Nowy Pankejk otwarty

23 stycznia 2017
W ramach marki Pankejk – rozwijanej przez spółkę gastronomiczną Mex Polska – ...

Sfinks zwiększył przychody do prawie 190 mln zł

23 stycznia 2017
Spółka zarządzająca największą w Polsce siecią restauracji typu casual dining Sphinx oraz ...

Gotuj z sercem dla WOŚP za nami

23 stycznia 2017
W dniu 15 stycznia odbył się jubileuszowy 25 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. ...

Sprzedaż mięsa pod lubą Inspekcji Handlowej

23 stycznia 2017
Jaka jest jakość sprzedawanych produktów mięsnych? Inspekcja Handlowa stwierdziła nieprawidłowości ...

Bałkańskie smaki na Saskiej Kępie

20 stycznia 2017
Przy ulubionym deptaku mieszkańców Warszawy, jakim jest ulica Francuska, w lokalu po restauracji ...

Kolejne marki gastronomiczne we wrocławskim centrum

20 stycznia 2017
Właściciel powstającej w stolicy Dolnego Śląska Wroclavii podpisał umowy z kolejnymi najemcami. ...

Wielkopolski Mikser Kulinarny z Ernestem Jagodzińskim

19 stycznia 2017
13 stycznia br. w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu odbył się pierwszy, wielkopolski ...

Bierhalle z kolejną lokalizacją

19 stycznia 2017
Kultowy warszawski browar restauracyjny, który od 11 lat oferuje niepasteryzowane i niefiltrowane ...

Zaścianek planuje dalszy rozwój

19 stycznia 2017
Jak udało nam się ustalić, najnowsza restauracja sieci - oferującej tradycyjne, domowe potrawy ...

Warszawa: Nowa restauracja z tradycyjną kuchnią

19 stycznia 2017
W samym centrum miasta, przy ulicy Świętokrzyskiej 14, od końca ubiegłego roku działa restauracja ...

McDonald’s otworzył kolejny lokal

19 stycznia 2017
Nowa restauracja znanej na całym świecie sieci zajmuje powierzchnię 230 mkw. i zlokalizowana ...

Biedronka testuje bistro

19 stycznia 2017
Testy nowego konceptu, działającego pod nazwą Wiele DobreGo, obecnie prowadzone są m.in. w ...

Kulinarne wydarzenia w Ovo Bar&Restaurant

18 stycznia 2017
Wraz początkiem nowego roku, działający od kilku miesięcy DoubleTree by Hilton Wroclaw, przygotował ...

Dwie nowe restauracje samoobsługowe w stolicy

18 stycznia 2017
W dniach 16 i 17 stycznia br. nastąpiły otwarcia kolejnych restauracji należących do sieci ...

Pokaz znanego szefa kuchni dla setki uczniów

18 stycznia 2017
W dniu 13 stycznia br. w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu odbył się pierwszy, ...

Najstarsza restauracja Sphinx w nowej odsłonie

17 stycznia 2017
Restauracja sieci przy ul. Św. Marcina w Poznaniu zyskała całkowicie nowy wystrój. Najstarszy ...

Legnicki hotel wzbogaca ofertę

17 stycznia 2017
Czterogwiazdkowy obiekt położony w samym sercu Legnicy właśnie udostępnił swoim gościom dwa ...

Badania rynku: Polak w podróży

17 stycznia 2017
Polacy w prywatne podróże udają się przynamniej 2-3 razy w roku. Jako formę wypoczynku preferują ...

Sieć pizzerii z kolejnym lokalem

17 stycznia 2017
Nowy punkt pod szyldem marki Gruby Benek ruszył 11 stycznia przy ulicy Męczenników Majdanka ...

Zimowe przysmaki od Grycana

17 stycznia 2017
Elżbieta i Zbigniew Grycanowie zapraszają do firmowych lodziarnio-kawiarni na Zimowe Przysmaki ...

Idea Bank Partnerem portalu Horecanet.pl

16 stycznia 2017
Do grona Partnerów najważniejszego portalu branży HoReCa dołączył Idea Bank, który wspiera ...

Otwórz restaurację w ogrodzie zoologicznym

16 stycznia 2017
Do 5 lutego mają czas osoby zainteresowane otwarciem restauracji w ogrodzie zoologicznym zlokalizowanym ...

Nowe menu krakowskiej restauracji

16 stycznia 2017
Aromatyczne i rozgrzewające dania przygotowane z najlepszych lokalnych składników, starannie ...

Jaki alkohol najczęściej wybierają Polacy?

16 stycznia 2017
Trzech na czterech pełnoletnich Polaków kupując alkohol na własny użytek wybiera piwo. Po ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...397   następna »

Personalia

Nowa osoba w Vienna House

13 lutego 2017

Komentarz

Komentarz dnia

Grycan: klasyczne smaki wciąż na topie

Marcin Snopkowski dyrektor generalny Grycan – Lody od pokoleń

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.