Dodatek „Restauracja hotelowa” w najbliższym Świecie Hoteli

12 października 2017
Oferta producentów i dostawców, trendy w projektowaniu, innowacyjne sposoby na aranżację, ...

Debiut win z 2016 roku w Pałacu Mierzęcin

12 października 2017
Długo wyczekiwany przez wszystkich Kernling 2016 pojawił się w sprzedaży. Kontynuacja ostatnich ...

„The fresh taste of the land” nowym hasłem Farm Frites

11 października 2017
Firma Farm Frites International, będąca liderem na rynku mrożonych produktów ziemniaczanych, ...

Deska wędlin – jak ją przygotować?

11 października 2017
Niezwykły szacunek do tradycji i lokalnego produktu jest tym, co kulinarnie wyróżnia Hiszpanię ...

Otwarcie nowej Hali Gwardii

11 października 2017
Na mapę stolicy powróciło kolejne historyczne miejsce zakupów i towarzyskich spotkań. Otwarta ...

Sfinks otwiera swoją pierwszą Fabrykę Pizzy

11 października 2017
Właściciel sieci Sphinx, Chłopskie Jadło i Wook Sfinks Polska otworzył w podwarszawskim Piastowie ...

Makarun zapowiada kolejne otwarcia

11 października 2017
Sieć nie zwalnia tempa. Niedawno został uruchomiony lokal w Galerii Północnej na warszawskiej ...

Spotkajmy się na Kongresie Szefów Kuchni!

11 października 2017
Dziś (11 października) w warszawskim Centrum MT Polska odbywa się Kongres Szefów Kuchni. ...

Nowości Gastronomiczne na Targach Horeca w Krakowie

11 października 2017
Przedstawiciele redakcji Nowości Gastronomicznych, Świata Hoteli, Sweets & Coffee oraz ...

Makro wspiera młodych szefów

10 października 2017
Z milimetrową precyzją potrafią kroić w kilka sekund, ich dania zachwycają smakiem i wyglądem ...

Nowa hala Selgros z restauracją

10 października 2017
Świeże ryby i owoce morza prosto z portu w Bremenhaven, wędzona sól, ryż pachnący świeżym ...

Michel Moran zdradza tajniki kuchni

9 października 2017
Jak Włochy to makaron, sery to tylko francuskie, w Grecji próbujemy oliwek, a w Hiszpanii ...

Sebastian Olma o nowej karcie Belvedere

9 października 2017
Nowy szef kreatywny Belvedere jest osobą pełną energii i wyobraźni. W związku z nadchodzącą ...

Nowe bistro na warszawskim Wilanowie

9 października 2017
Mniami Jami stawia na unikatową i najwyższą jakość produktów. Można tu zaopatrzyć się między ...

Dyrektor Zamku Topacz o konkursie kulinarnym

9 października 2017
Promowanie młodych, zdolnych kucharzy oraz poszerzanie znajomości technologii konwekcyjno–parowej ...

Włoskie i francuskie śniadanie, czyli sposób na poranek

9 października 2017
Już od wielu lat czerpiemy inspiracje z dwóch najlepszych kuchni świata. Przygotowujemy wspaniałe ...

Kebab najchętniej wybieranym posiłkiem na mieście

9 października 2017
Polak na mieście jada kilka razy w miesiącu. Zdecydowanie najczęściej wybiera kebab, a za ...

Irlandzki sektor spożywczy wzmacnia trwałe relacje z Polską

9 października 2017
Ponad 25 przedstawicieli irlandzkiego sektora spożywczego odwiedzi w tym tygodniu Warszawę ...

EuroGastro i WorldHotel - wydarzenia na światowym poziomie

5 października 2017
22. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 11. Międzynarodowe Targi Wyposażenia ...

Prezes Mex Polska o rozwoju rynku

5 października 2017
Rosnący rynek - hasło, które powoduje wzrost aktywności i zwiększoną skłonność do nowych ...

Święto wina w hotelach Sofitel

5 października 2017
Luksusowa marka Sofitel zabiera wszystkich gości w fascynującą podróż do świata zmysłów podczas ...

KFC z ofertą śniadaniową

5 października 2017
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom swoich gości, sieć restauracji KFC poszerza ofertę o propozycje ...

Nowoczesne rozwiązania w Max Premium Burgers

4 października 2017
Na początku września sieć Max Premium Burgers otworzyła we Wrocławiu pierwszą restaurację ...

W Polsce ruszy produkcja whiskey

4 października 2017
Wolf Distillery to innowacyjny projekt, zakładający produkcję whiskey w Polsce. Destylarnia ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...420   następna »

Personalia

Nowy szef kuchni w Hotelu Kossak

19 października 2017

Komentarz

Komentarz dnia

Janusz Mitulski o polskim rynku

Janusz Mitulski dyrektor ds. rozwoju na Europę Środkowo-Wschodnią i Kraje Bałtyckie Marriott International

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.