Finał konkursu organizowanego przez Kongres Szefów Kuchni

11 września 2017
Rozstrzygnięto konkurs Hasztag Kongresu Szefów Kuchni 2017. Zwycięzcą został Łukasz Banaszak ...

Karta Wstępu Restauratora na XV Food Business Forum 2017

7 września 2017
Dla wszystkich właścicieli, którzy w tym roku nie zdążyli zgłosić swoich lokali do konkursu ...

Etno Cafe w salonie Mercedesa

7 września 2017
W nowym salonie Mercedesa Grupy Wróbel, zlokalizowanym we Wrocławiu przy ul. Granicznej otwarto ...

Gringo Bar: Rozwój nowych trendów

7 września 2017
Rynek gastronomiczny w Polsce ma się bardzo dobrze. Zeszłoroczne trendy dalej się utrzymują, ...

Nowy food court w szczecińskiej galerii

7 września 2017
Od września klienci szczecińskiej Galerii Gryf mogą korzystać z zaprojektowanej od nowa,  ...

Ceny żywności, czyli jak planować biznes

6 września 2017
Należą do najczęściej rozpatrywanych czynników wpływających na poziom oraz sprawność rynku. ...

Komodo wystawcą XV Food Business Forum 2017

6 września 2017
Do grona wystawców najważniejszego spotkania branży gastronomicznej dołączyła firma produkująca ...

Katowice: Poszukiwani najemcy gastronomiczni

6 września 2017
Magistrat ogłosił przetarg na wynajem powierzchni w wybudowanym na rynku pawilonie. W wyniku ...

Już za tydzień XV Food Business Forum 2017!

6 września 2017
Szykuje się kolejny rekord frekwencji! Reprezentanci aż 4000 restauracji i lokali gastronomicznych ...

OSSKiC z agencją PR

6 września 2017
W dniu 1 września br. Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni podjęło współpracę ...

Rentowna restauracja - szkolenie na Targach Polagra Gastro

6 września 2017
Początek każdej restauracji to marzenia o codziennie pełnej sali gości, doskonałym szefie ...

Potwierdzeni uczestnicy XV Food Business Forum 2017!

5 września 2017
Szykuje się kolejny rekord frekwencji! Reprezentanci aż 4000 restauracji i lokali gastronomicznych ...

Makarun w Emiratach

5 września 2017
Dotarliśmy do informacji, że już w styczniu swoich pierwszych klientów przyjmie najnowszy ...

Gastronomia rozgaszcza się w centrach handlowych

5 września 2017
Zmiana stylu życia Polaków, którzy coraz chętniej stołują się poza domem i przeznaczają na ...

Sopot: Nowa włoska restauracja

5 września 2017
Założyły ją dwie fanki włoskiej kuchni, które razem z załogą na pierwszym miejscu stawiają ...

Publikacja roku dla branży gastronomicznej

5 września 2017
Publikacja roku dostępna całkowicie bezpłatnie dla: min. 35 tys. użytkowników horecanet.pl, ...

Kolejni „kupcy” na XV Food Business Forum

4 września 2017
Bobby Burger oraz Atalian to kolejne firmy, które poszerzyły grono „kupców”, czyli ...

Brytyjska marka wchodzi do Polski

4 września 2017
Znana na Wyspach Brytyjskich restauracja z daniami kuchni orientalnej uzupełni ofertę poznańskiej ...

Polska gastronomia na fali

4 września 2017
Od kilku lat polski rynek gastronomiczny utrzymuje się we wzrostowym trendzie. Rośnie zarówno ...

Pizza Hut wkracza na rynek czeski

4 września 2017
AmRest - największa notowana na giełdzie spółka prowadząca sieć restauracji w Europie Środkowej ...

Targi HoReCa i Gastrofood 2017

1 września 2017
Targi są odpowiedzią na dynamiczny rozwój branży hotelarskiej oraz gastronomicznej w Polsce. ...

Jak zrobić prawdziwą włoską pizzę i nie popełnić gafy

31 sierpnia 2017
Mąka, woda, drożdże, oliwa, sos – czy przygotowanie potrawy z tak prostych składników ...

Michel Moran na urodziny Makro

31 sierpnia 2017
Sieć hurtowni Makro istnieje w Polsce już od 23 lat. Z tej okazji zaprasza wszystkich klientów ...

Nocleg.pl: Hotelarze liczą straty

30 sierpnia 2017
Miało być Eldorado: przecież Polacy od kilku sezonów wybierali nasze morze i portfele mają ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...420   następna »

Personalia

Nowy szef kuchni w Hotelu Kossak

19 października 2017

Komentarz

Komentarz dnia

Janusz Mitulski o polskim rynku

Janusz Mitulski dyrektor ds. rozwoju na Europę Środkowo-Wschodnią i Kraje Bałtyckie Marriott International

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.