Rynek gastronomiczny nieustannie się zmienia

27 października 2017
Według autorów „Raportu Gastronomicznego 2016” rynek gastronomiczny w Polsce ...

Rynek Gastronomiczny w Polsce - RAPORT 2017

27 października 2017
Publikacja roku dostępna całkowicie bezpłatnie dla: min. 35 tys. użytkowników horecanet.pl, ...

Jesienne przepisy – menu rozgrzewające

26 października 2017
Zaproszenie gości do restauracji, kiedy pogoda nie sprzyja, to wyzwanie. Zamykane są ogródki ...

Nowe osoby w kuchni Marriott Warsaw Hotel

26 października 2017
Ster kuchni w warszawskim hotelu Marriott od 1 października br. objął nowy szef - Paweł Kałuski. ...

Deli Catering wsparło kulinarnie galę PGE Ekstraligi

26 października 2017
Już po raz trzeci za przygotowanie gali odpowiadała agencja Endorfina Events. Na tak ważnej ...

Nowa restauracja w miejscu Aioli

26 października 2017
Po pięciu latach tworzenia miejskiej atmosfery, współwłaściciele i zespół dotychczasowej ...

Wina i oliwy świata przybywają do Warszawy

26 października 2017
Targi Wine Expo Poland i Warsaw Oil Festival to prawdziwa gratka dla miłośników i znawców ...

200 pomysłów na własny biznes

26 października 2017
W dniach 26-28 października w Warszawie odbędą się XV Targi Franczyzy, w których weźmie udział ...

AmRest odnotowuje kolejne wzrosty

25 października 2017
Według wstępnych wyników za trzeci kwartał br. AmRest Holdings SE, właściciel siedmiu sieci ...

Makro dla wizjonerów w gastronomii

25 października 2017
Sieć hurtowni wprowadza trzy nowe marki własne z myślą o gastronomii. Makro Chef, Makro Professional ...

Uczestnik Piekielnej Kuchni otworzył restaurację

24 października 2017
Nowy lokal ruszył w Białymstoku przy ulicy Warszawskiej 39. Współwłaścicielem jest szef kuchni ...

Burger King z nagrodą za najlepsze materiały rekrutacyjne

24 października 2017
Po raz kolejny nagrodzono najbardziej pomysłowych i kreatywnych pracodawców w Polsce. 19 ...

Ruszył kolejny lokal Gorąco Polecam Nowakowski

24 października 2017
Sieć uruchomiła swój kolejny warszawski lokal. Nowa piekarnio-cukiernia została otwarta w ...

Nowa pizzeria w Koszalinie

24 października 2017
Otwarta w maju tego roku, po gruntownej modernizacji, koszalińska Galeria Emka nie zwalnia ...

Inauguracja drugiej edycji programu

23 października 2017
Rozpoczęła się druga edycja – programu edukacyjnego dla uczniów szkół gastronomicznych, ...

Znamy zwycięzców I edycji konkursu kulinarnego

23 października 2017
Konkurs jest organizowany przez firmę Rational i jest dedykowany młodym kucharzom. Zwycięzcami ...

Światowy ekspert w dziedzinie Whisky odwiedziła Polskę

23 października 2017
Trend na whisky w ciągu ostatnich paru lat staje się w Polsce coraz bardziej popularny, nie ...

Nowy lokal gastronomiczny w Poznaniu

20 października 2017
Green it - sieć punktów oferujących zdrowe przekąski i posiłki, dołączyła do oferty Manufaktury. ...

Kulisy zawodu zdradza szef kuchni Vapiano

20 października 2017
Kim są osoby, które kreują smaki i tworzą menu  restauracji? Jak wygląda ich codzienna ...

Green Caffè Nero na warszawskim Muranowie

20 października 2017
Niedawno na mapie Warszawy pojawiła się nowa 53. w Warszawie kawiarnia Green Caffè Nero. ...

Nowi członkowie w ZP HoReCa

20 października 2017
Stava – lider na rynku usług dostawy posiłków oraz Święta Krowa z Poznania przyłączyły ...

Zgoda na przejęcie Piwiarni Warki przez Sfinks niepotrzebna

20 października 2017
Sfinks Polska, zarządzający restauracjami Sphinx, Chłopskie Jadło, Wook i Fabryka Pizzy, ...

Papa John’s planuje ponad 20 lokali

20 października 2017
Znana na całym świecie pizzeria sieciowa, jeden z trzech światowych liderów w produkcji i ...

Nowy szef kuchni w Hotelu Kossak

19 października 2017
Stery w kuchni krakowskiego czterogwiazdkowca objął – posiadający ponad 20-letnie doświadczenie ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...428   następna »

Komentarz

Komentarz dnia

Agnieszka Wranka: Nauka i poczucie humoru to mój klucz

Agnieszka Wranka dyrektor Hotel Indigo Krakow – Old Town

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.