Rząd o zakazie handlu w niedziele

16 maja 2017
Stanowisko rządu wobec projektu ustawy o zakazie handlu w niedziele z dn. 22 marca br., zwiera ...

Kilka słów o trendach w cateringu

16 maja 2017
Choć Anno Domini 2017 rozpoczął się na dobre, zdecydowanie nie jest za późno na zaznajomienie ...

Poznaj swoje liczby - szkolenie na Targach Pyszna Polska

16 maja 2017
Podczas trzeciego dnia Targów Pyszna Polska 2017, 4 czerwca o g. 15 w Sali Tasting Room odbędzie ...

Już 30 „kupców” na XV Food Business Forum 2017

15 maja 2017
Mimo, że dopiero 13 września 2017 w Sheraton Warsaw Hotel spotkamy się na najbliższej, piętnastej ...

Nowe plany Wojtex

15 maja 2017
W ostatnim czasie w sieci Biesiadowo dużo się dzieje - nowe lokalizacje i otwarcia. Dołączyły ...

Co to jest faktoring i na czym polega?

15 maja 2017
Prowadząc własną firmę, martwimy się wieloma rzeczami. Przede wszystkim należy stale dbać ...

Mamy zaproszenia na Targi Pyszna Polska 2017

15 maja 2017
Magda Gessler zaprasza na imprezę w dniach 2-4 czerwiec br., we Wrocławiu. W jednym miejscu ...

18 food trucków w Lublinie

11 maja 2017
Ostatnie lata to szybki wzrost popularności food trucków. Szacuje się, że w całej Polsce ...

Najpopularniejsze restauracje i bary na Facebooku w Polsce

11 maja 2017
Facebook stał się najważniejszą witryną dla restauracji, barów i innych lokali gastronomicznych. ...

Sfinks negocjuje przejęcie portalu

10 maja 2017
Firma negocjuje zakup 100 proc. udziałów spółki prowadzącej portal internetowy niezwiązany ...

Rusza Food Business Awards 2017 - zgłaszajcie się!

10 maja 2017
CAŁKOWICIE BEZPŁATNIE! Sprawdzone sposoby na rozwój biznesu, praktyczne porady od najwybitniejszych ...

Szwedzka sieć gastronomiczna wchodzi na polski rynek

10 maja 2017
Najstarsza szwedzka sieć restauracji szybkiej obsługi Max Premium Burgers wchodzi na polski ...

Pierwszy Makarun poza Polską

10 maja 2017
Po niewątpliwym sukcesie, jaki udało się osiągnąć na rodzimym rynku, sieć franczyzowych spaghetterii ...

Robert Makłowicz gościem Festiwalu Wódki i Zakąski

10 maja 2017
Czołowy polski krytyk kulinarny i podróżnik, będzie gościem specjalnym oraz prowadzącym Festiwal ...

Videorelacja z III Sweets & Coffee Forum 2017!

10 maja 2017
Ekskluzywne wyniki badań, wystąpienia ekspertów, dyskusje o sytuacji na rynku, problemach ...

„Kupcy” z 900 lokali na XV Food Business Forum 2017

9 maja 2017
Mimo, że nasze wydarzenie dopiero 13 września 2017, to menadżerowie bezpośrednio odpowiedzialni ...

Złote zasady dobrej obsługi – część II

9 maja 2017
Uwaga restauratorzy! Kontynuujemy cykl artykułów poradnikowych z fragmentami najnowszej książki ...

Kto nakarmił uczestników Forum Innovation 2017?

9 maja 2017
O podniebienia uczestników tegorocznego Forum Innovation 2017, które odbyło się w dniach ...

Kolejna, duża restauracja powstanie w Koneserze

9 maja 2017
Jako pierwsi, w ubiegłym tygodniu poinformowaliśmy, że właściciel wielu popularnych lokali ...

Szef kuchni Zamku Topacz o wyborze serów

9 maja 2017
Polacy coraz chętniej sięgają po lepszej jakości sery, które charakteryzuje wyszukany i oryginalny ...

Ruszyła kolejna pizzeria sieci

9 maja 2017
Jak udało nam się ustalić, firma Wojtex - operator kilku marek gastronomicznych - otworzyła ...

Ekspresy i meble ze stali w Nowościach Gastronomicznych

8 maja 2017
Nowości rynkowe, oferty producentów, sugestie i porady ekspertów oraz najczęstsze błędy popełniane ...

Nowe marki w gorzowskiej galerii

8 maja 2017
Nowa strefa restauracyjna w Galerii Askana w Gorzowie Wielkopolskim już działa, a w niej ...

Lody Grycan w hotelach znanej sieci

4 maja 2017
Z końcem kwietnia w menu wszystkich restauracji sieci pojawiły się oryginalne i orzeźwiające ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...407   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Prezes Batida o tym jak stworzyć idealny tort

Jolanta Radziszewska współwłaścicielka, prezes Batida

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.