Z dniem 15 lipca br. do zespołu obiektu dołączy doświadczony szef kuchni, który zajmie stanowisko dyrektora kulinarnego.
Adam Chrząstowski zdobywał doświadczenie w Niemczech, Grecji, Szwajcarii, Holandii i Chinach. Z sukcesem tworzyły kilka projektów restauracyjnych, wielokrotnie nagradzanych w przewodnikach Michelin Food & Travel (Michelin Travel Partner). Jest też prezydentem Bocuse d’Or Academy Poland.
Bardzo się cieszę z tego “transferu”. Jestem przekonany, że Adam Chrząstowski wraz z Piotrem Poradą stworzą bardzo mocny zespół, który da nam kulinarny rozwój – poinformował Michał Kozak, prezes zarządu Hotelu Arłamów.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.