Już za trzy tygodnie XV Food Business Forum 2017

23 sierpnia 2017
Przedstawiciele 4 000 restauracji i punktów gastronomicznych, ponad 60 „kupców”, ...

Ekspertka kuchni libańskiej dla Sphinx

23 sierpnia 2017
Granat, harissa i ciecierzyca - to kluczowe składniki dań z nowej wkładki w restauracjach ...

Tychy: Restauracja z widokiem na murawę

23 sierpnia 2017
Serwująca dania kuchni międzynarodowej, często w towarzystwie muzyki na żywo restauracja swoich ...

Katowice zyskają ciekawą restaurację

23 sierpnia 2017
Lokal powstaje na ostatnim piętrze budynku Altus. Aktualnie dobiegają końca prace remontowe. ...

Nowy meksykański lokal na Saskiej Kępie

22 sierpnia 2017
W tej chwili sieć posiada dwa lokale w Warszawie i dalej rozwija swoje portfolio. Właściciele ...

Rusza pierwszy Max Premium Burgers w Polsce

22 sierpnia 2017
Najstarsza szwedzka sieć restauracji szybkiej obsługi wchodzi na polski rynek. Pierwszy lokal ...

Piwa Bierhalle nagrodzone

22 sierpnia 2017
W miniony weekend odbyły się 47 Chmielaki w Krasnymstawie, czyli największy i najstarszy ...

Znamy zwycięzców Mistrzostw Burgerowych 2017

22 sierpnia 2017
Wielcy wygrani czwartej edycji Mistrzostw Burgerowych na Festiwalu Food Trucków Żarcie Na ...

Żywiec Zdrój o Forum Rynku Gastronomicznego

21 sierpnia 2017
Już drugi rok z rzędu bierzemy udział w Food Business Forum. Zdecydowaliśmy się wesprzeć tę ...

Kolejna inwestycja sieci NAT

21 sierpnia 2017
Jak poinformował nas Rafał Kincer, dyrektor ds. operacyjnych sieci hoteli NAT, właśnie trwa ...

Ruszyła kolejna Pizza Hut

21 sierpnia 2017
Najnowsza restauracja tej popularnej sieci ruszyła 18 sierpnia w legionowskim centrum handlowym ...

Dyrektor Gringo Bar na XV Food Business Forum 2017

21 sierpnia 2017
Olek Pobikrowski, dyrektor ds. rozwoju sieci Gringo Bar, zabierze głos w panelu dyskusyjnym ...

Nowa restauracja w Sopocie

21 sierpnia 2017
Do 26 sierpnia w Sopocie odbywają się Mistrzostwa Świata Katamaranów A-class, które będą ...

Cukiernik Hotelu Le Regina o słodkościach na lato

21 sierpnia 2017
Deser ma cudowne właściwości, gdyż jest to nie tylko duży zastrzyk energii, ale także najlepszy ...

SCM o Forum Rynku Gastronomicznego

17 sierpnia 2017
Business Speed Dating podczas Food Business Forum to fantastyczna formuła, dzięki której możemy ...

Warszawa przyjazna weganom

17 sierpnia 2017
Popularny wegański portal Happy Cow co roku publikuje ranking 10 najbardziej prowegańskich ...

Już blisko 60 „kupców” na XV Food Business Forum

17 sierpnia 2017
Gastronomista oraz Mazurkas Catering 360 to kolejne firmy, które poszerzyły grono „kupców”, ...

Nowa marka produktów od Fanex

16 sierpnia 2017
Tres Amigos to linia naturalnych dodatków gastronomicznych, stanowiąca zupełnie nową kategorię ...

Nowy, designerski bar w Gdańsku

16 sierpnia 2017
Jak udało nam się ustalić, przy ulicy Słowackiego w Gdańsku ruszył nowy bar serwujący wiele ...

Kolejny rekord liczby „kupców” na XV Food Business Forum

16 sierpnia 2017
Gastronomista oraz Mazurkas Catering 360 to kolejne firmy, które poszerzyły grono „kupców”, ...

Sanepid: Niedozwolone zastosowanie chia

16 sierpnia 2017
Główny Inspektor Sanitarny otrzymał informację o niedozwolonym zastosowaniu nasion szałwii ...

Jak wybrać odpowiednią zastawę?

16 sierpnia 2017
Choć dobra kuchnia zawsze będzie stanowiła podstawę atrakcyjności lokalu, to jednak dzisiaj ...

Nowa kantyna w krakowskim biurowcu

16 sierpnia 2017
Firma Meating Point Restaurants wynajęła 175 metrów kwadratowych na parterze biurowca Galileo ...

Hotel i restauracja Zamek w Bytowie do dzierżawy

16 sierpnia 2017
Bytowskie Centrum Kultury ogłosiło przetarg nieograniczony na najem powierzchni z przeznaczeniem ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...420   następna »

Personalia

Nowy szef kuchni w Hotelu Kossak

19 października 2017

Komentarz

Komentarz dnia

Janusz Mitulski o polskim rynku

Janusz Mitulski dyrektor ds. rozwoju na Europę Środkowo-Wschodnią i Kraje Bałtyckie Marriott International

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.