ANKIETA – oszacowanie potrzeb, strat, spadków w gastronomii w związku z kryzysem

Udostępnij nas na:
Związek Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu, w odpowiedzi na zapytania ze strony administracji, podjął się próby oszacowania strat i potrzeb finansowych branży gastronomicznej w związku z kryzysem. Aby jak najbardziej uwiarygodnić gromadzone dane, również przedsiębiorcy pozostający poza strukturami Związku, mogą przekazać informację na temat swojej sytuacji poprzez wypełnienie poniższej ankiety.

ANKIETA
>> prosimy kliknąć, aby wypełnić <<

Ankieta jest w pełni anonimowa i może być zasilana cyklicznie danymi (raport za każdy tydzień).

W imieniu ZP HoReCa oraz naszego wydawnictwa BROG B2B – media efektywnej komunikacji – serdecznie dziękujemy wszystkim firmom, które wypełnią ankietę, aktywnie przyczyniając się do działań wobec sytuacji kryzysowej.

SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.