Katowice: Powstanie hotel i restauracje

20 czerwca 2016
Katowicka firma Epione przymierza się do przebudowy kompleksu siedmiu kamienic przy ul. Dworcowej. ...

Wino i danie - idealne połączenie

20 czerwca 2016
Dla osób prowadzących restauracje dobieranie wina do potraw nigdy nie było priorytetem, podobnie ...

Selgros modernizuje kolejną hurtownię

17 czerwca 2016
We wtorek, 21 czerwca zostanie otwarta zmodernizowana hurtownia Selgros Cash&Carry w Gdańsku ...

IKEA rozwija gastronomię

17 czerwca 2016
To jedna z najbardziej znanych marek na świecie. Oprócz samych mebli popularnością cieszy ...

Nowy szef kuchni w San Lorenzo

16 czerwca 2016
Kuchnia, modnej warszawskiej restauracji, zlokalizowanej przy ulicy Żurawiej, ma nowego dowodzącego. ...

Jak wyżywić dwa miliony gości?

16 czerwca 2016
W mediach od miesięcy mówi się o różnych aspektach przygotowań do Światowych Dni Młodzieży. ...

Rośnie sieć Biesiadowo

16 czerwca 2016
Jak udało nam się ustalić, firma Wojtex - operator kilku marek gastronomicznych - otworzyła ...

Wzorowe wynagrodzenie – część II

16 czerwca 2016
W większości lokali pojawia się moment, gdy sala świeci pustkami, a załoga nie zawsze wie, ...

Czternaste najważniejsze spotkanie branży gastronomicznej

16 czerwca 2016
Prelekcje, dyskusje panelowe, wystawy, spotkania z „kupcami” z sieci oraz wręczenie ...

Gdzie jest najlepsza restauracja na świecie?

15 czerwca 2016
Tegoroczny ranking The San Pellegrino World's 50 Best Restaurants ogłoszono w Nowym Jorku. ...

Jak w kuchni wykorzystać nabiał

15 czerwca 2016
Z punktu widzenia szefa kuchni i gastronoma nie wyobrażam sobie branży bez nabiału. W końcu ...

Współpraca krakowskiego Hiltona z lokalnymi dostawcami

15 czerwca 2016
Położony w pobliżu lotniska w Krakowie Hilton Garden Inn po raz kolejny stawia na promocję ...

Warszawa: Nowy lokal street food

14 czerwca 2016
W warszawskiej dzielnicy Miasteczko Wilanów wciąż otwierane są kolejne lokale gastronomiczne. ...

Łukasz Konik: Uczeń kontra Mistrz

14 czerwca 2016
Niejednokrotnie słyszymy jak uczeń przerósł mistrza. Ale czy tak jest zawsze? To szkoły gastronomiczne ...

Letnia propozycja KFC

13 czerwca 2016
Start okresu wakacyjnego to rosnące spożycie sezonowych owoców i chłodzących napojów. Coraz ...

Kolejne lokale Fabryki Pizzy

13 czerwca 2016
Franczyzowa sieć Fabryka Pizzy otworzyła nową restaurację. Powstała w Krakowie przy ulicy ...

Oprogramowanie w czerwcowych Nowościach Gastronomicznych

13 czerwca 2016
W najnowszym wydaniu znajdą Państwo garść porad na temat oprogramowania gastronomicznego. ...

Sieć kebabów z nowym punktem

13 czerwca 2016
Do grona najemców Galerii Rondo Wiatraczna, która powstaje u zbiegu głównych arterii komunikacyjnych ...

Jak poskromić klienta?

13 czerwca 2016
Media społecznościowe to nie tylko doskonałe narzędzie dające możliwość dotarcia do jak największego ...

Kompania Piwowarska tworzy platformę komunikacji

13 czerwca 2016
W obliczu rosnącej digitalizacji naszego życia coraz więcej czasu spędzamy w sieci realizując ...

Hocki Klocki nad Wisłą z oprogramowaniem od NetPOS

10 czerwca 2016
Nowoczesny system sprzedażowy, dostarczony i wdrożony przez firmę NetPOS, wspiera funkcjonowanie ...

Food trucki – chwilowy trend czy stały segment branży?

10 czerwca 2016
Ponad 4 tysiące food trucków – tyle restauracji na kółkach naliczono w Stanach Zjednoczonych ...

W Warszawie ruszyło nowe bistro

10 czerwca 2016
Dotarliśmy do informacji, że w centrum stolicy, przy ul. Grzybowskiej 5, został otwarty nowy ...

Menadżer Restauracji Elixir o winach na lato

9 czerwca 2016
Lato to czas, w którym problemy schodzą na dalszy plan, a my jesteśmy gotowi na poszukiwanie ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...373   następna »

Komentarz

Komentarz dnia

To dopiero początek gastronomii na Warmii

Marta Kudosz redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, horecanet.pl

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.