Anna Kaczor ze Starbucks panelistką V Sweets & Coffee Forum 2019

Udostępnij artykuł
Anna Kaczor, Head of Category Management, Starbucks Europe, dołączyła do grona panelistów dyskusji pt.: „Bio, vegan, zero waste – modna oferta czy symbol naszych czasów?”. V Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni i Piekarni Sweets & Coffee Forum 2019 odbędzie się już w najbliższy poniedziałek 20 maja w Warsaw Marriott Hotel. Organizator: czasopismo Sweets & Coffee i portal Horecanet.pl. Zapraszamy serdecznie!

Anna Kaczor odpowiedzialna jest za NPD dla marki na siedmiu rynkach zarządzanych przez AmRest. Wcześniej, do 2016 roku zarządzała gastronomią w Makro cash and Carry Polska jako Head of Horeca. Odpowiadała m.in. za zbudowanie działu gastronomi w Eurocash cash & carry (2010-2012). W latach 1998-2010 pracowała w Unilever Foodsolutions, Polska i Hiszpania w departamentach marketingu oraz key accountingu. Od lat związana z gastronomią, którą także uważa za swoją pasję i hobby.

BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Sweets & Coffee, Nowości Gastronomiczne oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży V Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni i Piekarni Sweets & Coffee Forum 2019, któremu towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie Sweets & Coffee Awards 2019.

Osoby zainteresowane udziałem prosimy o kontakt:
biuro@brogb2b.pl

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji Lila Weneda w Warsaw Marriott Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Sweets & Coffee Awards 2019 i Supplier of the year 2019
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji IV Sweets & Coffe Forum 2018
Zapraszamy do obejrzenia!

WWW.SCFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus, redaktor rynku gastronomicznego
664 463 066
m.kaszub@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 14.05.2019
Aktualizacja: 14.05.2019