Strona główna Wiadomości Zarządzanie i marketing

Wnętrze restauracji dobrze sfotografowane

16 listopada 2017
Pierwszym kontakcie gościa z restauracją często jest strona www lub fanpage. W tych miejscach ...

System Horeca Idea w nowym Hampton by Hilton

13 listopada 2017
Lubelski Hampton by Hilton jako pierwszy w Polsce hotel tej marki wprowadził system Horeca ...

Coraz więcej „kupców” na XII Forum Profit Hotel 2017

25 października 2017
To największa w Polsce grupa „kupców” z sieci oraz największych obiektów hotelowych, ...

Marek Grzesiak o personelu i szkoleniach

19 października 2017
Oczywiście obecnie w każdej branży jest problem z pracownikami. Jednak nie jest tak, że ich ...

60 kupców spotka się z dostawcami na XII Forum Profit Hotel

16 października 2017
To największe w Polsce grono „kupców” z największych sieci oraz obiektów hotelowych, ...

Jak miesiąc w miesiąc odbierać 40 zł na zakupy na firmę?

4 października 2017
Prowadzenie własnej działalności gospodarczej pociąga za sobą duże wydatki, które nieodłącznie ...

Czy da się zdobyć gościa w ok. 21 sekund?

27 września 2017
Istnieje co najmniej kilka sposobów, aby w branży hotelarskiej znaleźć się przed konkurencją. ...

Kolejni „kupcy” dołączają do XII Forum Profit Hotel 2017

25 września 2017
Już ponad 35 „kupców” potwierdziło swój udział w spotkaniach z dostawcami, które ...

Dlaczego warto założyć konto walutowe?

12 września 2017
Konto walutowe to nic innego, jak rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy, na którym przechowuje ...

Coraz ważniejsza personalizacja i silna relacja z gościem

11 września 2017
Rok 2016 dla polskiego hotelarstwa to kontynuacja trendu rozwoju branży, oraz realizacji ...

Cushman & Wakefield: Na rynku będzie jeszcze lepiej

6 września 2017
Wzmożony ruch turystyczny w ostatnim czasie przekłada się na bardzo dobre wyniki hoteli. Prognozujemy, ...

OSSKiC z agencją PR

6 września 2017
W dniu 1 września br. Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni podjęło współpracę ...

Już jest Rynek Hotelarski w Polsce - Raport 2017

31 sierpnia 2017
Publikacja roku dostępna całkowicie bezpłatnie dla: min. 35 tys. użytkowników horecanet.pl, ...

Ostatnie wolne stoisko na XV Food Business Forum 2017

30 sierpnia 2017
Indywidualne spotkania dostawców z restauratorami niezależnymi oraz największymi odbiorcami ...

Pierwsza dwudziestka „kupców” na XII Forum Profit Hotel 2017

29 sierpnia 2017
Mimo, że dopiero 12 grudnia w Sheraton Warsaw Hotel spotkamy się na najbliższej edycji najważniejszego ...

Iwona Niemczewska panelistką XV Food Business Forum 2017

29 sierpnia 2017
Do grona uczestników bloku pt.: „Jest dobrze, ale czy może być jeszcze lepiej? Prognozy, ...

Wyposażenie recepcji. Zadbaj o dobre pierwsze wrażenie

25 sierpnia 2017
Jest sercem i najważniejszym miejscem każdego, nawet najmniejszego hotelu. Profesjonalnie, ...

Łukasz Smoliński panelistą XV Food Business Forum 2017

25 sierpnia 2017
Do grona uczestników bloku pt.: „Nic tak firmy nie rozkręca jak rosnąca konkurencja ...

Urszula Kania wśród panelistów XV Food Business Forum 2017

24 sierpnia 2017
Właścicielka krakowskiej restauracji Biała Róża zabierze głos w panelu dyskusyjnym pt.: „Personel ...

Co na czasie w projektowaniu pokoi?

23 sierpnia 2017
Na zmianę trendów w projektowaniu wnętrz wpływa coraz bardziej świadome estetycznie społeczeństwo. ...

Hotelcareer wystawcą XII Forum Profit Hotel 2017

22 sierpnia 2017
Największy w Europie specjalistyczny portal rekrutacyjny dla branży hotelowej firma Hotelcareer ...

Kształcenie dualne inwestycją w przyszłość dla młodych

21 sierpnia 2017
Wyzwaniem współczesnej gospodarki każdego kraju jest budowanie bezpieczeństwa zatrudnienia ...

Jak negocjować warunki zatrudnienia

8 sierpnia 2017
Aktualna sytuacja na rynku pracy wymusza coraz bardziej staranne podejście do procesu negocjacji ...

Leasing liczony kilometrami

7 sierpnia 2017
Coraz więcej przedsiębiorców decyduje się wziąć auto w leasing. To bardzo dobre rozwiązanie, ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...369   następna »

Komentarz

Komentarz dnia

Szef kuchni Hotelu Mikołajki o menu na zimę

Tomasz Milewski szef kuchni Hotel Mikołajki

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.