Ekspert radzi: Jaki ekspres wybrać

2 marca 2017
Chcesz otworzyć kawiarnię, cukiernię, lodziarnię? Jeśli tak, jednym z pierwszych dylematów ...

Czy i kiedy warto ruszyć z franczyzą?

2 marca 2017
Najbardziej rozwijającymi się segmentami rynku gastronomicznego w Polsce są kawiarnie, cukiernie ...

Gastromall nie zwalnia tempa

2 marca 2017
Z początkiem marca działalność zainaugurowała restauracja Olimp, znajdująca się w Centrum ...

Ruszył nowy Makarun

1 marca 2017
W ostatnim dniu lutego swoich pierwszych gości przyjął najnowszy lokal sieci spaghetterii ...

Bobby Burger w kolejnym mieście

1 marca 2017
Jak udało nam się ustalić, sieć najpopularniejszych slowfoodowych restauracji w Polsce - ...

Mamy zaproszenia na EuroGastro i WorldHotel 2017!

1 marca 2017
Redakcje czasopism Nowości Gastronomiczne, Świat Hoteli, Sweets & Coffee oraz portalu ...

LEDS-C4 Sponsorem III Sweets & Coffee Forum 2017

28 lutego 2017
Sponsorem trzeciej edycji Forum Rynku Kawiarni - Cukierni - Lodziarni - Piekarni została firma ...

Własna gastronomia - jak zacząć?

27 lutego 2017
Otwarcie nowego lokalu to z pewnością jeden z bardziej ekscytujących momentów w życiu każdego ...

O urządzeniach chłodniczych w Nowościach Gastronomicznych

27 lutego 2017
W marcowym wydaniu ulubionego czasopisma polskich restauratorów poruszymy kwestię urządzeń ...

Restauracja Naturel zamknięta

27 lutego 2017
Lokal, który właśnie zakończył swoją działalność, znajdował się w warszawskiej galerii Royal ...

Kredyt inwestycyjny czy kredyt obrotowy?

27 lutego 2017
Kredyt inwestycyjny lub obrotowy to podstawa rozwoju każdej firmy. Bez cyklicznych inwestycji ...

Deska serów – jak ją skomponować?

24 lutego 2017
Wyobraźmy sobie, że deska serów – zazwyczaj okrągła i obrotowa – to kula ziemska ...

Tylko teraz niższe ceny na Sweets & Coffee Forum 2017

23 lutego 2017
Karty Business oraz powierzchnie pod stoiska jeszcze tylko do końca lutego można nabyć w najniższej ...

Sommelier: karta idealna

23 lutego 2017
Skomponowanie karty win dla restauracji to zadanie, do którego nie wystarczy wiedza o świecie ...

Trzeci punkt nowej sieci Gastromall

22 lutego 2017
W grudniu zeszłego roku rozpoczęły działalność pierwsze lokale marki w krakowskim Axisie ...

Forum Gdańsk z nową restauracją

22 lutego 2017
W ramach inwestycji zrewitalizowany zostanie budynek, w którym wcześniej działało przedszkole ...

Grycan: klasyczne smaki wciąż na topie

22 lutego 2017
Rok 2016 był dla marki Grycan – Lody od pokoleń bardzo udany zarówno jeśli chodzi o ...

Praca w niedziele i święta w gastronomii

22 lutego 2017
To dość istotny temat szczególnie w 2017 r., kiedy trwają pracę nad ustawą o zakazie handlu ...

Gastronomia coraz istotniejsza w centrach handlowych

22 lutego 2017
Nowoczesne obiekty handlowe to już nie tylko miejsca zakupów, ale miejsca spotkań, spędzania ...

Restauracje Sphinx z nowościami

21 lutego 2017
„Kofta, za’atar i daktyle”- to propozycja sześciu dań inspirowanych bliskowschodnimi ...

Tłusty czwartek u Grycana

21 lutego 2017
23 lutego, z okazji tłustego czwartku, goście lodziarnio-kawiarni Grycan – Lody od ...

Czy Polacy wpadają w pułapki śniadaniowe?

21 lutego 2017
Najważniejszy posiłek dnia w Polsce to oczywiście śniadanie. Jego spożywanie według badań ...

Oficjalne otwarcie nowego oddziału Deli Catering

21 lutego 2017
Podczas uroczystego przyjęcia marka Deli Catering świętowała otwarcie nowego oddziału w Gdyni. ...

Tradycyjne pieczywo wciąż numerem jeden

21 lutego 2017
Chleb – uniwersalny dodatek do wielu potraw, gości na stołach Polaków od niepamiętnych ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...404   następna »

Komentarz

Komentarz dnia

Dyrektor DeSilva o śniadaniach

Paweł Laskowski dyrektor gastronomii Hotele DeSilva

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.