Rada programu „Szef dla Młodych Talentów” wybrana

16 grudnia 2016
Wybitni szefowie kuchni, laureaci Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska, będą wspierać ...

Gruby Benek planuje rozwój

15 grudnia 2016
Otwarcie kolejnego lokalu nastąpiło 10 grudnia br. w Gdańsku przy ul. Jeleniogórskiej 61 A. ...

7 składników świątecznego menu, którym nikt się nie oprze

15 grudnia 2016
Co to znaczy comfort food? Najprościej ujmując, to jedzenie, które sprawia, że czujemy się ...

Szara strefa zjada gastronomię

15 grudnia 2016
Nawet powyżej 50 proc. obrotów – tyle może wynosić poziom szarej strefy w pojedynczym ...

Sylwester tuż, tuż – sprawdź szeroką ofertę na Horecalink.pl

15 grudnia 2016
Koniec roku zbliża się szybkimi krokami, już za chwilę zasiądziemy przy Wigilijnym stole, ...

Dyrektor krakowskiego Hiltona o rynku i planach

15 grudnia 2016
- Rozwój potencjału biznesowego miasta będzie determinował pojawianie się hotelowych marek, ...

Dlaczego warto wybrać wołowinę wysokiej jakości?

15 grudnia 2016
Wołowina z certyfikatem systemu jakości Quality Meat Program (QMP) gwarantuje to co najlepsze ...

Czy gastronomii grożą spadki obrotów?

14 grudnia 2016
Obroty w punktach gastronomicznych ulokowanych w centrach handlowych spadną o 451 milionów ...

Znamy plany rozwoju Makarun

14 grudnia 2016
W rozmowie z nami Marcin Szworak, właściciel sieci spaghetterii, zdradził w jakich lokalizacjach ...

Jak zostać najemcą gastronomicznym?

14 grudnia 2016
Sieci gastronomiczne szukając lokalizacji pod swoje nowe punkty analizują szereg czynników. ...

Największa piekarnia Grzybki otwarta

14 grudnia 2016
Dziś (14 grudnia) pierwszych gości przyjął nowy punkt firmowy sieci piekarni Grzybki. Zlokalizowany ...

Dobór wina do wigilijnych potraw

14 grudnia 2016
Im bliżej Bożego Narodzenia, tym coraz częściej zaczynamy zastanawiać się nad świątecznym ...

Wrocław: Druga restauracja Mango Mama

13 grudnia 2016
Właściciele wrocławskiego lokalu postanowili wyjść naprzeciw oczekiwaniom swoich gości i ...

Gdzie jadł premier Węgier?

13 grudnia 2016
Wiktor Orban spotkał się z Jarosławem Kaczyńskim w krakowskiej restauracji tuż obok Wawelu. ...

Mrożone produkty gwarantują świeżość i trwałość

13 grudnia 2016
Bez mrożonek nie obejdzie się żadna restauracja. Są one alternatywą dla świeżych warzyw, owoców, ...

Pizza Hut w kolejnej galerii

13 grudnia 2016
Kolejna restauracja największej sieci pizzerii na świecie zostanie otwarta w powstającej ...

Makro partnerem gali Gault&Millau

13 grudnia 2016
Sieć hurtowni Makro Cash&Carry Polska, promująca nowe trendy kulinarne oraz polską gastronomię, ...

Szefowie kuchni na 2017 rok

13 grudnia 2016
Na rynek HoReCa trafiło drugie wydanie Kalendarza Smarten z szefami kuchni i cukierni. Po ...

Jakie trunki na świątecznym stole

12 grudnia 2016
Smak dań i słodkości podczas Świąt Bożego Narodzenia dopełniają napoje. Także i one stanowią ...

Nie tylko barszcz i karp na Wigilię

12 grudnia 2016
Plastikowe talerzyki, barszcz instant, mandarynki rozłożone w sali konferencyjnej to typowy ...

Nowa restauracja Mateusza Gesslera

7 grudnia 2016
Goście Hali Koszyki mogą już korzystać z oferty kulinarnej jednego z trzech lokali popularnego, ...

Jakich błędów unikać otwierając lokal?

7 grudnia 2016
Uruchomienie nowego lokalu to z pewnością jeden z bardziej ekscytujących momentów w życiu ...

Makro Partnerem portalu Horecanet.pl

7 grudnia 2016
Do grona Partnerów najważniejszego portalu branży HoReCa ponownie dołączyła sieć hurtowni ...

Dobry rok dla krakowskich restauracji

7 grudnia 2016
Prestiżowy Żółty Przewodnik Gault&Millau już po raz trzeci docenił polskie restauracje, ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...397   następna »

Personalia

Nowa osoba w Vienna House

13 lutego 2017

Komentarz

Komentarz dnia

Grycan: klasyczne smaki wciąż na topie

Marcin Snopkowski dyrektor generalny Grycan – Lody od pokoleń

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.