Włoskie i francuskie śniadanie, czyli sposób na poranek

9 października 2017
Już od wielu lat czerpiemy inspiracje z dwóch najlepszych kuchni świata. Przygotowujemy wspaniałe ...

Kebab najchętniej wybieranym posiłkiem na mieście

9 października 2017
Polak na mieście jada kilka razy w miesiącu. Zdecydowanie najczęściej wybiera kebab, a za ...

Irlandzki sektor spożywczy wzmacnia trwałe relacje z Polską

9 października 2017
Ponad 25 przedstawicieli irlandzkiego sektora spożywczego odwiedzi w tym tygodniu Warszawę ...

EuroGastro i WorldHotel - wydarzenia na światowym poziomie

5 października 2017
22. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 11. Międzynarodowe Targi Wyposażenia ...

Prezes Mex Polska o rozwoju rynku

5 października 2017
Rosnący rynek - hasło, które powoduje wzrost aktywności i zwiększoną skłonność do nowych ...

Święto wina w hotelach Sofitel

5 października 2017
Luksusowa marka Sofitel zabiera wszystkich gości w fascynującą podróż do świata zmysłów podczas ...

KFC z ofertą śniadaniową

5 października 2017
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom swoich gości, sieć restauracji KFC poszerza ofertę o propozycje ...

Nowoczesne rozwiązania w Max Premium Burgers

4 października 2017
Na początku września sieć Max Premium Burgers otworzyła we Wrocławiu pierwszą restaurację ...

W Polsce ruszy produkcja whiskey

4 października 2017
Wolf Distillery to innowacyjny projekt, zakładający produkcję whiskey w Polsce. Destylarnia ...

Menu w Albertinie inspirowane podróżą do Francji

4 października 2017
Dominikańska 3 w Krakowie to adres dobrze znany koneserom wyjątkowych smaków. Znajdująca ...

Wegetariański Bar Mleczny w Warszawie

3 października 2017
Już w najbliższą środę 4 października odbędzie się otwarcie Wegetariańskiego Baru Mlecznego, ...

Sieć Olimp powiększyła się o kolejne lokale

3 października 2017
W ostatni weekend września, Grupa Gastromall zadebiutowała w nowo otwartym Centrum Handlowym ...

Hilton Garden Inn Kraków Airport znowu zaskakuje

3 października 2017
28 września 2017, III piętro, pusta, surowa przestrzeń biurowa w budynku hotelu Hilton Garden ...

Właściciel marki Biesiadowo o rynku i planach

29 września 2017
Polacy coraz częściej jadają w restauracjach, a to pozytywnie przekłada się na rozwój sektora ...

I Międzynarodowe Mistrzostwa Młodych Sommelierów

28 września 2017
Przed nami pierwsza edycja Międzynarodowych Mistrzostw Młodych Sommelierów Calvet Sommelier ...

Stopiątka zainwestuje w rozwój 1,5 mln zł

27 września 2017
W całej Polsce funkcjonuje już 40 pizzerii Stopiątka. Jednak sieć dopiero nabiera rozpędu. ...

Makro Polska partnerem Gault&Millau Tour 2017

27 września 2017
Narracyjność jedzenia czy korzystanie z dóbr pola i łąki to najnowsze trendy w świecie gastronomii, ...

AmRest rozpoczyna współpracę z PizzaPortal.pl

27 września 2017
Na mocy strategicznej współpracy z AmRest na polskim rynku, do oferty Pizzaportal.pl dołączyło ...

Transmisje na żywo z Kongresu Szefów Kuchni 2017

25 września 2017
Kongres Szefów Kuchni to największe spotkanie szefów kuchni w Polsce, które w tym roku odbędzie ...

Spotkajmy się na Polagra Gastro i Invest Hotel

25 września 2017
Przedstawiciele redakcji Świata Hoteli, Nowości Gastronomicznych, Sweets & Coffee oraz ...

Wrześniowe Nowości Gastronomiczne już na rynku!

25 września 2017
Niekwestionowany lider zasięgu w grupie restauratorów! Czasopismo dostępne bezpłatnie dla ...

Nowy szef w Belvedere

22 września 2017
Popularny szef kuchni dołączył do załogi restauracji. Sebastian Olma został szefem kreatywnym. ...

O znaczeniu lokalizacji na XV Food Business Forum 2017

21 września 2017
Jest ważna, ale przede wszystkim musi być dopasowana do konceptu; trafny wybór lokalu może ...

Lukoil inwestuje w koncept Food Point

21 września 2017
– Amic Polska konsekwentnie podąża za trendami panującymi na rynku paliwowym, które ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...424   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Ekspert o systemach motywacyjnych w hotelu

Robert Węglarz właściciel firmy szkoleniowo-doradczej Alchemia Hotelarstwa

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.