ZP HoReCa w HOTREC

26 kwietnia 2018
Związek Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu został członkiem HOTREC, największej ...

Jaka sałatka do ryby a jaka do mięs?

26 kwietnia 2018
Lekkie dania z kolorowymi sałatkami i surówkami to nowy letni comfort food, przynoszący ...

Czym pod koniec lat 90. IKEA skradła podniebienia Polaków?

25 kwietnia 2018
Tylko w ubiegłym roku klienci IKEA Kraków zjedli 2,5 miliona klopsików i ponad 900 tysięcy ...

Za nami Marketplace International 2018

25 kwietnia 2018
W czwartek 12 kwietnia w RDS w Dublinie odbyło się organizowane przez Bord Bia - Irlandzka ...

Sphinx wiosną serwuje bób, cytryny i szparagi

24 kwietnia 2018
Restauracje Sphinx wprowadziły nową sezonową, wkładkę, w której pojawiło się pięć dań inspirowanych ...

Deli Catering partnerem MCK w Katowicach

24 kwietnia 2018
To kolejny krok Deli Catering w realizacji strategii umacniania pozycji lidera na krajowym ...

Nowe warsztaty w Makro

24 kwietnia 2018
W Akademii Inspiracji Makro w Warszawie ruszają nowe warsztaty dedykowane sektorowi handlu ...

Franczyzobiorcy: Z Makarunem da się zarobić

24 kwietnia 2018
Pięć nowych punktów na makarunowej mapie Polski - to bilans pierwszego kwartału działania ...

Już 40 „kupców” na IV Sweets & Coffee Forum 2018

23 kwietnia 2018
Już ponad 40 osób bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, inwestycje itp. ...

Nowoczesne technologie w Grubym Benku

23 kwietnia 2018
Dotąd stosowane tylko przez największych światowych graczy rozwiązanie, wkracza do rodzimych ...

Kolejny Meat & Fit otwarty

23 kwietnia 2018
W minionym tygodniu został uruchomiony nowy lokal Meat & Fit. Znajduje się w Częstochowie, ...

Prezes North Food: Przed nami intensywny czas rozwoju

18 kwietnia 2018
Spółka działa na rynku od 16 lat. Obecnie zarządza 42 restauracjami. W styczniu 2016 roku ...

Nowa sieć w szeregach ZP HoReCa

18 kwietnia 2018
Do Związku Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu dołączyła znana warszawska sieć Bułkę ...

Grupa Żywiec czeka na sezon

18 kwietnia 2018
Grupa Kapitałowa Żywiec opublikowała kwartalne sprawozdania finansowe. Niesprzyjająca pogoda ...

Szef kuchni restauracji Capri o grillu po włosku

18 kwietnia 2018
Włoskie jedzenie kojarzy nam się przede wszystkim z makaronami, pizzą oraz pysznymi pomidorowymi ...

Ostatnie zlecenia na reklamę do Nowości Gastronomicznych

17 kwietnia 2018
Tym razem na łamach najbliższego wydania Nowości Gastronomicznych zaprezentujemy zespół Rest ...

Rośnie portfolio Sphinxa

17 kwietnia 2018
Sieć Sphinx, należąca do Sfinks Polska, uruchomiła kolejną restaurację. Nowy lokal usytuowany ...

Nowy F&B Manager w balickim Hilton Garden Inn

17 kwietnia 2018
Nowym kierownikiem działu gastronomii w przylotniskowym hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport ...

Brasserie w Zamku Topacz przyjmuje gości

17 kwietnia 2018
Zamek Topacz przygotował nową, kulinarną propozycję dla wszystkich swoich gości. 16 kwietnia ...

Badanie: Jak Polacy postrzegają kuchnię polską?

16 kwietnia 2018
Kuchnia polska ma smak słony, a typowe polskie potrawy to bigos, żurek i kotlety schabowe ...

Nowy szef kuchni w Hilton Garden Inn Kraków Airport

16 kwietnia 2018
Ster w kuchni restauracji L'atmosphere, mieszczącej się w hotelu Hilton Garden Inn Kraków ...

Wiosenno-letnie menu w Qubus Hotel

16 kwietnia 2018
Od 12 kwietnia do 12 restauracji Qubus Hotel weszło nowe, wiosenno-letnie menu. Tym razem ...

ORZO otwiera kolejny lokal i wprowadza nowe menu

12 kwietnia 2018
Marka, która aktualnie posiada dwie restauracje – w Warszawie i Krakowie, przygotowuje ...

Whisky Live Warsaw w nowej lokalizacji

12 kwietnia 2018
Znana jest nowa lokalizacja Whisky Live Warsaw. Tegoroczna, piąta edycja festiwalu odbędzie ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...436   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Michał Czeladzki o wołowinie

Michał Czeladzki szef kuchni Marcelino Chleb i Wino

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako "RODO", "ORODO", "GDPR" lub "Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych").
W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Państwa danych oraz zasadach, na jakich będzie się to odbywało po dniu 25 maja 2018 roku. Poniżej znajdą Państwo podstawowe informacje na ten temat. Proszę pamiętać, że w razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości w tym zakresie możesz skontaktować się z nami wysyłając e-mail na adres biuro@brogb2b.pl.


Kto będzie administratorem Państwa danych?
Administratorem Państwa danych będziemy my: BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. z siedzibą w Warszawie (dalej będziemy używać skrótu "BROG B2B"). Szczegółowe informacje dotyczące administratora znajdują się w polityce prywatności.

O jakich danych mówimy?
Chodzi o dane osobowe, które są zbierane w ramach korzystania przez Państwa z naszych usług, w tym portali internetowych i innych funkcjonalności udostępnianych przez BROG B2B (np. subskrypcja bezpłatnych newsletterów czy formularz zamówień).

Dlaczego chcemy przetwarzać Państwa dane?
Przetwarzamy te dane w celach opisanych w polityce prywatności.

Komu możemy przekazać dane?
Zgodnie z obowiązującym prawem Państwa dane możemy przekazywać podmiotom przetwarzającym je na nasze zlecenie, np. podwykonawcom naszych usług oraz podmiotom uprawnionym do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa np. sądom lub organom ścigania – oczywiście tylko gdy wystąpią z żądaniem w oparciu o stosowną podstawę prawną.

Jakie mają Państwo prawa w stosunku do swoich danych?
Mają Państwo między innymi prawo do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania. Mogą Państwo także wycofać zgodę na przetwarzanie danych osobowych, zgłosić sprzeciw oraz skorzystać z innych praw wymienionych szczegółowo w Polityce Prywatności. Tam też znajdą Państwo informacje jak zakomunikować nam Twoją wolę skorzystania z tych praw.

UKRYJ TE INFORMACJE