Restauracyjny pop-up w sercu Woli

15 marca 2017
Już za tydzień - 21 marca - Wola zyska nowy punkt na swojej gastronomiczno-kulturalnej mapie. ...

Kolejny lokal 7 Street otwarty

14 marca 2017
W zeszłym tygodniu swoich pierwszych gości przyjął czwarty, warszawski lokal należący do ...

1,5 tys. szefów na cześć francuskiej kuchni

14 marca 2017
Już 21 marca Restauracja Kameralna z Pszczyny weźmie udział w trzeciej edycji festiwalu ...

MJM o rekrutacji: wyłowić perły, oszlifować diamenty

13 marca 2017
W MJM Group, który jest właścicielem sześciu marek restauracyjnych (w tym Choice) i zatrudnia ...

Będzie restauracja w Port Gdańsk

13 marca 2017
Zarząd Morskiego Portu Gdańsk wprowadza w życie projekt estetyzacji, czyli upiększenia terenów ...

Biesiadowo z kolejnymi lokalami

13 marca 2017
Jak udało nam się ustalić, firma Wojtex - operator kilku marek gastronomicznych - otworzy ...

Kontrola obsługi kelnerskiej w restauracji – 6 obszarów

13 marca 2017
Sala wypełniona po brzegi, ogródek tętniący życiem, klienci zadowoleni, brak nieprzewidzianych ...

Kredyt obrotowy dla firm – na czym polega?

13 marca 2017
Kredyt obrotowy dla firm jest jedną z najprostszych i najkorzystniejszych form finansowania ...

Sieć liczy już 36 pizzerii

9 marca 2017
Jak udało nam się ustalić, portfolio Stopiątki wzbogaciło się o kolejny lokal. Właśnie ruszył ...

Mrożonki - idealne przy dużych eventach

9 marca 2017
W gastronomii warzywa i owoce mrożone są często występującym elementem. Zapotrzebowanie na ...

Właściciel restauracji z przewodnika Michelin o personelu

8 marca 2017
- Często nie zatrudniałem ludzi z doświadczeniem, ale były to osoby, które miały w sobie ...

„Menedżer gastronomii” premiera nowej książki

8 marca 2017
Jako wyłączny patron medialny najnowszej, dwutomowej pozycji Jana Marka Mołoniewicza „Menadżer ...

Kolejna edycja L’Art de la cuisine Martell za nami

7 marca 2017
Bartosz Peter i Rafał Kudliński z restauracji Sfera zwycięzcami prestiżowego konkursu L’Art ...

Wiemy czego aktualnie poszukują „kupcy” HoReCa

7 marca 2017
Kompleksowe zakupy produktów, sprzętu, usług dla sieci lokali; kawa, herbata, alkohole; art. ...

Ruszył nowy koncept restauracyjny w stolicy

7 marca 2017
Z początkiem marca nastąpiło otwarcie wyjątkowego miejsca przy placu Zamkowym w Warszawie. ...

Gwiazdki Michelin 2017 przyznane

7 marca 2017
Warszawskie restauracje Atelier Amaro i Senses zachowały Gwiazdki Michelin. Wczoraj (6 marca) ...

O urządzeniach chłodniczych w Nowościach Gastronomicznych

7 marca 2017
W marcowym wydaniu ulubionego czasopisma polskich restauratorów poruszymy kwestię urządzeń ...

Szef kuchni Hotelu Number One wybrany

7 marca 2017
Dowodzenie w restauracji Hotelu Number One na Wyspie Spichrzów w Gdańsku objął Przemysław ...

Jak obniżyć koszt prowadzenia działalności gospodarczej

6 marca 2017
Prowadzenie działalności gospodarczej wymaga ciągłego analizowania finansów firmy i w miarę ...

Selgros sponsorem L’Art de la cuisine Martell 2017

3 marca 2017
L’Art de la cuisineMartell, jeden z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych ...

Video z ubiegłorocznej edycji Sweets & Coffee Forum

3 marca 2017
Sprawdzone sposoby na rozwój biznesu, porady od najwybitniejszych praktyków i ekspertów, ...

Ekspert radzi: Jaki ekspres wybrać

2 marca 2017
Chcesz otworzyć kawiarnię, cukiernię, lodziarnię? Jeśli tak, jednym z pierwszych dylematów ...

Czy i kiedy warto ruszyć z franczyzą?

2 marca 2017
Najbardziej rozwijającymi się segmentami rynku gastronomicznego w Polsce są kawiarnie, cukiernie ...

Gastromall nie zwalnia tempa

2 marca 2017
Z początkiem marca działalność zainaugurowała restauracja Olimp, znajdująca się w Centrum ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...407   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Prezes Batida o tym jak stworzyć idealny tort

Jolanta Radziszewska współwłaścicielka, prezes Batida

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.