Strona główna Wiadomości Wyposażenie, zaopatrzenie, usługi

Cel - nieskazitelna czystość

14 kwietnia 2010
Rygorystyczne przepisy regulujące kwestie czystości w restauracjach nie pozostawiają miejsca ...

Szczypta doda smaku

14 kwietnia 2010
Zdaniem specjalistów, coraz większym zainteresowaniem cieszą się przyprawy z grupy specialite, ...

Festiwal nowości, konkursów i pokazów

14 kwietnia 2010
Po raz 14. profesjonaliści z branży horeca spotkali się na, organizowanych w marcu w Warszawie, ...

Cappuccino i latte najpopularniejsze

12 kwietnia 2010
Jeżeli jako kryterium popularności obierzemy ilość sprzedaży poszczególnych kategorii asortymentowych ...

Kolejne targi Eurogastro już za nami

6 kwietnia 2010
Po raz 14 profesjonaliści z branży horeca spotkali się na, organizowanych w marcu w Warszawie, ...

Well- lepsze niż all-

2 kwietnia 2010
Oferta wellinclusive tworzy warunki do spokojnego zarządzania pobytem gościa oraz ułatwia ...

Niezapomniany zapach hotelu

2 kwietnia 2010
Coraz trudniej zaintrygować klientów. Nienaganna obsługa w hotelu, dostęp do Internetu, telewizji ...

Zielone inwestycje przy hotelu

2 kwietnia 2010
Realizacja ogrodu hotelowego jest o tyle trudna, że powinna podobać się wszystkim gościom. ...

Lobbing za hotelowym lobby

2 kwietnia 2010
Gigantyczne akwarium w lobby berlińskiego Radisson Blu, recepcja pokryta skórą i antyczne ...

Tkanina ociepli wnętrze

2 kwietnia 2010
Zasłony, narzuty i inne tekstylia budują klimat i atmosferę pomieszczeń. Nie muszą być one ...

Klima-Therm: tworzenie klimatu pomieszczeń

31 marca 2010
Zagadnienia związane z czystością powietrza (zapachami m.in. dymem tytoniowym) zawsze są w ...

Hotelarze nie inwestują w innowacyjne łazienki

31 marca 2010
- W łazienkach hotelowych stosuje się raczej wyposażenia standardowe, które nie podnosi ...

Specjalne strefy dla palaczy

31 marca 2010
Na polskim rynku dostępne są urządzenia, które umożliwiają palenie w taki sposób, aby nie ...

Convotherm udoskonala tryb Ecocooking

30 marca 2010
Producent urządzeń konwekcyjno-parowych - firma Convotherm - udoskonaliła nowy tryb ...

Dajar wprowadza innowacyjny koncept naczyń

19 marca 2010
Firma Dajar wprowadziła na polski rynek nowy koncept naczyń do serwowania - Counterwave, odpowiedni zarówno ...

Planika Fires: bezdymny ogień ozdobi lokal

19 marca 2010
Firma Planika Fires wprowadza nowe produkty dla hoteli i restauracji. Chodzi o wyróżnienie ...

JohnsonDiversey, Inc. zmienia nazwę

19 marca 2010
Rada nadzorcza JohnsonDiversey, Inc. wraz z JohnsonDiversey Holdings, Inc. ostatecznie zatwierdziła ...

Profesjonalne środki czystości to oszczędność

19 marca 2010
Jak przyznają przedstawiciele firm dostarczająych środki chemiczne dla branży horeca, stosowanie ...

Ted-Mark promuje opakowania ekologiczne

19 marca 2010
Zdaniem Karoliny Śmietany z firmy Ted-Mark, rynek opakowań dla branży gastronomicznej znacząco ...

Dozowniki Tork Elevation nagrodzone

19 marca 2010
W 2009 r. SCA Hygiene Products wprowadziła na polski rynek nową linię dozowników higienicznych ...

Winterhalter oferuje nowe zmywarki

19 marca 2010
Firma Winterhalter Gastronom Polska wprowadziła do sprzedaży nową serię zmywarek gastronomicznych. ...

HRS i Nokia: przełom w rezerwacjach hoteli

19 marca 2010
HRS, europejski system rezerwacji hotelowych online, oraz Nokia, pionier w dziedzinie komunikacji ...

Ruszył blog szefów kuchni pięciu hoteli

18 marca 2010
Akademia-Kulinarna.pl to blog przygotowywany przez szefów kuchni pięciogwiazdkowych hoteli: ...

Targi easyFairs FOOD-to-GO w maju

18 marca 2010
Sektor fast-food i jedzenia na wynos to nie tylko szybko wydawane posiłki, często dostarczane ...

« poprzednia   1... 97   98   99   100   101   102   103   104   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Właściciel restauracji z przewodnika Michelin o personelu

Andrzej Rudnicki-Sipayłło współwłaściciel Merliniego 5 oraz Mokotowska 69

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.