Berlin Doner Kebap z 54. lokalizacją

Udostępnij artykuł
To siódma restauracja w Trójmieście i okolicach. Można powiedzieć, że bardzo szybko rozwijamy się w tym miejscu – mówi Karol Kostyrka, manager ds. rozwoju. – Nieustannie dochodzą nas informacje o zadowoleniu z jakości naszych dań i standardów sieci. To szczególnie ważne w obecnym okresie “nowej normalności gastronomicznej” – dodaje.

Otwarcie kolejnej restauracji odbyło się 19 maja. Sieć pojawiła się po raz kolejny w Gdańsku, jednak tym razem w Galerii Przymorze.

Berlin Döner Kebap rozwija się w Polsce od ponad 20 lat. Znajdziemy tam m.in ofertę bezmięsną “vege” i dania powstałe w oparciu o takie składniki jak falafel czy serek halloumi. Sieć można odnaleźć m.in. w takich miejscach jak: Galeria Bałtycka i Forum w Gdańsku, Złote Tarasy w Warszawie, Stary Browar w Poznaniu, Forum w Gdańsku, Galeria Kaskada w Szczecinie czy kompleks Baltic Park Molo w Świnoujściu.

Galeria Przymorze to nowoczesne centrum handlowe. Wśród licznych sklepów i salonów znajdują się punkty związane z modą, zdrowiem, urodą, upominkami, kulturą, a także świadczące różnego rodzaju usługi. Dodatkowy atutem centrum jest jego strefa gastronomiczna, która od lat cieszy się dużą popularnością. Charakterystycznym elementem obiektu jest jego ogród wertykalny zwany potocznie Zieloną Ścianą. Nawiązuje on zarówno do samego położenia miasta, jak równie do przylegającego do galerii Parku.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – MARZEC 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 21.05.2020
Aktualizacja: 21.05.2020