Jak promować lokal przed i po otwarciu?

27 kwietnia 2017
Reklama restauracji i każdego innego biznesu rozpoczyna się wtedy, gdy podzielisz się swoimi ...

Wywiad numeru: Grupa Warszawa

26 kwietnia 2017
Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie, i on to robi ...

Miasta, w których żaden foodie nie będzie się nudził

26 kwietnia 2017
Niektórzy wytrawni podróżnicy uwielbiają dreszczyk emocji i planowanie wyjazdów na weekend ...

Tysiące gości na Poznań Whisky Show

26 kwietnia 2017
W miniony weekend odbyła się na Międzynarodowych Targach Poznańskich druga edycja Poznań ...

Kandydaci patrzą na rynek pracy z optymizmem

26 kwietnia 2017
Wg aktualnych danych CBOS, odsetek negatywnych opinii o rynku pracy w Polsce spadł z 49 proc. ...

Marketing szeptany restauracji z Gwiazdką Michelin

25 kwietnia 2017
W dobie szeroko zakrojonych działań komunikacyjnych, rozbudowanych strategii marketingowych, ...

Kwietniowe Nowości Gastronomiczne już na rynku!

25 kwietnia 2017
Niekwestionowany lider zasięgu w grupie restauratorów! Czasopismo dostępne bezpłatnie dla ...

Kongres Szefów Kuchni 2017

24 kwietnia 2017 11.10.2017 - 11.10.2017, Warszawa
Kongres Szefów Kuchni to największe spotkanie szefów kuchni w Polsce. W tym roku odbędzie ...

Nowe lokale popularnej sieci

24 kwietnia 2017
Grupa Gastromall nie zwalnia tempa. Właśnie podpisała kolejną umowę najmu. Nowa restauracja ...

Makłowicz i Bikont będą debatować nad trendami

24 kwietnia 2017
W ubiegłym roku w samym Wrocławiu otwarto ponad 250 restauracji. Ta liczba pokazuje, jak ...

Tegoroczny Kongres Szefów Kuchni w październiku

24 kwietnia 2017
Kongres Szefów Kuchni to największe spotkanie szefów kuchni w Polsce. W tym roku odbędzie ...

Jubileuszowy Poznań za pół ceny

24 kwietnia 2017
Już po raz dziesiąty będzie można skorzystać z atrakcji Poznania i okolic z rabatem. Jubileuszowy ...

Jak utrzymać czystość w kuchni?

24 kwietnia 2017
Perfekcyjnie czyste naczynia powinny być wizytówką każdej restauracji. Profesjonalne maszyny ...

Nowość dla profesjonalistów od Kruszwicy

21 kwietnia 2017
Naturalne składniki, maślany smak i temperatura dymienia do 220 stopni? W odpowiedzi na zapotrzebowanie ...

XV Food Business Forum 2017!

20 kwietnia 2017 13.09.2017 - 13.09.2017, Warszawa
Reprezentanci 3500 restauracji, kilkudziesięciu „kupców” z sieci i firm gastronomicznych ...

Znamy datę XV Food Business Forum 2017!

20 kwietnia 2017
Reprezentanci 3500 restauracji, kilkudziesięciu „kupców” z sieci i firm gastronomicznych ...

Felieton: Kopiuj wklej, żeby było lżej

20 kwietnia 2017
Tym razem poruszę drażliwy temat bliski wszystkim przedsiębiorcom, a zwłaszcza restauratorom. ...

Kontrola kelnerów – 6 najważniejszych obszarów (cz. II)

20 kwietnia 2017
Nadużycia ze strony personelu to codzienność każdej restauracji. Istnieją jednak narzędzia, ...

Jak zorganizować przerwę kawową?

20 kwietnia 2017
To wyczekiwany przez wszystkich moment organizowanych wydarzeń i konferencji. Przerwa kawowa ...

Nowość w restauracjach pod złotymi łukami

20 kwietnia 2017
Już od 19 kwietnia w restauracjach McDonald’s w Polsce klienci mają możliwość modyfikacji ...

Mastergrupa: Ekspresowy rozwój sieci i nowy koncept

19 kwietnia 2017
Pod szyldem sieci średnio w miesiącu powstają dwa nowe lokale. Stopiątka z małej sieci zmieniła ...

Biała na Saskiej Kępie otwarta

19 kwietnia 2017
Grupa Warszawa, posiadająca kilka popularnych, działających w stolicy lokali gastronomicznych ...

Jakie sosy wybrać do dań

19 kwietnia 2017
Sosy są niezbędnym dodatkiem do wielu potraw – słodkich, słonych, zimnych i gorących. ...

Szef kuchni hotelu Renaissance wybrany

18 kwietnia 2017
Dowodzenie w kuchni powstającego naprzeciwko Lotniska Chopina w Warszawie pięciogwiazdkowego ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...404   następna »

Komentarz

Komentarz dnia

W spa królują holistyka i orientalne zabiegi

Katarzyna Krzeptowska – Gredka menadżer spa Aries Hotel & Spa

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.