Staż dla młodej kucharki

7 sierpnia 2017
Alicja przyznaje, że zamiłowanie do gotowania obudziło się w niej dopiero niedawno, a szkołę ...

Międzynarodowe Dni Wina - Jasło 2017

7 sierpnia 2017
Międzynarodowe Dni Wina w Jaśle na dobre wpisały się w kalendarz polskich imprez winiarskich. ...

Morskie Smaki w restauracjach sieci

7 sierpnia 2017
W okresie wakacyjnym restauracje przenoszą klientów do nadmorskich kurortów z nową ofertą ...

Leasing liczony kilometrami

7 sierpnia 2017
Coraz więcej przedsiębiorców decyduje się wziąć auto w leasing. To bardzo dobre rozwiązanie, ...

O rynku delivery podczas XV Food Business Forum 2017

3 sierpnia 2017
Grzegorz Aksamit, wiceprezes zarządu Stava wygłosi referat na temat dowozu jedzenia podczas ...

Jak stworzyć idealną ofertę bankietową

3 sierpnia 2017
W dobie aktualnej sytuacji na rynku, każdy z hoteli chce się czymś wyróżniać. Lokalizacja, ...

Młody kucharz otrzymał wyjątkowy staż

3 sierpnia 2017
Konrad to 18-letni Zakopianin, który kocha góry, ale jeszcze bardziej kocha gotowanie i to ...

Belvedere gości konferencję Różowej Wstążki

3 sierpnia 2017
Już od kilku lat restauracja gościć uczestników konferencji Różowej Wstążki. Nie inaczej ...

Nie zwlekaj! Zgłoś lokal do Food Business Awards 2017!

2 sierpnia 2017
CAŁKOWICIE BEZPŁATNIE! Sprawdzone sposoby na rozwój biznesu, praktyczne porady od najwybitniejszych ...

To już piąty lokal sieci z krewetkami

2 sierpnia 2017
Dobiegają końca prace remontowe w nowym lokalu przy ulicy Jagiellońskiej w Szczecinie. Będzie ...

Sommelier: Wino z szafy

2 sierpnia 2017
Są ludzie, dla których piwniczka na wino jest równie ważna co samo wino. W takich piwniczkach ...

Ekskluzywne dane podczas XV Food Business Forum

1 sierpnia 2017
ARC Rynek i Opinia specjalnie dla uczestników Forum przeprowadził badanie dotyczące trendów ...

Sieć Avia rozwija Esenso Cafe

1 sierpnia 2017
– Partnerzy wymagają od nas, by przedstawić im spójny, nowoczesny koncept kawowy. Dlatego ...

Diversey Polska o Food Business Forum

31 lipca 2017
W Food Business Forum uczestniczę już po raz szósty. Bardzo podoba mi się to wydarzenie, ponieważ ...

Ruszył nowy koncept właścicieli Senses

31 lipca 2017
Kilka dni temu swoich pierwszych gości przyjęła długo wyczekiwana restauracja zlokalizowana ...

Aviko wystawcą XV Food Business Forum 2017

31 lipca 2017
Firma dołączyła do grona wystawców tegorocznej edycji. Zaprezentuje swoją ofertę szerokiemu ...

Sfinks nie obejmie pakietu akcji Dominium

28 lipca 2017
Rada nadzorcza Sfinks Polska, spółki zarządzającej sieciami restauracji Sphinx, Chłopskie ...

AmRest wyprowadza się z Polski?

28 lipca 2017
Spółka poinformowała w swoim komunikacie giełdowym, że zamierza przenieść swoją siedzibę ...

Bartek Kraciuk z Grupy Warszawa o Food Business Forum

27 lipca 2017
- Jestem pod wrażeniem organizacji tego wydarzenia. Widzę naprawdę duży profesjonalizm. Podczas ...

Ostatnie zlecenia do publikacji roku dla restauratorów

27 lipca 2017
Wydanie specjalne całkowicie bezpłatnie dla: min. 35 tys. użytkowników horecanet.pl, 10 tys. ...

Ostatnie stoiska na Forum Rynku Gastronomicznego 2017

27 lipca 2017
Indywidualne spotkania dostawców z restauratorami niezależnymi oraz największymi odbiorcami ...

Coraz więcej gastronomii w centrach handlowych

27 lipca 2017
Zmiana stylu życia Polaków, którzy coraz chętniej stołują się poza domem i przeznaczają na ...

Pierwsze etykiety Wielkiej Piątki Bordeaux w Akademii

27 lipca 2017
Château Margaux, Château Lafite-Rothschild, Château Latour, Château Haut-Brion, Château Mouton ...

Ciekawe miejsce w centrum miasta

27 lipca 2017
Na styku zabytkowej części Warszawy i modernistycznych drapaczy chmur znajdziecie restaurację ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...420   następna »

Personalia

Nowy szef kuchni w Hotelu Kossak

19 października 2017

Komentarz

Komentarz dnia

Janusz Mitulski o polskim rynku

Janusz Mitulski dyrektor ds. rozwoju na Europę Środkowo-Wschodnią i Kraje Bałtyckie Marriott International

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.