Stały i zaangażowany zespół – czy to dziś możliwe?

3 stycznia 2018
Profesjonalnie przeprowadzony nabór to dobry początek współpracy z nowym pracownikiem. To, ...

Gastronomia rezygnuje z jaj klatkowych

3 stycznia 2018
W 2017 roku mnóstwo firm polskich i międzynarodowych zrezygnowało z używania i sprzedaży ...

Helios chce stworzy sieć restauracji

3 stycznia 2018
Do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów wpłynął wniosek spółki Helios oraz dwóch przedsiębiorców. ...

Wkrótce kolejna Krowarzywa

2 stycznia 2018
Popularna marka, działająca do niedawna tylko w Warszawie, kontynuuje swój rozwój poza granicami ...

Stały i zaangażowany zespół – czy to dziś możliwe?

2 stycznia 2018
Już od kilku lat dominującym wyzwaniem dla gastronomów jest zapewnienie odpowiedniej obsady ...

Właścicielka Białej Róży o zarządzaniu i planach

2 stycznia 2018
Restauratorka z powołania, której najbardziej zależy na zadowoleniu gości. Serwuje taką kuchnię, ...

400. restauracja McDonald’s otwarta

2 stycznia 2018
Działalność rozpoczęła kolejna restauracja sieci McDonald’s w Polsce. Nowy lokal powstał ...

ZP HoReCa dołącza do ZPP

28 grudnia 2017
Związek Pracodawców HoReCa dołączył do grona członków Związku Przedsiębiorców i Pracodawców. ...

Piwowar Stara Zajezdnia Kraków by DeSilva o trendach

28 grudnia 2017
W związku z rozwojem piwnej sceny w Polsce i na świecie zauważamy w ostatnich latach ogromny ...

Nowe Nowości Gastronomiczne już na rynku!

21 grudnia 2017
Niekwestionowany lider zasięgu w grupie restauratorów! Czasopismo dostępne bezpłatnie dla ...

Autorskie menu w Zamku Kliczków

21 grudnia 2017
Od 21 grudnia goście Restauracji w Zamku Kliczków będą mogli skosztować autorskich dań Mariusza ...

Kawiarnia i spaghetteria w Galerii Malta

21 grudnia 2017
Galeria Malta rozszerza ofertę z segmentu gastronomii. Klientów poznańskiego centrum zaprasza ...

MAX Premium Burgers zwycięzcą w teście smaku

20 grudnia 2017
Szwedzka sieć restauracji, MAX Premium Burgers zwyciężyła w teście smaku przeprowadzonym ...

Gruby Benek podsumowuje rok pod kątem marketingowym

20 grudnia 2017
W dniu 16 grudnia w lokalu sieci Gruby Benek w Bartoszycach nastąpiło rozstrzygnięcie konkursu ...

Monin Cup Junior 2017 rozstrzygnięty

20 grudnia 2017
Zwycięzcą Gali Finałowej Monin Cup Junior Poland 2017, która odbyła się 7 grudnia w Zespole ...

Muzeum Wódki otwarte dla wszystkich

19 grudnia 2017
Takiego Muzeum Warszawa jeszcze nie miała. 16 grudnia, w samym centrum miasta, przy ulicy ...

Meat & Fit rośnie w siłę

19 grudnia 2017
Po uruchomieniu lokalu Meat & Fit w Pile (woj. wielkopolskie) w listopadzie, przyszedł ...

Znany szef w Belvedere

18 grudnia 2017
Do zespołu prestiżowej marki Belvedere Gourmet Group dołączy - posiadający ponad 20-letnie ...

Nowe Bierhalle z własnym browarem

18 grudnia 2017
W ostatnią sobotę, 16 grudnia, działalność rozpoczęła restauracja Bierhalle w Centrum Handlowym ...

Finger food - kreatywne przekąski na karnawał

18 grudnia 2017
Dobre finger food to estetycznie ułożone, smaczne przekąski przygotowane tak, aby można ...

Szef kuchni i sommelier za sterami Odkupienia Win

15 grudnia 2017
Odkupienie Win to niezwykle klimatyczne miejsce, znajdujące się na warszawskim Żoliborzu, ...

Bistro Meat & Fit z ofertą wegańską

15 grudnia 2017
Obserwując panujący od jakiegoś czasu wśród konsumentów trend ograniczania spożycia mięsa ...

Restauratorze, kucharzu! Ostatnie dni na zgłoszenia!

15 grudnia 2017
Jeszcze tylko do 20 grudnia można wysyłać zgłoszenia do udziału w V Mistrzostwach Polski ...

Nowe menu OVO Bar & Restaurant

14 grudnia 2017
Kaczka w mandarynkowej glazurze, polędwica z jelenia szlachetnego podana z owsianką z topinamburem, ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...431   następna »

Komentarz

Komentarz dnia

Silver tsunami - nowa grupa gości hoteli

Robert Moskwa dyrektor marketingu i sprzedaży Uzdrowisko Konstancin-Zdrój

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.