Strona główna Wiadomości Wyposażenie, zaopatrzenie, usługi

JohnsonDiversey, Inc. zmienia nazwę

19 marca 2010
Rada nadzorcza JohnsonDiversey, Inc. wraz z JohnsonDiversey Holdings, Inc. ostatecznie zatwierdziła ...

Profesjonalne środki czystości to oszczędność

19 marca 2010
Jak przyznają przedstawiciele firm dostarczająych środki chemiczne dla branży horeca, stosowanie ...

Ted-Mark promuje opakowania ekologiczne

19 marca 2010
Zdaniem Karoliny Śmietany z firmy Ted-Mark, rynek opakowań dla branży gastronomicznej znacząco ...

Dozowniki Tork Elevation nagrodzone

19 marca 2010
W 2009 r. SCA Hygiene Products wprowadziła na polski rynek nową linię dozowników higienicznych ...

Winterhalter oferuje nowe zmywarki

19 marca 2010
Firma Winterhalter Gastronom Polska wprowadziła do sprzedaży nową serię zmywarek gastronomicznych. ...

HRS i Nokia: przełom w rezerwacjach hoteli

19 marca 2010
HRS, europejski system rezerwacji hotelowych online, oraz Nokia, pionier w dziedzinie komunikacji ...

Ruszył blog szefów kuchni pięciu hoteli

18 marca 2010
Akademia-Kulinarna.pl to blog przygotowywany przez szefów kuchni pięciogwiazdkowych hoteli: ...

Targi easyFairs FOOD-to-GO w maju

18 marca 2010
Sektor fast-food i jedzenia na wynos to nie tylko szybko wydawane posiłki, często dostarczane ...

Gość hotelu wellness & spa

2 marca 2010
Goście są podstawą i motorem prawidłowego funkcjonowania każdego hotelu, nie tylko hotelu ...

Zarządzanie pobytem gościa

2 marca 2010
Przez wiele lat na zarządzanie pobytem gościa patrzono przez pryzmat obiektów konferencyjnych ...

LED – nowa jakość światła

2 marca 2010
Światło w hotelu spełnia nie tylko funkcję praktyczną, ale także dekoracyjną, podkreślając ...

Ze smakiem, praktycznie i ekologicznie...

2 marca 2010
W segmencie łazienek hotelowych można znaleźć wiele nowości i innowacyjnych, designerskich ...

Ekonomiczna strona sprzątania

2 marca 2010
Stosowanie profesjonalnych środków czystości przynosi wiele realnych korzyści, z których najważniejsze ...

Trudne plamy w restauracji

10 lutego 2010
Choć firmy zajmujące się produkcją i dostarczaniem profesjonalnych środków czystości i odplamiaczy ...

Szybciej i sprawniej

10 lutego 2010
„Jeśli nie możesz czegoś zmierzyć, nie możesz tym zarządzać”. To słynne zdanie ...

Problem wody w restauracji

10 lutego 2010
Przepisy regulujące jakość wody pitnej są takie same, jeśli chodzi o gospodarstwa domowe, ...

Zmywanie pod kontrolą

10 lutego 2010
Przepisy dotyczące higieny w lokalach gastronomicznych są bardzo surowe. Zakup profesjonalnej ...

Z techniką wokół natury

2 lutego 2010
Nowoczesne rozwiązania technologiczne – cyfrowe flipcharty, projektory o wielu funkcjach, ...

Markowe posłanie dla gościa

2 lutego 2010
Budowanie prestiżu renomowanych hoteli oraz dbałość o zadowolenie i wygodę klienta wymusiło ...

LSI: plany unowocześnienia POSitive Hospitality

LSI Software poinformowała, że planuje dynamiczny rozwój. Spółka zamierza realizować kolejne ...

Częstochowa: remont budynku dydaktyczno-hotelowego

Władze Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie planują modernizację bloku ...

Pepsico: nie lekceważ opakowania

Polski odbiorca coraz bardziej upodabnia się do odbiorcy z Zachodu, czyli stawia na jakość, ...

Gdzie spotkać „kupców” z największych sieci?

Michała Jarosza, kierownika ds. kontraktów Da Grasso, Wojciecha Romana, Country Managera IKEA ...

« poprzednia   1... 97   98   99   100   101   102   103   następna »

Personalia

Nowa osoba w Vienna House

13 lutego 2017

Komentarz

Komentarz dnia

Grycan: klasyczne smaki wciąż na topie

Marcin Snopkowski dyrektor generalny Grycan – Lody od pokoleń

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.