Strona główna Wiadomości Wyposażenie, zaopatrzenie, usługi

Selgros i Transgourmet poszerzają ofertę dla HoReCa

28 listopada 2016
- Z zadowoleniem obserwujemy rozwój rynku gastronomicznego w Polsce. Rośnie liczba restauracji, ...

Platforma, która wesprze biznes gastronomiczny

25 listopada 2016
Horecalink.pl to platforma dla profesjonalnej gastronomii, która poza zaopatrzeniem kuchni ...

Amernet wystawcą XI Forum Profit Hotel 2016

21 listopada 2016
Dostarczająca rozwiązania multimedialne w oparciu o najnowsze technologie firma Amernet zaprezentuje ...

Nowoczesne rozwiązania w Costa Coffee Fresco

16 listopada 2016
Cyfrowe menu boardy z animacjami i ofertami zmieniającymi się w zależności od czasu i miejsca ...

Ambra wystawcą XI Forum Profit Hotel 2016

15 listopada 2016
Największy w Polsce producent, importer i dystrybutor win firma Ambra zaprezentuje swoją ...

Jak gastronomia rozwija się w sieci

10 listopada 2016
Cyfrowa rzeczywistość stała się faktem. O tym, jak ważny jest dziś internet, widać w niemal ...

Room Service – nowoczesna obsługa hotelowa

9 listopada 2016
Content Networks uwielbia wymyślać nowe narzędzia, dzięki którym otaczający nas świat rzeczywisty ...

Street food wciąż na topie

3 listopada 2016
Na ulicach wielu miast pojawia się coraz więcej miejsc, zarówno tych stacjonarnych, jak i ...

Nowi wystawcy na XIV Food Business Forum 2016

2 listopada 2016
Stalgast - producent urządzeń gastronomicznych i mebli ze stali nierdzewnej, ISI GmbH oraz ...

Nowe luksusowe kosmetyki od ADA

2 listopada 2016
Chopard Sparkling Indulgence - nowa seria produktów kosmetycznych firmy ADA International ...

Trzy ostatnie stoiska na XIV Food Business Forum 2016

27 października 2016
Indywidualne spotkania dostawców z restauratorami niezależnymi oraz największymi odbiorcami ...

Kolejne centra dystrybucyjne Makro

27 października 2016
Sieć hurtowni Makro podpisała nowe umowy z MLP Group, zgodnie z którymi dostarczy ona dwa ...

Aged wystawcą XI Forum Profit Hotel 2016

26 października 2016
Oferująca ekskluzywne urządzenia gastronomiczne oraz wyposażenie dla hoteli firma Aged zaprezentuje ...

Carpet Studio: Stawiamy na najwyższe standardy

26 października 2016
- Chcemy być wiodącą firmą w branży wykładzin hotelowych. Mamy ugruntowaną pozycję na rynku, ...

ArtPlast wystawcą XIV Food Business Forum 2016

25 października 2016
Firma, która łączy czołowych producentów opakowań w Europie, dołączyła do grona wystawców ...

dorma+kaba Sponsorem Głównym XI Forum Profit Hotel 2016

24 października 2016
Oferująca kompleksową ofertę produktów, rozwiązań i usług w zakresie bezpieczeństwa oraz ...

Rusza nowy program Makro

20 października 2016
Sieć hurtowni Makro Cash&Carry Polska rozpoczyna program ,,Szef dla Młodych Talentów”. ...

Wsparcie dla biznesu: wynajem monitorów i ekranów

20 października 2016
Mówi się, że jeden obraz wart więcej niż tysiąc słów, a jeden film ma większą moc oddziaływania ...

Jak prawidłowo zaprojektować sale konferencyjne?

20 października 2016
Sale typowo konferencyjne mogą mieć wyłącznie hotele kongresowe. Te położone w największych miastach ...

First Data wśród wystawców XI Forum Profit Hotel 2016

19 października 2016
Firma zajmująca się płatnościami bezgotówkowymi zaprezentuje swoją ofertę szerokiemu gronu ...

10 zalet systemów POS dla restauracji z obsługą kelnerską

19 października 2016
Szybkie przekazanie do kuchni zamówienia, dobra kolejność wydania potraw, dzielenie rachunków, ...

Bolarus wśród wystawców XIV Food Business Forum 2016

18 października 2016
Jeden z największych krajowych producentów urządzeń chłodniczych i niskotemperaturowych firma ...

Tork wspiera Światowy Dzień Mycia Rąk

18 października 2016
Światowy Dzień Mycia Rąk, obchodzony 15 października został ustanowiony przez ONZ w 2008 ...

Eco Club Sponsorem XI Forum Profit Hotel 2016

17 października 2016
Firma Eco Club, wyłączny dystrybutor produktów Sallo, została Sponsorem najważniejszego w ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...104   następna »

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Właściciel restauracji z przewodnika Michelin o personelu

Andrzej Rudnicki-Sipayłło współwłaściciel Merliniego 5 oraz Mokotowska 69

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.