Przedstawiciele 3500 lokali na XIV Food Business Forum

20 października 2016
Już 8 listopada w Sheraton Warsaw Hotel reprezentanci 3500 restauracji i punktów gastronomicznych ...

Nowa restauracja Sphinx

20 października 2016
Sieć gastronomiczna należąca do Sfinks Polska wzbogaciła się o kolejny lokal. Tym razem w ...

Już 49 „kupców” sieciowych spotka się z dostawcami!

19 października 2016
Amrit Kebab, Gruby Benek, Caffe Moya... przedstawiciele m.in. tych marek gastronomicznych ...

Food court z widokiem na las

19 października 2016
Galeria Młociny ujawnia plany dotyczące strefy gastronomicznej, która będzie jedynym takim ...

10 zalet systemów POS dla restauracji z obsługą kelnerską

19 października 2016
Szybkie przekazanie do kuchni zamówienia, dobra kolejność wydania potraw, dzielenie rachunków, ...

Unilever wystawcą XIV Food Business Forum 2016

19 października 2016
Producent profesjonalnych produktów dla szefów kuchni firma Unilever Food Solutions dołączyła ...

Moda na wieprzowinę dotarła do 7 Street

19 października 2016
Do tej pory w restauracjach sieci wieprzowina występowała pod postacią szeroko ciętych żeberek ...

Nowa odsłona popularnej restauracji

18 października 2016
Restauracja La Rotisserie w ekskluzywnym hotelu Mamaison Le Regina, ciesząca się uznaniem ...

Technologia, która jest wsparciem dla restauracji

18 października 2016
Jak rozwojowo prowadzić restaurację? Jak zarządzać lokalem i być o krok przed konkurencją? ...

Sfinks z konkretnymi planami do końca roku

18 października 2016
Spółka nie zwalnia tempa. Od 1 grudnia uruchomi dziewięć nowych restauracji, a trzy kolejne ...

Lista potwierdzonych uczestników XIV Food Business Forum

18 października 2016
Ponad 200 firm i lokali gastronomicznych już potwierdziło swój udział w tegorocznym XIV ...

Bolarus wśród wystawców XIV Food Business Forum 2016

18 października 2016
Jeden z największych krajowych producentów urządzeń chłodniczych i niskotemperaturowych firma ...

Druga restauracja Ed Red otwarta

18 października 2016
Zgodnie z naszymi wcześniejszymi zapowiedziami informujemy, że wczoraj została otwarta druga ...

Zmysłowe inspiracje na Targach HORECA

18 października 2016
Połączenie tradycji i nowoczesności, aktualne trendy, rozbudowany program towarzyszący – ...

Znana smażalnia teraz także w Warszawie

18 października 2016
W miniony weekend miałam okazję odwiedzić nową restaurację, która powstała przy Al. Wilanowskiej, ...

Segafredo wystawcą XIV Food Business Forum 2016

17 października 2016
Należąca do Massimo Zanetti Beverage Group - jednego z wiodących w skali globu producentów ...

Lublin z kolejną restauracją sieciową

17 października 2016
Na rogu al. Kraśnickiej i ul. Jana Pawła II w Lublinie powstanie już szósta w mieście restauracja ...

Na śniadaniach nie wolno oszczędzać

17 października 2016
W naszej szerokości geograficznej przyjęło się, że poranny posiłek jest najważniejszy, a ...

Selgros wzbogaca ofertę dla HoReCa

17 października 2016
Selgros Cash&Carry i Transgourmet nieustannie poszerzają zakres usług dla branży HoReCa. ...

Berlin Döner Kebap w kolejnej lokalizacji

17 października 2016
Na początku października ruszył kolejny lokal popularnej sieci serwującej kebab. Punkt Berlin ...

Dobry pomysł na biznes to nie wszystko

17 października 2016
Każdego dnia w czyjejś głowie pojawia się pomysł, który wydaje się być przysłowiowym strzałem ...

Napoje na chłodniejsze dni

14 października 2016
Restauracje Sphinx, zarządzane przez Sfinks Polska, wprowadziły nowe napoje na jesień w ramach ...

Właściciel ZaKładka Food&Wine na XIV Food Business Forum

14 października 2016
Rafał Targosz, właściciel krakowskiej restauracji ZaKładka Food&Wine, zabierze głos w ...

Centrum Praskie Koneser wita trzech nowych najemców

14 października 2016
Część gastronomiczno-usługowa zyskuje właśnie trzech nowych najemców, którzy idealnie wpisują ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...393   następna »

Personalia

Zmiany kierownicze w Hilton

11 stycznia 2017

Komentarz

Komentarz dnia

Inspektorzy nie pochodzą z Krainy Deszczowców

Krzysztof Janiszewski współwłaściciel Senses Restaurant

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.