Adam Chrząstowski dyrektorem kulinarnym Hotelu Arłamów

Udostępnij artykuł
Z dniem 15 lipca br. do zespołu obiektu dołączy doświadczony szef kuchni, który zajmie stanowisko dyrektora kulinarnego.

Adam Chrząstowski zdobywał doświadczenie w Niemczech, Grecji, Szwajcarii, Holandii i Chinach. Z sukcesem tworzyły kilka projektów restauracyjnych, wielokrotnie nagradzanych w przewodnikach Michelin Food & Travel (Michelin Travel Partner). Jest też prezydentem Bocuse d’Or Academy Poland.

Bardzo się cieszę z tego “transferu”. Jestem przekonany, że Adam Chrząstowski wraz z Piotrem Poradą stworzą bardzo mocny zespół, który da nam kulinarny rozwój – poinformował Michał Kozak, prezes zarządu Hotelu Arłamów.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 14.07.2020
Aktualizacja: 14.07.2020