AmRest odnotowuje kolejne wzrosty

25 października 2017
Według wstępnych wyników za trzeci kwartał br. AmRest Holdings SE, właściciel siedmiu sieci ...

Makro dla wizjonerów w gastronomii

25 października 2017
Sieć hurtowni wprowadza trzy nowe marki własne z myślą o gastronomii. Makro Chef, Makro Professional ...

Uczestnik Piekielnej Kuchni otworzył restaurację

24 października 2017
Nowy lokal ruszył w Białymstoku przy ulicy Warszawskiej 39. Współwłaścicielem jest szef kuchni ...

Burger King z nagrodą za najlepsze materiały rekrutacyjne

24 października 2017
Po raz kolejny nagrodzono najbardziej pomysłowych i kreatywnych pracodawców w Polsce. 19 ...

Ruszył kolejny lokal Gorąco Polecam Nowakowski

24 października 2017
Sieć uruchomiła swój kolejny warszawski lokal. Nowa piekarnio-cukiernia została otwarta w ...

Nowa pizzeria w Koszalinie

24 października 2017
Otwarta w maju tego roku, po gruntownej modernizacji, koszalińska Galeria Emka nie zwalnia ...

Inauguracja drugiej edycji programu

23 października 2017
Rozpoczęła się druga edycja – programu edukacyjnego dla uczniów szkół gastronomicznych, ...

Znamy zwycięzców I edycji konkursu kulinarnego

23 października 2017
Konkurs jest organizowany przez firmę Rational i jest dedykowany młodym kucharzom. Zwycięzcami ...

Światowy ekspert w dziedzinie Whisky odwiedziła Polskę

23 października 2017
Trend na whisky w ciągu ostatnich paru lat staje się w Polsce coraz bardziej popularny, nie ...

Nowy lokal gastronomiczny w Poznaniu

20 października 2017
Green it - sieć punktów oferujących zdrowe przekąski i posiłki, dołączyła do oferty Manufaktury. ...

Kulisy zawodu zdradza szef kuchni Vapiano

20 października 2017
Kim są osoby, które kreują smaki i tworzą menu  restauracji? Jak wygląda ich codzienna ...

Green Caffè Nero na warszawskim Muranowie

20 października 2017
Niedawno na mapie Warszawy pojawiła się nowa 53. w Warszawie kawiarnia Green Caffè Nero. ...

Nowi członkowie w ZP HoReCa

20 października 2017
Stava – lider na rynku usług dostawy posiłków oraz Święta Krowa z Poznania przyłączyły ...

Zgoda na przejęcie Piwiarni Warki przez Sfinks niepotrzebna

20 października 2017
Sfinks Polska, zarządzający restauracjami Sphinx, Chłopskie Jadło, Wook i Fabryka Pizzy, ...

Papa John’s planuje ponad 20 lokali

20 października 2017
Znana na całym świecie pizzeria sieciowa, jeden z trzech światowych liderów w produkcji i ...

Nowy szef kuchni w Hotelu Kossak

19 października 2017
Stery w kuchni krakowskiego czterogwiazdkowca objął – posiadający ponad 20-letnie doświadczenie ...

W najbliższym numerze Nowości Gastronomicznych!

19 października 2017
Bohaterem numeru będzie Sylweriusz Faruga, President Marki blue frog, właśnie debiutującej ...

Wrocław: Secesyjna kamienica z restauracją

19 października 2017
Przez lata w kamienicy na południowej pierzei Rynku działał salon Mody Polskiej. Na początku ...

Konkursy piwowarstwa domowego coraz bardziej prestiżowe

19 października 2017
W każdym sporcie czy hobby, prędzej czy później pojawia się potrzeba rywalizacji i rozstrzygnięcia ...

Nowe menu w Amber Room

19 października 2017
Restauracja łączy polską tradycję z najlepszymi elementami i trendami kuchni europejskiej. ...

Sieć Felix Chicken rozwija portfolio

18 października 2017
Dotarliśmy do informacji, że w ostatnim czasie zostały otwarte dwa kolejne lokale marki Felix ...

Blue frog debiutuje we Wrocławiu

18 października 2017
Nowa sieć, która wkroczyła właśnie na polski rynek, należy do holdingu AmRest. To koncept ...

Zmiany w menu w Qubus Hotel

18 października 2017
Tym razem sieć Qubus Hotel postanowiła całkowicie zmienić kartę menu. W jesienno-zimowym ...

Nowy koncept Salad Story

17 października 2017
WrapMe! by Salad Story to miejsce stworzone dla tych, którzy uwielbiają szybkie jedzenie ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...424   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Ekspert o systemach motywacyjnych w hotelu

Robert Węglarz właściciel firmy szkoleniowo-doradczej Alchemia Hotelarstwa

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.