Strona główna » Wiadomości » Gastronomia i catering

Przyszli mistrzowie kuchni

, źródło: Horecanet.pl, 07.11.2014
Blisko 300 młodych kucharzy, 100 kg warzyw, 80 kg owoców, ponad 140 kg mięsa i aż 280 ...

Kawa w prezencie od Nespresso

, źródło: Horecanet.pl, 06.11.2014
Z dniem 6 listopada wystartowała nowa akcja promocyjna Nespresso. Każdy – zarówno ...

Kanapki - ważny element biznesu

, źródło: Horecanet.pl, 05.11.2014
Każda stacja chce, aby jej oferta gastronomiczna wyróżniała się na tle konkurencji. Ich ...

Fotogaleria z Food Business Forum 2014

, źródło: Horecanet.pl, 05.11.2014
Dwunasta edycja Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2014 była ogromnym sukcesem. ...

Warszawa z nowym bistro

, źródło: Horecanet.pl, 04.11.2014
W centrum stolicy, przy modnej ulicy Mokotowskiej, już za kilka tygodni ruszy nowy ...

Więcej konceptów Orlen Stop Cafe

, źródło: Petrolnet.pl, 03.11.2014
Polski Koncern Naftowy Orlen opublikował sprawozdanie finansowe za okres dziewięciu miesięcy ...

Nowe miejsce w sopockim Sheratonie

, źródło: Horecanet.pl, 03.11.2014
Restauracja Chef’s Table w Sheraton Sopot Hotel skierowana jest do miłośników ...

Niedzielne spotkania w Hiltonie

, źródło: Horecanet.pl, 03.11.2014
Od wczoraj 2 listopada goście hotelu Hilton w Warszawie mają okazję skorzystać z nowej ...

Halloween w hiszpańskim stylu

, źródło: Horecanet.pl, 31.10.2014
Restauracja Casa Pablo to nie tylko jedzenie, to również miejsce, gdzie oprócz kulinarnych ...

Nowa eko kawiarnia w Warszawie

, źródło: Horecanet.pl, 31.10.2014
Tydzień temu przy ul. Pięknej 19 w Warszawie otworzyła się kawiarnia Organic Coffee ...

Forum Food Business 2014 – spotkania i dyskusje

, źródło: Horecanet.pl, 30.10.2014
Forum Rynku Gastronomicznego Food Business co roku cieszy się dużym zainteresowaniem. ...

Nowe Bistro na Mokotowie

, źródło: Horecanet.pl, 30.10.2014
Przy ulicy Obrzeżnej działa od niedawna nowy lokal, który znajduje się w gwarnej ...

Innowacyjna kuchnia

, źródło: Nowości Gastronomiczne 10.2014, 30.10.2014
Praca i rozwój szefa kuchni jest w dużej mierze zależna od zmian, które nieustannie są ...

Karta restauracji na chłodniejsze dni

, źródło: Horecanet.pl, 29.10.2014
Kameralna restauracja La Rotisserie mieści się w butikowym Mamaison Hotel Le Regina Warsaw. ...

Food Business Forum 2014 już za nami!

, źródło: Horecanet.pl, 29.10.2014
Dwunasta edycja Forum Rynku Gastronomicznego Food Business była ogromnym sukcesem. ...

Food Business Awards 2014 przyznane!

, źródło: Horecanet.pl, 29.10.2014
Znamy finalistów i zwycięzców trzeciej edycji Food Business Awards 2014. Rozstrzygnięcie ...

Nowe sezonowe menu w Hotelach DeSilva

, źródło: Horecanet.pl, 29.10.2014
Sieć DeSilva wprowadza nowe jesienno-zimowe menu w swoich hotelach. Nowa karta to ...

Restauracja w Podkowie otwarta

, źródło: Horecanet.pl, 28.10.2014
Zlokalizowany w okolicach Płocka Hotel Podkowa wzbogacił swoją ofertę gastronomiczną. ...

Co kelner powinien wiedzieć o swoim fachu?

, źródło: Nowości gastronomiczne 10.2014, 27.10.2014
W społeczeństwie funkcjonuje krzywdzący stereotyp kelnera jako osoby, której jedynym ...

Niezwykle rzadki gatunek kawy w ofercie Nespresso

, źródło: Horecanet.pl, 27.10.2014
Unikalna odmiana ziaren kawowca - Maragogype - tworzy wyjątkową edycję Special Reserve ...

Coś dobrego według Łodzian

, źródło: Horecanet.pl, 27.10.2014
Restauracja Coś Dobrego zajęła pierwsze miejsce w plebiscycie Korona Smakosza. Jest to ...

Słodkie targi w Warszawie

, źródło: Horecanet.pl, 24.10.2014
26.10.2014 - 26.10.2014, Warszawa
Już 26 października w warszawskiej klubokawiarni Znajomi Znajomych na ulicy Wilczej 58a ...

Restauracja premium na Dolnym Śląsku

, źródło: Horecanet.pl, 23.10.2014
Na kulinarnej mapie Wrocławia powstało miejsce, które zyskało już grono miłośników. Food ...

Kram Polska wśród wystawców Food Business Forum

, źródło: Horecanet.pl, 23.10.2014
Firma dołączyła do szerokiego grona wystawców dwunastej edycji Forum Rynku Gastronomicznego ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...121   następna »