14 tys. kotletów zamówionych przez PizzaPortal.pl

7 listopada 2017
W dniu 7 listopada obchodziliśmy święto kotleta schabowego, który jest nieodłącznym elementem ...

Hochland Sponsorem Strategicznym XII Forum Profit Hotel 2017

7 listopada 2017
Firma, obecna w Polsce od początku lat 90-tych, będąca wartościowym liderem rynku serów w ...

Szef kuchni Hotelu Mikołajki o menu na zimę

7 listopada 2017
Zbliżająca się wielkimi krokami zima to sygnał dla naszego organizmu, że będzie zdecydowanie ...

Okolicznościowe kolacje w Indigo Krakow

7 listopada 2017
Restauracja Filipa 18, zlokalizowana w Hotelu Indigo Krakow - Old Town, zaprasza w grudniu ...

Event branży reklamowej z Deli Catering

7 listopada 2017
Za nami 18. już edycja Gala Effie Awards. O oprawę kulinarną Gali zadbał lider na rynku usług ...

Kto chętny na barmańską olimpiadę w Berlinie?

7 listopada 2017
Już trzech najlepszych, polskich barmanów próbowało sił w największym konkursie barmańskim ...

Meat & Fit: Nowy lokal i kolejne plany

6 listopada 2017
Po otwarciu we wrześniu lokalu Meat & Fit w Strzegomiu (woj. dolnośląskie) przyszedł ...

Warszawska sieć z burgerami w Łodzi

6 listopada 2017
Na rynku łódzkiej Manufaktury ruszyła restauracja polskiej sieci Bobby Burger, która w pięć ...

Paweł Oszczyk: Odbudowujemy polską kuchnię

6 listopada 2017
Przez ostatnie kilkadziesiąt lat kuchnia polska była mocno zaniedbywana. Obecnie powoli ...

Nowy szef kuchni w Grupie Leo

2 listopada 2017
Listopad to miesiąc zmian i nowych rządów gastronomicznych w obiektach Grupy Leo, do których ...

Pyszne.pl i TripAdvisor nawiązują współpracę

2 listopada 2017
Część grupy Takeaway.com N.V. (AMS: TKWY), wiodącej platformy do zarządzania dostawami jedzenia ...

Restauracja McDonald’s w Lęborku

31 października 2017
W dniu 3 listopada rozpocznie działalność restauracja sieci w Lęborku. Nowy lokal powstał ...

Wytwórnia u Lodziarzy rozwija skrzydła

31 października 2017
XV Targi Franczyzy w Warszawie przeszły właśnie do historii. Wydarzenie, będące przede wszystkim ...

Jak przyrządzić i z czym podawać dziczyznę?

31 października 2017
Chyba nie ma bardziej szlachetnego produktu niż dziczyzna. Zwłaszcza w Polsce, gdzie tradycja ...

Sfinks przejął największą sieć pubów w Polsce

31 października 2017
Spółka zarządzająca restauracjami Sphinx, Chłopskie Jadło, Wook i Fabryka Pizzy, przejęła ...

Najnowsze badania: Co Polacy jedzą na mieście?

30 października 2017
Według opublikowanych we wrześniu 2017 r. przez GUS wyników badań budżetów gospodarstw domowych, ...

Blisko 70 punktów Gastromall

30 października 2017
W nowo otwartym Centrum Serenada w Krakowie, wystartowały dwie wiodące marki Grupy Gastromall: ...

Rynek gastronomiczny nieustannie się zmienia

27 października 2017
Według autorów „Raportu Gastronomicznego 2016” rynek gastronomiczny w Polsce ...

Rynek Gastronomiczny w Polsce - RAPORT 2017

27 października 2017
Publikacja roku dostępna całkowicie bezpłatnie dla: min. 35 tys. użytkowników horecanet.pl, ...

Jesienne przepisy – menu rozgrzewające

26 października 2017
Zaproszenie gości do restauracji, kiedy pogoda nie sprzyja, to wyzwanie. Zamykane są ogródki ...

Nowe osoby w kuchni Marriott Warsaw Hotel

26 października 2017
Ster kuchni w warszawskim hotelu Marriott od 1 października br. objął nowy szef - Paweł Kałuski. ...

Deli Catering wsparło kulinarnie galę PGE Ekstraligi

26 października 2017
Już po raz trzeci za przygotowanie gali odpowiadała agencja Endorfina Events. Na tak ważnej ...

Nowa restauracja w miejscu Aioli

26 października 2017
Po pięciu latach tworzenia miejskiej atmosfery, współwłaściciele i zespół dotychczasowej ...

Wina i oliwy świata przybywają do Warszawy

26 października 2017
Targi Wine Expo Poland i Warsaw Oil Festival to prawdziwa gratka dla miłośników i znawców ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...431   następna »

Komentarz

Komentarz dnia

Silver tsunami - nowa grupa gości hoteli

Robert Moskwa dyrektor marketingu i sprzedaży Uzdrowisko Konstancin-Zdrój

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.