Strona główna Wiadomości Wyposażenie, zaopatrzenie, usługi

Staff Helper – pomocnik hotelowego personelu

11 maja 2017
Odnotowywanie czystości pokoju hotelowego, zasobności barku czy zgłaszanie usterek w tradycyjny ...

O przestrzeni konferencyjnej w najbliższym Świecie Hoteli

10 maja 2017
Sposoby na ciekawą aranżacje i profesjonalne wyposażenie, porady dotyczące doboru mebli, ...

Ekspresy i meble ze stali w Nowościach Gastronomicznych

8 maja 2017
Nowości rynkowe, oferty producentów, sugestie i porady ekspertów oraz najczęstsze błędy popełniane ...

Jak zwiększyć zyski z usług dodatkowych w hotelu?

4 maja 2017
Pełne obłożenie w pokojach, a spa, bar i restauracja świecą pustkami? Jak przekonać gości, ...

W spa królują holistyka i orientalne zabiegi

25 kwietnia 2017
W naszym spa w ostatnim czasie można zaobserwować trend zabiegów z zakresu kosmetologii naturalnej. ...

XII Forum Profit Hotel 2017

24 kwietnia 2017 12.12.2017 - 12.12.2017, Warszawa
Przedstawiciele ponad 400 obiektów, kilkudziesięciu „kupców” z sieci i firm hotelarskich ...

XV Food Business Forum 2017!

20 kwietnia 2017 13.09.2017 - 13.09.2017, Warszawa
Reprezentanci 3500 restauracji, kilkudziesięciu „kupców” z sieci i firm gastronomicznych ...

Kontrola kelnerów – 6 najważniejszych obszarów (cz. II)

20 kwietnia 2017
Nadużycia ze strony personelu to codzienność każdej restauracji. Istnieją jednak narzędzia, ...

Kolejna realizacja NetPost

19 kwietnia 2017
Białe lwy i tygrysy to niezwykle rzadkie gatunki dzikich kotów, które można zobaczyć tylko ...

LSI Software z sukcesami także w branży kinowej

13 kwietnia 2017
Główna polska marka oprogramowania dla kin – POSitive Cinema – była prezentowana ...

Konferencja dla użytkowników systemów Mc Comp

12 kwietnia 2017
W dniach 6 i 7 kwietnia br. w Hotelu Brant w Wiązownej odbyła się konferencja dla użytkowników ...

Aparthotel Baltin z automatyką GiP AH

12 kwietnia 2017
W zeszłym roku w nadbałtyckim Mielenku, tuż przed sezonem letnim, oddano do użytku aparthotel ...

Kosmetyki w duecie od Ada Cosmetics

10 kwietnia 2017
Nowy, podwójny uchwyt do dozowników Smart Care System firmy ADA Cosmetics International ...

Kto może skorzystać z usługi Mobilnego Wpłatomatu?

10 kwietnia 2017
Jednym z wielu dodatkowych obowiązków każdego przedsiębiorcy jest podliczanie utargu oraz ...

5 najlepszych zastosowań KDS Order Number

7 kwietnia 2017
Każdy z nas zna numerkowy system zarządzania kolejką. Numerki jasno określają, kto może w ...

Selgros i Transgourmet z najwyższej półki

6 kwietnia 2017
Czarny ryż pachnący świeżym pieczywem, wędzona sól, olej z nasion maku czy pieprz fermentowany ...

Jak rozpocząć współpracę z dostawcą win?

6 kwietnia 2017
Rynek wina prężnie się rozwija, nowi importerzy powstają jak grzyby po deszczu, a „starzy” ...

Innowacyjny produkt od Tork

4 kwietnia 2017
Marka Tork wprowadza na rynek Nową Generację czyściw włókninowych exelCLEAN. Nowe czyściwa ...

Piece węglowe MIBRASA wchodzą na polski rynek

28 marca 2017
DUO11 wprowadza na polski rynek nową markę. Firma od grudnia 2016 jest wyłącznym przedstawicielem ...

Sezon ogródkowy – jak przygotować swoją restaurację?

28 marca 2017
Wiosna za pasem. Już wkrótce pogoda pozwoli na wystawienie ogródków przed lokale. Ulice ...

Najnowsze Nowości Gastronomiczne już na rynku!

27 marca 2017
Niekwestionowany lider zasięgu w grupie restauratorów! Czasopismo dostępne bezpłatnie dla ...

Jak mobilne stanowisko pomoże obsłudze?

24 marca 2017
Doświadczeni kucharze przygotowujący potrawy ze starannie opracowanego menu, kelnerzy zmotywowani ...

Dodatek Spa & Wellness w najbliższym Świecie Hoteli

20 marca 2017
To już ostatnie dni na zamówienie reklam w najnowszym Świecie Hoteli. Tym razem dodatek specjalny ...

Najważniejsze trendy w branży noclegowej

15 marca 2017
Technologia stała się podstawowym czynnikiem decydującym o zainteresowaniu gości hotelem. ...

« poprzednia   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12 ...108   następna »

Personalia

Nowy szef kuchni w Hotelu Kossak

19 października 2017

Komentarz

Komentarz dnia

Janusz Mitulski o polskim rynku

Janusz Mitulski dyrektor ds. rozwoju na Europę Środkowo-Wschodnią i Kraje Bałtyckie Marriott International

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.