Strona główna Wiadomości Wyposażenie, zaopatrzenie, usługi

Inwentaryzacja alkoholi - jak zrobić to dobrze?

27 lutego 2017
Robiona tradycyjnymi metodami jest monotonna i czasochłonna. Zwłaszcza w długo otwartych ...

Technologia w hotelu - zbędny czy niezbędny wydatek?

15 lutego 2017
Trudno sobie wyobrazić działający w XXI wieku obiekt noclegowy całkowicie pozbawiony nowych ...

6-krotnie lepsza obsługa gości z POS

14 lutego 2017
Fiskalizacja paragonów to obowiązek narzucony przez ustawodawcę na wszystkich przedsiębiorców. ...

Hendi wystawcą III Sweets & Coffee Forum 2017

13 lutego 2017
Do grona wystawców tegorocznego III Sweets & Coffee Forum 2017 dołączyła firma Hendi ...

8 korzyści z używania KDS

9 lutego 2017
KDS, czyli system monitorów kuchennych, to nie tylko nowoczesna alternatywa dla drukarek ...

Technologie jutra receptą na sukces hotelu

7 lutego 2017
To, co jeszcze 10 lat temu było nowością w branży, dziś funkcjonuje niemal w każdym obiekcie. ...

5 kroków do własnego biznesu

6 lutego 2017
Własny biznes to marzenie wielu ludzi. Daje szansę na rozwój osobisty, stałe zwiększanie dochodu ...

Łódzki andel’s by Vienna House o współpracy z dostawcami

3 lutego 2017
- Rynek jest bardzo rozbudowany i wciąż rośnie, a wraz z nim także oczekiwania hotelarzy. ...

LSI Software kupił firmę GIP

2 lutego 2017
Grupa kapitałowa LSI Software nabyła wczoraj (1 lutego) 100 proc. udziałów jednej z najdłużej ...

Softech Partnerem portalu Horecanet.pl

2 lutego 2017
Do grona Partnerów najważniejszego portalu branży HoReCa dołączyła firma, zajmująca się tworzeniem ...

Szybsza obsługa z mobilnym stanowiskiem sprzedaży

1 lutego 2017
Doświadczeni kucharze przygotowujący potrawy ze starannie opracowanego menu, kelnerzy zmotywowani ...

Mały klient, to ważny klient

1 lutego 2017
„Klient nasz pan” – to przysłowie ma szczególne znaczenie, jeżeli chodzi ...

GfK: Segment kawiarni odnotowuje nieustanny wzrost

1 lutego 2017
Od kilku lat polska branża gastronomiczna utrzymuje się w rosnącym trendzie. Zwiększa się ...

Prezes Interferie: Obserwujemy profesjonalizację rynku

1 lutego 2017
Rosnąca konkurencja pozytywnie wpływa na każdy rynek, a szczególnie na branżę hotelarską ...

Biotrem wystawcą III Sweets & Coffee Forum 2017

31 stycznia 2017
Do grona wystawców tegorocznego III Sweets & Coffee Forum 2017 dołączyła firma Biotrem. ...

Nowe rozwiązania od Winterhalter

25 stycznia 2017
Firma przenosi zmywanie komercyjne na nowy, wyższy poziom: pierwsza zmywarka gdzie płacisz ...

Tegoroczne Targi EuroGastro oraz WorldHotel razem

24 stycznia 2017
W dniach 5-7 kwietnia br. w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie równolegle ...

Targi EuroGastro oraz Targi WorldHotel 2017

24 stycznia 2017 05.04.2017 - 07.04.2017, Warszawa
W dniach 5-7 kwietnia br. w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie równolegle ...

29. Targi Intergastra 2018

23 stycznia 2017 03.02.2018 - 07.02.2018, Stuttgart
W terminie od 3 do 7 lutego 2018 roku w Stuttgarcie odbędzie się 29. edycja jednej z największych ...

Maison du blé na III Sweets & Coffee Forum 2017

18 stycznia 2017
Firma Uniscale, generalny dystrybutor na Polskę produktów marki Maison du blé, dołączyła ...

Credin Polska wystawcą III Sweets & Coffee Forum 2017

16 stycznia 2017
Producent wysokiej jakości mieszanek piekarsko-cukierniczych zaprezentuje swoją ofertę w ...

Barista Etno Cafe: Przy wyborze ekspresu ważne są szczegóły

16 stycznia 2017
Pierwszą rzeczą, którą należy zrobić przed wyborem ekspresu jest dokładne zdefiniowanie profilu ...

Winterhalter tradycyjnie wystawcą Sweets & Coffee Forum

12 stycznia 2017
Stały wystawca wydarzeń organizowanych przez BROG Marketing potwierdził udział w III Sweets ...

Źle dobrany system to komplikacje

11 stycznia 2017
Planując otwarcie restauracji najczęściej wybór systemu sprzedaży zostawiamy na koniec, licząc ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...103   następna »

Personalia

Nowa osoba w Vienna House

13 lutego 2017

Komentarz

Komentarz dnia

Grycan: klasyczne smaki wciąż na topie

Marcin Snopkowski dyrektor generalny Grycan – Lody od pokoleń

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.