Berlin Döner Kebap z 50. restauracją

Udostępnij artykuł
Tym razem marka pojawiła się w jednej z najbardziej rozpoznawalnych galerii handlowych w Polsce, czyli Złotych Tarasach w Warszawie. – Niezmiernie cieszymy się, że 50. otwarcie mogło przypaść na tak świetne miejsce, jakim są Złote Tarasy – mówi Karol Kostyrka, manager ds. rozwoju. – Liczymy, że dzięki temu, nasza marka stanie się jeszcze bardziej rozpoznawalna, nie tylko w samej Warszawie, ale i Polsce.

Berlin Döner Kebap działa w Polsce od ponad 20 lat. W ostatnim czasie, w zgodzie z panującymi trendami, marka rozszerzyła także ofertę bezmięsną “vege” o dania z Falafelem i serkiem Halloumi. Restauracja w Złotych Tarasach jest drugą po gorzowskim Drive, w której zastosowano nowoczesne kioski zamówieniowe oraz menu boardy digitalowe. Sieć można odnaleźć m.in. w takich miejscach jak: Stary Browar w Poznaniu, Forum w Gdańsku, Galeria Kaskada w Szczecinie czy kompleks Baltic Park Molo w Świnoujściu. Złote Tarasy to wielofunkcyjny kompleks, który powstał w samym sercu Warszawy. Pełni rolę nie tylko handlową, ale przede wszystkim, jest modnym miejscem spotkań zarówno dla warszawiaków, jak i turystów.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ / PAŹDZIERNIK 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 13.12.2019
Aktualizacja: 13.12.2019