Ruszył nowy lokal Olimp

22 listopada 2016
Swoją działalność zainaugurowała 52 restauracja pod marką Olimp. Lokal wystartował 18 listopada ...

Szeroka oferta makaronów w Selgros

21 listopada 2016
Oferta Selgros Cash&Carry dla branży HoReCa została wzbogacona niedawno o serię makaronów ...

Mamy video z XIV Food Business Forum 2016!

21 listopada 2016
Tegoroczna edycja Forum Rynku Gastronomicznego była dużym sukcesem. Z roku na rok wydarzenie ...

Sommelier: Dodatkowa moc

21 listopada 2016
Portugalczycy i Hiszpanie transportując swoje wina do krajów Europy i odległej Ameryki, odkryli, ...

Sfinks pracuje nad nową strategią

21 listopada 2016
Spółka zarządzająca sieciami Sphinx, Chłopskie Jadło i Wook przygotowuje nową strategię, ...

Nowa sieć gastronomiczna na rynku

18 listopada 2016
W środę 9 listopada br. w Warszawie przy ul. Marszałkowskiej 8 został otwarty pierwszy lokal ...

Kolejne otwarcie Meat & Fit - Coffee Grill

18 listopada 2016
W minionym tygodniu firma 7 Street będąca właścicielem marki Meat & Fit otworzyła nowy ...

Food Business Awards 2016 - uzasadnienia werdyktów cz. IV

18 listopada 2016
Podczas uroczystej Gali na zakończenie XIV Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum ...

Ogólnopolski Konkurs Sztuki Barmańskiej

18 listopada 2016
Już 1 grudnia w Zespole Szkół Gastronomicznych przy ul. Majdańskiej 30/36 w Warszawie odbędzie ...

Nowy szef w białostockim hotelu

17 listopada 2016
Od 10 listopada br. stanowisko szefa kuchni Restauracji Oranżeria w Hotelu Branicki objął ...

Olimp powiększa portfolio

17 listopada 2016
Wczoraj, 16 listopada zainaugurowała działalność 51 restauracja pod marką Olimp. Lokal wystartował ...

Restauracje z ofertą świąteczną dla grup

16 listopada 2016
Restauracje Sphinx i Chłopskie Jadło, należące do sieci zarządzanych przez Sfinks Polska, ...

Nowy szef kuchni Sheraton Warsaw Hotel

16 listopada 2016
Stery w kuchni jednego z warszawskich pięciogwiadkowców objął - związany z kulinariami od ...

Współwłaściciel Senses: Będą trzy gwiazdki Michelin!

16 listopada 2016
Podczas najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów XIV Food Business Forum 2016, w ...

Nowy lokal warszawskiej restauratorki

16 listopada 2016
Jak udało nam się ustalić, 16 listopada swoich pierwszych klientów przyjęła kameralna pizzeria ...

Restauracja indyjska w Placu Vogla

16 listopada 2016
Nowy najemca Placu Vogla - obiektu, który powstaje na warszawskim Wilanowie, zajmie lokal ...

Ponowne otwarcie flagowej hali Makro

16 listopada 2016
Makro inwestuje w hale i przebudowuje swoje obiekty w ramach długofalowej strategii dostosowania ...

Mamy fotogalerię z XIV Food Business Forum 2016!

15 listopada 2016
Tegoroczna edycja Forum Rynku Gastronomicznego była dużym sukcesem. Z roku na rok wydarzenie ...

Food Business Awards 2016 - uzasadnienia werdyktów część III

15 listopada 2016
Podczas uroczystej Gali na zakończenie XIV Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum ...

Radom z kolejną restauracją

15 listopada 2016
Lokal mieści się w budynku centrum handlowego przy ul. Struga 60. Cały kompleks zastanie uruchomiony ...

Food Business Awards 2016 - uzasadnienia werdyktów cz. II

14 listopada 2016
Poznaliśmy zwycięzców piątej edycji Food Business Awards 2016. Rozstrzygnięcie konkursu nastąpiło ...

Wywiad numeru: Dbając o tramwajarską przeszłość

14 listopada 2016
Największy w Europie drewniany dach i bar należący do najdłuższych w Polsce. Hala Główna ...

Nowy tapas bar w Warszawie

14 listopada 2016
Nowo powstałe warszawskie centrum kulinarne Hala Koszyki wzbudza wiele emocji. W obiekcie ...

Na św. Marcina gęsina ponownie w Halce

14 listopada 2016
Restauracja Halka wprowadza sezonową kartę dań z polską gęsiną owsianą w roli głównej. Lokal ...

« poprzednia   1... 13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24 ...400   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Właściciel restauracji z przewodnika Michelin o personelu

Andrzej Rudnicki-Sipayłło współwłaściciel Merliniego 5 oraz Mokotowska 69

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.