Strona główna Wiadomości Wyposażenie, zaopatrzenie, usługi

ŁAZIENKA: Wyposażenie

9 września 2015
Liczba elementów wyposażenia wnętrza łazienki tak naprawdę zależy od klasy hotelu. Standardowa ...

Wrześniowe Nowości Gastronomiczne na Polagra Gastro 2015

8 września 2015
Już wkrótce ukaże się najnowszy numer czasopisma restauratorów. Magazyn będzie dodatkowo dystrybuowany ...

Jak dostawca pozyskuje kontrakt roku?

8 września 2015
Dotarcie do osób decyzyjnych, odpowiedzialnych u największych odbiorców sieciowych za zaopatrzenie, ...

ŁAZIENKA: Kosmetyczne zmiany na rynku

7 września 2015
W wysokiej klasy obiektach kosmetyki są stałym elementem łazienek. Hotelarze już nie pytają ...

Jak dłużej korzystać z ogródka?

7 września 2015
Jeszcze kiedyś nie do pomyślenia było, żeby klienci restauracji zdecydowali się spędzać czas ...

Największe przejęcie w historii Ady Cosmetics

4 września 2015
W dniu 3 września, działająca na rynku od ponad 30. lat ADA Cosmetics International podpisała ...

OPROGRAMOWANIE: System z charakterem

4 września 2015
Dobre oprogramowanie powinno charakteryzować się mobilnością i maksymalnym obniżeniem kosztów. ...

Wrześniowe Nowości Gastronomiczne na Polagra Gastro 2015

3 września 2015
Już wkrótce ukaże się najnowszy numer czasopisma restauratorów. Magazyn będzie dodatkowo dystrybuowany ...

Jak dostawca pozyskuje kontrakt roku?

3 września 2015
Dotarcie do osób decyzyjnych, odpowiedzialnych u największych odbiorców sieciowych za zaopatrzenie, ...

ŁAZIENKA: Mała lecz istotna buteleczka

3 września 2015
Po wejściu do pokoju prawie natychmiast kierujemy swe kroki do łazienki. Oceniamy jej wygląd, ...

OPROGRAMOWANIE: Uleczyć system

2 września 2015
Koszty związane z informatyzacją obiektu to nie tylko nakłady inwestycyjne, takie jak zakup, ...

Już jest Rynek Hotelarski w Polsce - Raport 2015!

1 września 2015
Analizy, trendy, charakterystyka gości, stan bazy noclegowej, kierunki rozwoju, a także komentarze ...

ŁAZIENKA: Aranżacja wnętrza

1 września 2015
Stylistyka wnętrza łazienki powinna być dopasowana do charakteru całego obiektu. Obiekty ...

SPA: Jak zaprojektować?

28 sierpnia 2015
Architekt projektując strefę spa powinien pamiętać, że w tym wypadku nie tylko wzrok jest ...

Hotelarze częściej sięgają po nowoczesne systemy

27 sierpnia 2015
Obecnie coraz więcej hoteli decyduje się na wdrożenie zaawansowanych systemów. Jeszcze kilka ...

Już jest Rynek Hotelarski w Polsce - Raport 2015!

26 sierpnia 2015
Analizy, trendy, charakterystyka gości, stan bazy noclegowej, kierunki rozwoju, a także komentarze ...

Ekologia istotna w doborze kosmetyków

24 sierpnia 2015
Kosmetyki, z których korzystają goście, powinny być łatwe i przyjemne w użyciu oraz zdecydowanie ...

Darmowe hotele z Galaxy S6

21 sierpnia 2015
Lato jeszcze trwa, więc to idealny czas na wypad za miasto, czy wizytę w romantycznym zakątku. ...

SPA: Poznać i zrozumieć personel

20 sierpnia 2015
Nad tym zagadnieniem chyba niewielu zarządzających w ogóle się zastanawia, a umiejętne rozpoznanie ...

BAR: Typowo polski trunek

19 sierpnia 2015
Polska wódka to synonim najwyższej jakości. Rocznie na całym świecie sprzedaje się jej około ...

Już jest „Rynek Gastronomiczny w Polsce - Raport 2015”

18 sierpnia 2015
Analiza sytuacji w polskiej gastronomii, funkcjonowanie branży 2014/2015, wypowiedzi ekspertów, ...

SPA: Dobór kosmetyków

18 sierpnia 2015
Kryteria jakie powinny spełniać profesjonalne kosmetyki są inne niż te, dostępne w drogeriach ...

Hotel Regent: Jesteśmy otwarci na nowe oferty

17 sierpnia 2015
- Często do działów zaopatrzenia wybierani sa mężczyźni, tymczasem zakupy to przecież kobieca ...

Orient-uj się w Selgros

11 sierpnia 2015
W Selgros Cash&Carry dostępny jest szeroki wachlarz produktów kuchni dalekiego wschodu, ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...104   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Właściciel restauracji z przewodnika Michelin o personelu

Andrzej Rudnicki-Sipayłło współwłaściciel Merliniego 5 oraz Mokotowska 69

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.