich swoich gości. 16 kwietnia ...

Badanie: Jak Polacy postrzegają kuchnię polską?

16 kwietnia 2018
Kuchnia polska ma smak słony, a typowe polskie potrawy to bigos, żurek i kotlety schabowe ...

Nowy szef kuchni w Hilton Garden Inn Kraków Airport

16 kwietnia 2018
Ster w kuchni restauracji L'atmosphere, mieszczącej się w hotelu Hilton Garden Inn Kraków ...

Wiosenno-letnie menu w Qubus Hotel

16 kwietnia 2018
Od 12 kwietnia do 12 restauracji Qubus Hotel weszło nowe, wiosenno-letnie menu. Tym razem ...

ORZO otwiera kolejny lokal i wprowadza nowe menu

12 kwietnia 2018
Marka, która aktualnie posiada dwie restauracje – w Warszawie i Krakowie, przygotowuje ...

Whisky Live Warsaw w nowej lokalizacji

12 kwietnia 2018
Znana jest nowa lokalizacja Whisky Live Warsaw. Tegoroczna, piąta edycja festiwalu odbędzie ...

Z jakich produktów korzytają uczestnicy MasterChef Junior?

12 kwietnia 2018
W trzeciej edycji programu MasterChef Junior, młodzi kucharze przygotowując potrawy konkursowe ...

W Warszawie rusza Different - restauracja w ciemności

11 kwietnia 2018
To jedyny w Polsce lokal w ciemności, którego goście będą obsługiwani przez niewidomych ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...432   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Silver tsunami - nowa grupa gości hoteli

Robert Moskwa dyrektor marketingu i sprzedaży Uzdrowisko Konstancin-Zdrój

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.