Ostatnie Karty Wstępu na XV Food Business Forum 2017

12 września 2017
Dla wszystkich właścicieli, którzy w tym roku nie zdążyli zgłosić swoich lokali do konkursu ...

Śliwka bohaterem u Grycana

12 września 2017
O tej porze roku śliwki smakują najlepiej. Sezon na nie trwa również w lodziarnio-kawiarniach ...

Dlaczego warto założyć konto walutowe?

12 września 2017
Konto walutowe to nic innego, jak rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy, na którym przechowuje ...

Green Caffè Nero po Hortexie i Tutti Frutti

12 września 2017
Dwa tygodnie od otwarcia pierwszej kawiarni Green Caffè Nero we Wrocławiu, w Galerii Dominikańskiej, ...

Konkurs Bocuse d’Or powraca do Polski

12 września 2017
Mamy bardzo dobrą wiadomość dla wszystkich młodych, utalentowanych adeptów sztuki kulinarnej. ...

Galeria Innowacji na targach Polagra Gastro

12 września 2017
W tym roku, podczas targów Polagra Gastro w Poznaniu, będzie można skorzystać z bezpłatnych ...

Posiedzenie KRGiC podczas XV Food Business Forum 2017

11 września 2017
Podsumowanie działalności w mijającym roku oraz plany na przyszłość zostaną omówione podczas ...

Nowa, francuska restauracja w Warszawie

11 września 2017
Szef kuchni Arkadiusz Wilamowski przedstawia francuskie smaki w nowej odsłonie. Restauracja ...

Meat & Fit po raz pierwszy na Dolnym Śląsku

11 września 2017
Po otwarciu w sierpniu br. lokalu Meat & Fit w Tarnowskich Górach (woj. śląskie) przyszedł ...

Finał konkursu organizowanego przez Kongres Szefów Kuchni

11 września 2017
Rozstrzygnięto konkurs Hasztag Kongresu Szefów Kuchni 2017. Zwycięzcą został Łukasz Banaszak ...

Karta Wstępu Restauratora na XV Food Business Forum 2017

7 września 2017
Dla wszystkich właścicieli, którzy w tym roku nie zdążyli zgłosić swoich lokali do konkursu ...

Etno Cafe w salonie Mercedesa

7 września 2017
W nowym salonie Mercedesa Grupy Wróbel, zlokalizowanym we Wrocławiu przy ul. Granicznej otwarto ...

Gringo Bar: Rozwój nowych trendów

7 września 2017
Rynek gastronomiczny w Polsce ma się bardzo dobrze. Zeszłoroczne trendy dalej się utrzymują, ...

Nowy food court w szczecińskiej galerii

7 września 2017
Od września klienci szczecińskiej Galerii Gryf mogą korzystać z zaprojektowanej od nowa,  ...

Ceny żywności, czyli jak planować biznes

6 września 2017
Należą do najczęściej rozpatrywanych czynników wpływających na poziom oraz sprawność rynku. ...

Komodo wystawcą XV Food Business Forum 2017

6 września 2017
Do grona wystawców najważniejszego spotkania branży gastronomicznej dołączyła firma produkująca ...

Katowice: Poszukiwani najemcy gastronomiczni

6 września 2017
Magistrat ogłosił przetarg na wynajem powierzchni w wybudowanym na rynku pawilonie. W wyniku ...

Już za tydzień XV Food Business Forum 2017!

6 września 2017
Szykuje się kolejny rekord frekwencji! Reprezentanci aż 4000 restauracji i lokali gastronomicznych ...

OSSKiC z agencją PR

6 września 2017
W dniu 1 września br. Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni podjęło współpracę ...

Rentowna restauracja - szkolenie na Targach Polagra Gastro

6 września 2017
Początek każdej restauracji to marzenia o codziennie pełnej sali gości, doskonałym szefie ...

Potwierdzeni uczestnicy XV Food Business Forum 2017!

5 września 2017
Szykuje się kolejny rekord frekwencji! Reprezentanci aż 4000 restauracji i lokali gastronomicznych ...

Makarun w Emiratach

5 września 2017
Dotarliśmy do informacji, że już w styczniu swoich pierwszych klientów przyjmie najnowszy ...

Gastronomia rozgaszcza się w centrach handlowych

5 września 2017
Zmiana stylu życia Polaków, którzy coraz chętniej stołują się poza domem i przeznaczają na ...

Sopot: Nowa włoska restauracja

5 września 2017
Założyły ją dwie fanki włoskiej kuchni, które razem z załogą na pierwszym miejscu stawiają ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...424   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Ekspert o systemach motywacyjnych w hotelu

Robert Węglarz właściciel firmy szkoleniowo-doradczej Alchemia Hotelarstwa

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.