Alumast powalczy o tytuł Supplier of the Year Forum Profit Hotel 2019

Udostępnij artykuł
Przedstawiciele producenta kompozytowych słupów oświetleniowych oraz innowacyjnych rozwiązań na bazie słupów w tym stacji ładowania samochodów elektrycznych spotkają się z hotelarzami niezależnymi z całej Polski, inwestorami, kilkudziesięcioma kupcami, dyrektorami i prezesami z sieci hotelarskich, podczas czternastej edycji najważniejszego w Polsce spotkania hotelarzy. Alumast powalczy także o tytuł Supplier of the Year FPH 2019. Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi na zakończenie wydarzenia (11 grudnia, Marriott Warsaw Hotel). Organizatorem jest nasza redakcja ŚWIAT HOTELI – czasopismo hotelarzy oraz portalu WWW.HORECANET.PL.

Firma Alumast istnieje na rynku od 2000 roku. To polski producent specjalizujący się w produkcji kompozytowych słupów oświetleniowych oraz innowacyjnych rozwiązań na bazie słupów, w tym stacje ładowania samochodów elektrycznych SMARTPOLE CHARGER oraz słupy DESIGNPOLE o specjalnym wzorze i wewnętrznym podświetleniu, które firma dedykuje głównie branży hotelarskiej i gastronomicznej.

Pojawienie się na terenie hotelu stacji do ładowania samochodów elektrycznych może bezpośrednio przełożyć się na ilość odwiedzających go gości. Elektromobilność rozwija się w zawrotnym tempie, a kierowcy poruszający się elektrycznymi autami poszukują noclegu, który zaspokoi wszystkie ich potrzeby, również te związane z motoryzacją. Montaż instalacji stacji SMARTPOLE CHARGER o mocy do 22 kW jest prosty i nie wymaga poniesienia dużych kosztów. Żeby zamontować stację na terenie hotelu, nie jest potrzebna zgoda na budowę czy rozbudowa sieci i zwiększenie mocy przyłączeniowej.

Co ciekawe, stacja ładowania może dodatkowo pełnić funkcję oświetlenia parkingu i miejsc postojowych dla gości. Zwykłe słupy oświetleniowe, które już stoją na terenie hotelu, z powodzeniem mogą zostać wymienione na stację ładowania zabudowaną w słupie. Jest to duża oszczędność miejsca oraz szansa na podniesienie walorów estetycznych terenu znajdującego się wokół hotelu. Nasza stacja SMARTPOLE CHARGER może być produkowana w wielu kolorach, a także z dowolną grafiką czy np. logo hotelu. W ten sposób za stacją do ładowania przemawia nie tylko wymiar praktyczny, ale również wizualny, odpowiadający kolorystyce i stylowi hotelu.

Słupy DESIGNPOLE o specjalnym wzorze i wewnętrznym podświetleniu zwiększają prestiż obiektu i mogą pełnić funkcję reklamową

Kompozytowe słupy oświetleniowe o dowolnej fakturze i wewnętrznym podświetleniu to innowacyjne rozwiązanie na skalę światową. Dzięki specjalnemu nadrukowi idealnie wkomponują się w otoczenie lub posłużą jako ciekawy nośnik reklamy, a zamontowane urządzenia SMART zaspokoją współczesne potrzeby technologiczne gości hotelu.

Opracowana przez firmę Alumast technologia pozwala na produkcję słupów o dowolnym wzorze, który stanowi jedną z warstw konstrukcji słupa, dzięki czemu jest on odporny na zarysowania i zadrapania, a żywotność takiego nadruku to co najmniej 40 lat. W swojej ofercie posiadamy wiele propozycji, ale klient ma również możliwość zaprojektowania własnego wzoru np. z logo hotelu.

Słupy DESIGNPOLE mogą być dodatkowo podświetlone od środka niezależnym źródłem światła o mocy zaledwie 5W dzięki czemu po zmroku górna oprawa może zostać wyłączona co znacznie ograniczy zużycie energii elektrycznej.

Ponadto, słupy kompozytowe mogą być wyposażone w dodatkowe urządzenia SMART, aby zaspokoić współczesne potrzeby technologiczne gości i sprostać ich oczekiwaniom:

  • port USB do ładowania telefonu komórkowego, tabletu lub E-booka
  • głośnik do odtworzenia piosenki lub emisji reklamy danego hotelu
  • projektor do wyświetlenia filmu lub reklamy hotelu np. na elewacji budynku
  • wzmacniacz sygnału Wi-Fi aby zapewnić dostęp do Internetu na terenie całego obiektu

Firma Alumast S.A. posiada w swojej ofercie również maszty flagowe, które idealnie sprawdzą się jako efektowne narzędzia reklamowe oraz reprezentacyjne przed budynkiem hotelu.

VIDEORELACJA Z UBIEGŁOROCZNEJ EDYCJI
XIII FORUM PROFIT HOTEL 2018

SUPPLIER OF THE YEAR 2019
PRESTIŻ • ZAUFANIE ODBIORCÓW • SUKCES SPRZEDAŻOWY
> kliknij po szczegóły <

W konkursie Supplier of the Year Forum Profit Hotel 2019 biorą udział firmy – dostawcy produktów, urządzeń, sprzętu, technologii i usług dla sektora HoReCa, które zgłosiły i opłaciły swój udział w XIV Forum Profit Hotel 2019 jako Sponsor lub Wystawca, albo wykupiły Kartę Wstępu – Business i będą prezentowały swoją ofertę podczas spotkań Business Speed Dating organizowanych w ramach wydarzenia. Trzech równorzędnych zwycięzców konkursu wybiera jury złożone z „kupców” uczestniczących w tegorocznej edycji Business Speed Dating. Laury dla najlepszych Dostawców Roku wręczone zostaną podczas wieczornej Gali na zakończenie XIV Forum Profit Hotel 2019.

Zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.

WWW.PROFITHOTEL.PL

Organizatorem jest BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Karolina Stępniak
redaktor naczelna Świat Hoteli
dyrektor wydawnicza
664 463 096, 22 290 66 11
k.stepniak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.


Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 06.11.2019
Aktualizacja: 20.02.2022